Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Komputer vs PS3

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• ja również nie wyobraza sobie grania na padzie w q3, zreszta w jak i inne fpp gdzie chodzi o precyzje. Mysz to dobry wynalazek ciekawe jak by sie spisaÅ‚ Nunchuk od wii http://video.google.pl/videoplay?docid= ... &plindex=1 sam nie wiem czy na tym wideo jest coÅ› jak Nunchuk czy tez mysz typu treckable. Off top xD

Komentarz

• Zamieszczone przez szymoniec
      Ta, Kamilek spiskuje
      Ja się z Sieniem zgadzam...Co do komentowania poziomu tego forum to też ma rację. Uwierzcie mi, Jego forum znajdzie jeszcze kilku(nastu) ludzi i będzie dużo lepsze od tego.
      Szymoniec - nie spiskuje, fajne bajki już wymyślasz...
      Kyjgel - jak ktoś się na kompach nie zna...Moja kuzynka kupiła dwa lata temu cały zestaw za 3000zł, może trochę powyżej...I co? Nie ma gry co by jej nie poszła (np. najnowszy TR Anniversary śmiga bez problemu). ABSOLUNIE jewszcze nic w nim nie wymieniała.
      Serwer - nic mu nie powiedziałem ani nic go nie prosiłęm. Niby po co? Oh shit....Pomyśl trochę. Po co mi to, że jeden człowiek będzie po mojej stronie??Jak tu kilku przeciw?Weź się zastanów.
      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
      GranTurismo 5 99%
      GranTurismo 6 100%

Komentarz

• Może w koÅ„cu by zamknąć ten temat, bo forum nam pÄ™ka...
        http://najalternatywniej.blogspot.com/
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

• Ja nie nawidze tej mysli a raczej pytania: Pójdzie mi ta gra czy nie kurde jak nie to wywale pieniadze w bloto. Tak bylo w przypadku Test Drive'a. Dalej zaluje ze go kupilem. 80zl poszlo sie... i to mnie ostro wkurzylo

Komentarz

• Zamieszczone przez Kamil 12
            Zamieszczone przez szymoniec
            Ta, Kamilek spiskuje
            Ja się z Sieniem zgadzam...Co do komentowania poziomu tego forum to też ma rację. Uwierzcie mi, Jego forum znajdzie jeszcze kilku(nastu) ludzi i będzie dużo lepsze od tego.
            Szymoniec - nie spiskuje, fajne bajki już wymyślasz...
            Kyjgel - jak ktoś się na kompach nie zna...Moja kuzynka kupiła dwa lata temu cały zestaw za 3000zł, może trochę powyżej...I co? Nie ma gry co by jej nie poszła (np. najnowszy TR Anniversary śmiga bez problemu). ABSOLUNIE jewszcze nic w nim nie wymieniała.
            Serwer - nic mu nie powiedziałem ani nic go nie prosiłęm. Niby po co? Oh shit....Pomyśl trochę. Po co mi to, że jeden człowiek będzie po mojej stronie??Jak tu kilku przeciw?Weź się zastanów.
            1. Dobrze. Powiedzmy, że masz rację z tym waszym forum choć tak szczerze to mi się wierzyć nie chce. Pozatym, to tematyka strony Sienia nie jest związana jednoznacznie z serią GT więc jeśli chcesz to idź tam(znaczy zostań).
            2. Co do kompa, na najwyższych Flight Simulatora X nie włączy na 100%.
            3. To jakoś dziwnę, że nagle po Twoim odejściu on się pojawił i wprost napisał pierwszy post od razu w temacie komputer vs ps3. Podejrzane. Ja i tak nie wierze, że mu na ten temat nie mówiłeś. Wy jesteście PCmaniacy, a my konsolowcy sprawa zamknięta. Temat zostaje zamknięty bo już nie jest zwykłą rozmową tylko kłótnią.

Moderator Serwer

Komentarz

PracujÄ™...
            X