Dla kogoś kto operuje kwotą 8000-9000 zł na kupno używanego auta Lanos nie będzie w zakresie poszukiwań. A dla kogoś kto szuka Lanosa, 8000-9000 zł nie będzie w jego zakresie finansowym. Nawet przy takim przebiegu i świetnym stanie. Chyba że istnieją jacyś koneserzy Lanosów i są w stanie taką kwotę wyłożyć.
Samochód z silnikiem diesla, 1.8 - 2.0l pojemności, o mocy powyżej 100KM, najlepiej 6 biegowy, po 2002 roku, do 15000 PLN. Ważne, żeby oferował kierowcy przestronność, wygodę i komfort, bo jestem duży i szukam auta na dalekie dojazdy - 650km w jedną stronę.
Przeglądałem oferty sprzedaży Passatów, Avensisów, Mazd 6, Octavii, Lagun, Citroenów C5, Primer, Peugeotów 406, Audi A6 i jedyne do czego doszedłem, to że nie chcę Mondeo Mk3 i że każde autko po 2000 roku ma jakieś bolączki. Zależy mi dlatego na znajomości historii auta i szczerości sprzedającego. Może tutaj znajdzie się jakiś dobry człowiek, którego wujek chce akurat sprzedać swoje dopieszczone wozidełko - byłbym wielce kontent za informację.
Przeglądałem oferty sprzedaży Passatów, Avensisów, Mazd 6, Octavii, Lagun, Citroenów C5, Primer, Peugeotów 406, Audi A6
Nie wiem jak pozostałe, ale w Mazdę6 z Dieslem za 15k się nie pakuj . Za przyzwoity egzemplarz z początków produkcji trzeba dać te kilka tysięcy więcej, w dodatku Diesle w szóstkach mają swoje bolączki i trzeba o nie dbać.
Komentarz