Co w nim futurystycznego? Wygląda jak zlepek lacetti, ibizy i czegoś jeszcze. Dla mnie to kapa w przedciwieństwie do własnie nowego civica który jest super.
jak dla mnie to ten nowy civic jest...nie fajny Ogolnie nie wiem dlaczego ale jakis taki zbyt futurystyczny. Stary civic byl duzo fajniejszy.
I chyba kazdy sie ze mna zgodzi. :wink:
4,5 i 6 generacje były piękne...prawdziwe JDM'y można z nich zrobić .siódemka to taki troche van..Najnowszy model jest fajny..lecz moim zdaniem nie pasuje do wizerunku Hondy.
zbyt nowoczesny i taki troche futurystyczny. spierdzielili go tak samo jak tego nowego civica.
od Civica to się proszę odczepić. w Piątek byłem na AMI w lipsku i pojeździłem sobie nowym Type-r. Zajefajny wózek. i jak wygląda ale każdy ma swoje gusta. Koniec OFftopu
Będzie sedan ale oferowany tylko będzie w USA i KKW. ALe jeszcze gorszy niż hachback. Coś czuję że ta impreza nie potrwa długo na rynku i Subaru będzie musiało coś zmienić. Np. po głosach iż Tribeca B9 jest po prostu brzydka więc producent przeprowadził gruntowny facelifting(co jednak nie wyszło na dobre)
Oł szit...Patrząc na niego czuje się,jakbym oglądał Dacie Logan Szczególnie sedana Ta Impreza co jest teraz była jeszcze do przełkniecia,ale to już jest katastrofa...A nowy Civic jest za***isty
nie łamcie się chłopaki. To jest zwykły "cywilny" subaryn.Teraz Subaru walczy również o klientów i zapewniam Was,że wersja WRX STI będzie zaje**a. Wierzę w nich- nie mam opcji.
nie obraziłbym się jakby właśnie takim autkiem przyszłoby mi jezdić. Małe, potworna ilość koni mechanicznych i w wersji STI całkiem nieźle by się prezentowało (piszę o tym brązowym a nie o srebrnym).
Komentarz