Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Komputer vs PS3

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Eh...Kumpel ma kompa niewiele lepszego od mojego, dostaÅ‚ PS2. I co? Gówno, wogóle na nim nie gra, a ma GT4, Bornouta, Tekkena 5, Midnight Club3 i dużo innych..Też sÄ…dszi że na PC sie lepiej gra.
    Pozatym głównym powodem odejścia było jechanie na mnie przez niektórych użyszkodników.
    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
    GranTurismo 5 99%
    GranTurismo 6 100%

Komentarz

• Zamieszczone przez Kamil 12
      Eh...Kumpel ma kompa niewiele lepszego od mojego, dostał PS2. I co? Gówno, wogóle na nim nie gra, a ma GT4, Bornouta, Tekkena 5, Midnight Club3 i dużo innych..Też sądszi że na PC sie lepiej gra.
      Pozatym głównym powodem odejścia było jechanie na mnie przez niektórych użyszkodników.
      Ale weź tu jakiś przykładów z kolegów nie przytaczaj. A zresztą co ma, że dostał PS2 i nie gra to tematu? Niech nie gra. Jego strata. My się cieszymy konsolą i nie uważamy, że na komputerze lepiej się gra. A jeśli on tak twierdzi to cóż. Tak samo mogę powiedzieć, że mój kolega, też uważa, że na ps2 przykładowo gra się lepiej niż na PC. Co do odejścia, to jak chcesz nikt Cię na siłę trzymać nie będzie. Sam dokonałeś wyboru.

Moderator Serwer

Komentarz

• I znów porównywanie nowego mega kompa do PS2...

P.s

Szymoniec - Owned xd.
        Honda

Komentarz

• GÅ‚upi temat, gÅ‚upie porównanie, a jeszcze gorsze wypowiedzi... Od zawsze punkt sporów, zazdroÅ›ci itp. Jak dla mnie ten temat powinien być rozwiniÄ™ty przez Was w inny sposób. Wypowiedzieć siÄ™ swoje + i swoje - . Ale bez oceny, to tak samo jak porównywać mikrofalówkÄ™ i piekarnik...
          http://www.rajdowefoty.ovp.pl - poszukujÄ™ moderatora! Pilne!

Komentarz

• Zamieszczone przez Spoon
            Szymoniec - Owned xd.
            alkohol zrobi z ciebie debila :>
            narancs alternativa

Komentarz

• Zależy do jakich gier... ja osobiÅ›cie wole w strzelanki grać na PC. Nie wyobrażam sobie gry w dooma na PS2, zresztÄ… wspaniaÅ‚ym przykÅ‚adem jest Quake III który na PS2 nie zrobiÅ‚ wrażenia. Na padzie nie da siÄ™ po prostu grać w takie gry. Podobnie jest z RPG, wszelkimi rodzajami strategii. A wasze wypowiedzi sÄ… żenujÄ…ce jak już wspomniaÅ‚em. To Å›wiadczy tylko o poziomie tego forum, poziomie jego użytkowników. Przykro mi tak to podsumowywać.

Komentarz

• jeÅ›li bardzo chcesz mieć tÄ… wygode i grać w strzelanki i RPG na konsoli tak samo jak i na kompie to można dokupić do konsoli myszke i klawiature...

Komentarz

• A wasze wypowiedzi sÄ… żenujÄ…ce jak już wspomniaÅ‚em. To Å›wiadczy tylko o poziomie tego forum, poziomie jego użytkowników. Przykro mi tak to podsumowywać.
                  Zaniżamy Twój poziom? Pamiętaj, że ty także jesteś użytkownikiem tego forum, więc pasujesz do swojego określenia, a poza tym tez nie jesteś święty.

PS. Kolega suski napisał alternatywny sposób gry. Nie wiedziałeś o takiej możliwości? Racja, skąd mogłeś wiedzieć, przeciez poziom użytkowników tego forum jest żenujący

Komentarz

• ...

Dobra, Chill ludzie xd. Trza się k... szanować a nie te inne złe rzeczy czy inne... złe rzeczy. No, także tego.
                    Honda

Komentarz

• Takze mozemy jednoglosnie powiedziec- napisac ze PS3 deklasuje PC pod wzgledem gier

Dziekuje

Komentarz

• Wódko, pozwól żyć...ja byÅ‚em gÓpi i kupiÅ‚em 2 lata temu kompa za 3200zÅ‚...i po co? do edytowania i neta wystarczy na 10 lat(już to widzÄ™) a do grania? Już przepadÅ‚...ale nie PS3 ani inna konsola...granie na 17calowym monitorze w pozycji jak maÅ‚pa przy sraniu...a tak to na kanapie siÄ™ rozwalisz, piwko przy boku, kumpli na multiplayera poprosić i pady w dÅ‚oÅ„. No chyba że...RPG, strategie i szczelanki sÄ… grywalne tylko na kompie(dla mnie) no...ze strzelankami to przesada :wink:

Komentarz

• pozwól, PP89, że nie skomentuje Twojej wypowiedzi, ważąc miÄ™dzy innymi na Twój poziom dawno temu zdecydowaÅ‚em siÄ™ odejść z tej strony... A teraz mnie utwierdzasz w moim przekonaniu...

Komentarz

• Zamieszczone przez sienio29
                            pozwól, PP89, że nie skomentuje Twojej wypowiedzi, ważąc między innymi na Twój poziom dawno temu zdecydowałem się odejść z tej strony... A teraz mnie utwierdzasz w moim przekonaniu...
                            Jeśli Ci się nie spodobała to nie potrzebnie sobie nią głowe zawracałeś. Na pewno Twoja strona jest lepsza. Razem z Kamilem tworzycie tzw. Dream Team. Powodzenia życze(szczerze), a tymczasem takie pierdoły pisz sobie na swoim forum. I nie powinieneś tutaj pisać w ten sposób. Nie zapominaj, że sam okłamałeś całe forum. "Staram się w przerwie między pacjentami...". Największe kłamstwo tego forum. I nie mścij się tutaj. I tak byś nie dostał wtedy MODa. Jego dostają nieliczni. Trzeba się postarać, a wtedy w moich oczach tym kłamstwem sobie po prostu przekreśliłeś tą posadę. Zresztą. Jeśli na stanowisku MODa tutaj też pisałbyś, że forum jest żałosne to dziękuję swojej intuicji, że dokonałem dobrego wyboru nie prosząc Piotra o rozszerzenie Twoich możliwości. I Co to nagle tak wróciłeś na forum i o dziwo tylko w tym temacie się wypowiedziałeś? Kamil poprosił? To jest dopiero żałosne. Byłem miły i dla każdego kogo spotkałem. Przynajmniej starałem się i dopóki nie podpadł nie było tutaj problemów. Ale to jest k***a przegięcie. Tyle ode mnie.

Moderator Serwer

Komentarz

• Zamieszczone przez sienio29
                              pozwól, PP89, że nie skomentuje Twojej wypowiedzi
                              Ależ proszę bardzo, udzielam pozwolenia.

Zamieszczone przez sienio29
                              ważąc między innymi na Twój poziom dawno temu zdecydowałem się odejść z tej strony... A teraz mnie utwierdzasz w moim przekonaniu...
                              Dziękuje za uznanie, masz racje, czytając moje posty tylko na ludzi byś wyszedł, a tak to "dupa zbita" - przepadło...

PS. Ech, prymitywne "odbicie piłeczki" z mojej strony, ale nie mogłem się powstrzymać

Komentarz

• Ta, Kamilek spiskuje
                                narancs alternativa

Komentarz

PracujÄ™...
                                X