Wielu użytkowników wspomina słynną awarię serwera. Nie wiem, czy już byłem. Pamiętam tylko, jak się kiedyś nie mogłem dostać na forum (byłem już zarejestrowany), ale nie jestem pewien, czy właśnie było to spowodowane ową awarią. Wiem, że ciągle wyskakiwał jakiś komunikat, treści nie pamiętam, ale był taki "nietypowy, nie "nie można wyświetlić strony".
Tak. To właśnie była awaria serwera. Było nawet forum awaryjne założone przez igiego na serwerach ignaca8. Później Piotr postawił serwer na nowo, część danych została utraconych, ale większość praktycznie poza literówkami pozostała niezmieniona.
Ogólnie forum kiedyś miało zupełnie inny krztałt. Skin był chyba ten sam, ale układ działów zupełnie inny. Szczególnie pamiętam to, jak działy GT1 i GT2 był połączone. Czyli tematy o GT1 i GT2 były w jednym dziale. Teraz są osobno, dzięki czemu jest bardziej przejrzyście i więcej porządku.
Teraz na tym "pachołku" jest "Pytanie" ,a kiedyś było tu napisane "Turnieje" i to było nawet fajne klikało się i wyskakiwała tabela z turniejami założone przez użytkowników tego forum, co prawda w tytule było napisane Gran Turismo 4 ,ale i tak były rozgrywane na starszych częściach.
A ja pamiętam takie tematy jak:
"X, czy Y?", "nasze wygłupy, z których się śmiejemy", "1001 powodów aby się napić", "po czym poznać, że za długo grasz w GT4", "Skojarzenia". Oj naspamowało się, naspamowało.. :mrgreen:
Z tych wszystkich bardzo lubiłem "po czym poznać, że za długo grasz w GT4" ludzie mieli zajebiste pomysły. Czasem aż zadziwiały i były na prawdę zabawne
BTW: Oglądałem, dla wspomnień, całą galerię Zgedi'ego. Ten gość był naprawdę niesamowity. Najlepszy. My z Photoshopem nie jesteśmy nawet w połowie tak dobrzy, jak on...
BTW: Oglądałem, dla wspomnień, całą galerię Zgedi'ego. Ten gość był naprawdę niesamowity. Najlepszy. My z Photoshopem nie jesteśmy nawet w połowie tak dobrzy, jak on...
Z ciekawości też przejrzałem.
Nooo i poza kilkoma zdjęciami które mnie szczerze zaskoczyły i zachwyciły. :wink: To aż tak kolega się nie wybija.
Komentarz