Nie przesadzajcie. Kamil po prostu nie możesz się pogodzić z tym powiedzmy szczerze. Nikt Ci nie każe iść, ale czasem przeczysz sam sobie. Niektóre rzeczy trzeba zrozumieć, nie zawsze człowiek ma rację. Ja sam się często mylę. Po prostu zaakceptuj to, że jest inaczej niż sądzisz :wink:
Krucha ludzka psychika. Gdyby starał się podważać wszystko faktami słowa stały by się nietykalne o ile były by one prawdziwe. Ale trzeba przyznać ze względu na wiek da się to zrozumieć.
Ja jestem jego rówieśnikiem, ale jakoś nie obraziłbym sie gdybym był w takiej sytuacji.
Kamil, jeszcze przed chwilą pisałeś, że przywyczaiłeś sie do tego, że jesteś indywidualny A teraz odchodzisz... nie zawsze może być twoje na wierzchu. Nie możesz po prostu przynać racji, bo jest oczywste że ogólnie do gry lepsze jest PS3. Chyba że masz lepsze argumenty poza odejściem z forum...
Ja jestem rok starszy od Kamila i nie sadze zebym sie obrazil za to ze nie mam racji. Moj kumpel gral caly czas na kompie. Gdzies 3 tygodnie temu kupil sobie PS2 oraz pare gierek w tym GT4. Ja mu pare pozyczylem i tak sie wciagnal w Playstation ze juz nawet kompa nie wlacza (nie ma neta)
Kolega Kamil się wycofał z braku konkretnych argumentów i poczucia braku pewności siebie, a co za tym idzie, mówiąc po ludzku, przyznał nam racje, tylko "ambicja" nie pozwoliła mu tego oficjalnie powiedzieć
Oj szkoda, że niektórzy ludzie nie przyjmują krytyki pod swoim adresem. Gdyby na mnie siadło tylu PC-maniaków ilu na nim PS-maniaków, walczył bym do końca .
Komentarz