Tak sobie pomyślałęm zeby zrobic taki temacik w ktorym bedziecie zamieszczac samochody ktore posiadacie a raczej wasi rodzice.Oczywiscie jesli ktos jest na tyle dojrzaly ze ma wlasny samochod no to prosze bardzo.Dajemy fotki autentyczne-moga byc z tym kims kolo samochodu (np.zeby byly dowody jak ktos napisze ze ma bugatti veyron,hehe) ewentualnie jak ktos nie ma aparatu ani nic innego i tylko wtedy to daje fotki z netu.Nie musicie podawac przyspieszenia itp.Wystarczy pojemnosc silnika i liczba cylindrow no i oczywiscie nazwa samochodu.
No to zaczynamy ode mnie:
"Posiadam" Jaguar S-type silnik V8 4.0.
[Foty wrzuce jak bede mial czas bo musze dopiero zrobic ale nic sie nie martwcie]
I drugi samochód Subaru impreza wrx sti sprawdze jaki silnik bo mi sie niechce isc do garazu teraz.[Te foty tez wrzuce jak zrobie]
Oraz trzeci samochod Mazda millenia silnik V6 cos tam(wszystko sprawdze i edytuję) [Te fotki tez jeszcze wrzuce,hehe]

"Posiadam" Jaguar S-type silnik V8 4.0.
[Foty wrzuce jak bede mial czas bo musze dopiero zrobic ale nic sie nie martwcie]
I drugi samochód Subaru impreza wrx sti sprawdze jaki silnik bo mi sie niechce isc do garazu teraz.[Te foty tez wrzuce jak zrobie]
Oraz trzeci samochod Mazda millenia silnik V6 cos tam(wszystko sprawdze i edytuję) [Te fotki tez jeszcze wrzuce,hehe]

Komentarz