WWE world wrestling entertainment lubicie ten sport Ogląda to ktoś?? Co o tym myślicie i czy któryś z tych ludzi wam się widzi, a jeśli nie to może wam Divy się podobają
podobało mi się jak walczył kanadyjczyk z amerykańcem, publika podała kanadyjczykowi kanadyjską flagę i ten pacnął nią sędziego. Potem to już nie było zasad i się krzesłami trzepali :mrgreen: :mrgreen:
Przestancie WWE jest sportem w duzej mierze udawanym, wiekszosc tych walk jest ustawiana, glownie dla uciechy publicznosci, ale kontuzje, zlamania i inne urazy sie zdarzaja. Nic przyjemnego dostac krzeslem czy wyleciec z ringu na deski.
Ok, ja się interesuje WWE, hmm ulubieni wrestlerzy? John Cena, Jeff Hardy, HBK, i jeszcze kilku... Divy? hmmm mógłbym wymienić 90% panienek, bo większość lubię xD ale te ulubione to Mickie James, Maria, Kelly Kelly Oczywiście oglądam RAW, SD i gale wszystkie xD tylko jakoś ECW mnie się nie podoba...
Ja bym chciał obejrzeć taką prawdziwą walkę. Prawdziwe, ostre napier*alanie. Jak oglądałem kilka walk to to były takie "dziecinady". Takie wręcz sztuczne obijanie się.
Ja bym chciał obejrzeć taką prawdziwą walkę. Prawdziwe, ostre napier*alanie. Jak oglądałem kilka walk to to były takie "dziecinady". Takie wręcz sztuczne obijanie się.
Uwielbiam takie sceny jak typ ledwo co sie rusza, niby ze juz pada na twarz, zaraz umrze a 3sekundy pozniej biega po ringu, kopie, zaklada "krawaty" jakby dopiero co na ring wszedl :mrgreen: Tak samo jak ten "zakrwawiony". Cudowne ozywienie? Wiem... korzysta z interwencji bozej :mrgreen: Oj nieczyste zagranie...
Ogladalem troche Hulka na MTV. Tam bylo to pokazane "od kuchni". Ustawiane walki, kazdy wie co ma robic, nie ma zadnego zaskoczenia, ze "ten" akurat wyciagnie mlot (ktorego i tak prawdopodobnie nie uzyje).
Ale popatrzec zawsze mozna :mrgreen: Widowiskowe "walki", wielki amerykanski szum, show przez duze "S". Jak ktos to lubi to ok. Niech oglada.
Widowisko jest to dobre moim zdaniem sam trenowałem zapasy ale bez takich gadżetów typu drabina czy krzesło :mrgreen: ale to była krótka przygoda teraz oglądam godzinny skrót na kanale EXTREME SPORT CHANEL czy jakoś tak to się pisze :wink: zawsze o 20 w sobotę :mrgreen: A teraz trochę poważnie nie mówię że tam nic nie udają bo jak to by było na serio to każdy z tych zapaśników kończył by karierę jeden po drugim bo by byli za bardzo połamani :mrgreen: :mrgreen: Ciekawi mnie tylko jedno który z tych kolesi był by najlepszy na świecie jak wszystko działo się na poważnie Tak myślę że ten czubek co za każdym razem jak wchodzi na ring to wywija oczami. Chodzi mi o THE UNDERTAKERA albo może BATISTA Trudno jest powiedzieć który tych wszystkich okazał by się najlepszy
Nie wiem czy mówimy o tym samym...bo Wrestling oglądałem kilka lat temu. A przez ten czas sporo się pozmieniało.
To prawda 90% akcji jest markowanych i udawanych. Jednak dużo ewolucji jest prawdziwych.
Jak ja oglądałem to królowali:
Hogan,Goldberg,Giant,Sting i reszta. To były czasy
Ja to lata temu oglądałem na "satelicie" po niemiecku. Pamiętam takich jak Undertaker, Lex Luger, Tatanka, Yokozuna, Mr Perfect, Hitman Heart, Shawn Michaels, Bam Bam Bigelow, Razor Ramon
Komentarz