Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Szkolna ława

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Szkolna Å‚awa

Wasze śmieszne sytuacje w szkole. Nie chciałem pisać w wątku Mariusz.Mag'a,bo może nie na temat.
    ZacznÄ™
    W gimnazjum była sobie pewna dziewczyna,która urokiem i czarem zachwycała wszystkich chłopaków ze szkoły.Zawsze w szpilach,tona pudru....Taka zwykła kokietka.Raz w dniu uczniowie dostawali mleczko w kartoniku,chyba 200ml o wybranym smaku.Pewnego razu kolega wziął dla innego Bananowy,a akurat On się zjawił na przerwie,więc postanowił mu przekazać rzucając mlekiem Karton leciał ze 6 metrów i rozbił się na głowie Plastikowej Kokietki.Dziewczyna stała jak wryta,a wokół niej uczniowie z uśmiechem od ucha,do ucha.Po chwili pobiegła do WC Na kolejnej przerwie kumpel chciał ją przeprosić,nie zdążył,dostał liścia

Re: Szkolna ława

W gimnazjum jeszcze pamiętam jak się zderzaliśmy obrotowymi krzesłami , to była zabawa :mrgreen:

Wychodzi nauczyciel z sali inf. i sobie koledzy wchodzą w typowo "koszerne" strony [oprócz mnie] ,się naoglądali i wyłączyli ,a jeden się zapatrzył ,a tu nauczyciel wchodzi i palcem na niego [nic nie mówiąc i wpisując NDST do dziennika] i śmiech w sali .. . . po czym nauczyciel powiedział ,że "zdajesz sobie sprawę ,że w tego typu stronach możesz mieć SPAMa w masowych ilościach" ,no i potem już było normalnie.
    Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

moja szkoła...
      narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
        moja szkoła...
        Dobre

Komentarz

Widac chec do edukacji, nawet w godzinach pozalekcyjnych :wink:

Komentarz

Zajęcia WF.

Komentarz

Raz taki jeden z 2 klasy(jeszcze w tym roku)macał mleko i nagle...Bara Buh!Mleko strzeliło mu na twarz.Pani wchodząc do klasy pyta się go "Czemu jesteś taki blady??" a on odpowiada "Bo mleko mi strzeliło"
              Zawsze zapytaj,nie rób nic sam.

Komentarz

Heh.....czasy podstawówy
                Raz na przerwie gdy byliśmy z qmplami zauwarzyliśmy jakiegoś chłopaka co strasznie blady był??
                Gadaliśmy o czymś,już nie pamiętam o czym a ten chłopak siedzący na ławce nagle się obrócił w drugą stronę i...........?...........puścił Pawia Normalnie nie mogłem..... Później poleciał
                do WC (chyba wydalić resztki) Po godzinie z okna widzieliśmy jak targa do domu.......
                Coś mu zaszkodziło?

Komentarz

Ech uczniaki...co wy wiecie o szkolnych wygłupach...picie kelerisów na lekcji, albo gdy kolega zamulony zwrócił nalewkę cytrynową i drugie śniadanie na ławkę, po czym wszystko grzecznie zgarnął rękami do plecaka. Pamiętam też jak pluliśmy nauczycielce do Kubusia gdy ona wyszła za potrzebą i zostawiła go na biurku takie tam niesmaczne rzeczy...

Komentarz

Ostatnio kolega na geografii ustnie "poprawiał" cały semestr, ponieważ był zagrożony. Nie ma on wysokiego ilorazu inteligencji (bynajmniej takie sprawia wrażenie), więc po pytaniu, co to jest próchnica (warstwa gleby) odpowiedział:

- To takie coś na zębach...

Åšmiech na sali

Komentarz

To u nas taki jeden na lekcji bioli [nie było nauczycielki] narysował na tablicy Batmana ,ale w stylu :

właśnie taki . .. . jak nauczycielka wróciła i zobaczyła to ,to trochę się zastanawiała [śmiech u wszystkich &quot;po cichu&quot;] ,długo to nie trwało i zmazała ,powiedziała ,że mamy kompleksy i chcielibyśmy takiego mieć.
                      Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

U nas w gimnazjum jest dużo dzieciarni większość gimnazjalistów gra w pokemony.

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil210
                          U nas w gimnazjum jest dużo dzieciarni większość gimnazjalistów gra w pokemony.
                          To zależy w jakim towarzystwie się obracasz. Jest też dużo fajnych ludzi. :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Dobre było jak na warsztatach wziąłem łyżeczkę nauczyciela i centralnie obtarłem o dupsko (jak po sraniu papierem) a on jak wrócił wypił sobie nią kawę.

Komentarz

Niezły smak musiał być

Komentarz

PracujÄ™...
                              X