Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Lambo vs lancer

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Lambo vs lancer

Imponująca jest postawa lancera, jest szybszy na zakrętach, ale na prostej trochę dostaje... w każdym bądź razie polecam:
    http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 0897034302
    2
    Lancer
    0,00%
    0
    Murcielago
    100,00%
    2
    http://www.rajdowefoty.ovp.pl - poszukuję moderatora! Pilne!

Gdyby było mnie stać na Lambo to bym mógł sobie też pozwolić na Lancera. Mitsu do normalnego użytku, a Lambo na niedzielne przejażdżki
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Jasne że Lancer ponieważ Murcielago mi sie nie podoba.Od Lancera wole Impreze tą co teraz jest GD! A od Murcielago wole Fiorano.
      NO VTEC-NO FUN

Komentarz

Oczywiście że Lambo bo za takie Murcielago mozna kupić 3 Lancery i jeszcze zostanie

Komentarz

Lambo bo ma niezłe osiągi i w przeciwieństwie do lancera nie wygląda jak typowe uliczne autko rzekłbym nawet ulicznica :wink:

Komentarz

Murcielago to auto dla faceta z małym wackiem.
            narancs alternativa

Komentarz

Wiesz to z własnego doświadczenia?

Komentarz

Dokładnie, ostatnio jak mierzyłem to nie mogłem znaleźć.
                narancs alternativa

Komentarz

Ludzie...wy i wasze dstereotypy...

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
                    Murcielago to auto dla faceta z małym wackiem.
                    Kolega słabo doświadczony.Wielkośc się dzisiaj nie liczy bo jak nielicznym wiadomo erogennośc pochwy konczy się na głębokości ok 5 do 6 cm więc większy nie potrzebny.Także może sobie to Lamborgini być dla faciów z małym wackiem a i tak bym się z dumą woził :wink:

Komentarz

Nie mogłeś znaleźć? Biedactwo, pewnie teraz siusiasz drugą stroną. A tak właściwie do Zgediwgo i Szymońca: wystarczą 2,5 cm bo mniej więcej na takiej odległości znajduje się punkt G. Aha, i jak Szymoniec nie przestaniesz pisać takich bzdetów to będę usuwał Twoje bezsensowne posty. Po czym możesz wiedzieć, że Lambo jest dla kolesi z małym wackiem?(wybacz, ale brzmi to pedalsko bo chyba normalny człowiek nie zagląda właścicielom Lamborghini do majtek/bokserek/slipów whatever...) Przemyśl swoje posty, bo jak masz pisać tak jak teraz to lepiej już szukaj sobie innego forum.

Moderator Serwer

Komentarz

no to nara.
                        narancs alternativa

Komentarz

Będziemy tęsknić . Ja nie wiem co to ludzie mają za kompleksy, tym bardziej w wieku ok. 13 lat...jeszcze powiedzcie że Lambo jest kobiece...

Komentarz

Ale mamy tu doświadczonych kolegów....

Murcielago to auto dla faceta z małym wackiem
                            Ja tak sobie czasami myśle o gościach, których widzę w wieeelkich furach, czyli w 99% autach terenowych, albo pseudo terenowych ze.... 'slickami' na felgach. Śmiech na sali...

A wracając do tematu: Zdecydowanie Lancer; auto ma charakter

Komentarz

jak dla mnie to oczywiście lamborghini , ten prestiż marki , gra silnika , co do charakteru to oba auta go mają , poza tym na korzyść lancera przemawia to że jest bardziej użyteczny na naszych drogach

Imponująca jest postawa lancera, jest szybszy na zakrętach, ale na prostej trochę dostaje
                              z lancera można zrobić pogromcę nawet veyrona , ale tylko na wprost i o codziennym użytku nie ma mowy

Komentarz

Pracuję...
                              X