Witam, jestem skłonny do odkupienia ps2 w dobrym stanie, potrzebuje tylko konsoli, kabli i 2 padów. Najlepiej nieprzerobiona. Może być GT4 do tego ; ) Jeśli ktoś jest zainteresowany to moge w rozliczeniu dać odtwarzacz mp4 pentagrama warty 170zł i dopłacić : )
przeniesione ;D następnym razem użyj opcji szukaj
~W.E.
No Problemo : )
Witam
Mam na sprzedaż joystick Saitek Cyborg EVO. Jest praktycznie nowy(używany 3-4 razy, tak więc stan jest bardzo dobry). Jedyny mankament to śruba mocująca podstawkę pod dłoń jest porysowana(była przykręcona i tak sobie joystick leżał, aż w końcu ostatnio szykowałem do sprzedaży i śruby odkręcić nie mogłem więc jedyny sposób to użycie odpowiednich narzędzi, które ją rzecz jasna porysowały). Oczywiście śruba jest w pełni sprawna. Niestety nie posiadam do joysticka pudełka, które prawdopodobnie wyrzuciłem(instrukcje, płyta itd są). Tutaj zdjęcia(przepraszam za jakość, były robione telefonem, w celu powiększenia kliknąć na miniaturkę, duże zdjęcia):
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Sprzedaję Saiteka ponieważ go nie używam, a potrzebuję pieniędzy na moje obecne hobby Bardzo mi zależy na sprzedaży, a cena jest do uzgodnienia.
Kupię PS3 z dowolnym HDD i w dobrym stanie.
Proszę o tanie oferty, bo ostatnio jestem spłukany po kupieniu komiksów od Gwiezdnych Wojen (proszę bez komentarzy :mrgreen: )
:wink: :wink:
ludzi uważa, że najważniejsza jest grafika. Jeśli należysz do tych , wklej to w swój podpis.
Komentarz