A ja pamiętam takie tematy jak:
"X, czy Y?", "nasze wygłupy, z których się śmiejemy", "1001 powodów aby się napić", "po czym poznać, że za długo grasz w GT4", "Skojarzenia". Oj naspamowało się, naspamowało.. :mrgreen:
Ja pamiętam Kamila12 piszącego mocno idiotyczne posty i spamującego równo w każdym temacie. Aż się dziwie, że bana wtedy nie dostałem Teraz już chyba tak nie jest, ale pewności nie mam.
Ja pamiętam Kamila12 piszącego mocno idiotyczne posty i spamującego równo w każdym temacie. Aż się dziwie, że bana wtedy nie dostałem Teraz już chyba tak nie jest, ale pewności nie mam.
A ja pamiętam takie tematy jak:
"X, czy Y?", "nasze wygłupy, z których się śmiejemy", "1001 powodów aby się napić", "po czym poznać, że za długo grasz w GT4", "Skojarzenia". Oj naspamowało się, naspamowało.. :mrgreen:
No mojego autorstwa, ale zrobił się burdel bo nikt nie przestrzegał zasady że daje ten kto dostał itp. W sumie to dobrze że większość tych tematów została skasowana bo to były durne nabijacze.
Jedyne za którymi tęsknie to "po czym poznać że za długo grasz" i "co o mnie wiesz" mam nadzieje że nic nie przekręciłem.
Komentarz