Witam . Mam na zamianę lub sprzedaż aparat cyfrowy Kodak EasyShare M575 , można powiedzieć ze nowy, 2 razy użyty. Mam do niego wszystkie papiery, akcesoria, pudełko itp. Chciałbym go zamienić za PS2. Wszelkie oferty prosze pisać tutaj lub na nr gg : 9314090 . jeżeli chodzi o zdjęcia , to prosze napisać dla zainteresowanych wstawię.
Witam. Mam na zamiane bądz sprzedaż telefon Nokia E51. Stan wizualny oceniam na dobry , ponieważ nie ma gumek (jedyna się zachowała od włączania telefonu) oraz kilka rysek na wyświetlaczu nieopodal nazwy modelu "E51", stan techniczny - wszystko działa jak należy, brak simlocka. Jest razem z nim pudełko, słuchawki, ładowarka, gwarancja (ale już nie aktualna), wszystkie papiery. Jeżeli chodzi o zdjęcia to podam jeśli ktoś będzie zainteresowany Kontakt : Gadu-Gadu 9314090 , Email bobekxd1122@gmail.com
Cena jaka mnie interesuje to 200 zł . Pochodze z Piasecznika (10 km od Choszczna, Zachodniopomorskie).
yo, kto z okolic Brzegu i moglby mi sprzedac memory card do PS2 pisac PW. Pojemnosc nie ma znaczenia. Poprostu musze gdzies zrobic kopie zapasowa profilu GT3.
Brzeg- woj. Opolskie.
yo, kto z okolic Brzegu i moglby mi sprzedac memory card do PS2 pisac PW. Pojemnosc nie ma znaczenia. Poprostu musze gdzies zrobic kopie zapasowa profilu GT3.
Brzeg- woj. Opolskie.
Mercedes-Benz 200, W124, 1997ccm, ON, 55kW, sedan, kolor niemiecka taxi, rocznik 1993, przebieg 310000 km, super stan techniczny - silnik, zawieszenie i hamulce - bajka. Niestety jest dość poważnie pordzewiały, stąd cena 4900 PLN do negocjacji. Świetna okazja dla lakiernika, bo poza blachami auto jest doskonale utrzymane, czyste i przejedzie jeszcze z poł miliona
Komentarz