Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

WWE world wrestling entertainment

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: WWE world wrestling entertainment

Moze nie sport a rozrywka sportowa. Mozna lubiec albo nie lubiec, ale jesli jakis mark (odsylam do wikipedii) burzy sie, ze to wszystko jest udawane, markowane itd, to nie ma nawet co zaczynac dyskusji, bo i tak taki delikwent nie zrozumie o co chodzi.
    BTW, krecac film, ma sie setki ujec i prob, we wrestlingu - jak w teatrze, przedstawienie jest jedno i musi sie udac, choc nie zawsze, bo polamane nogi, rece, nosy a nawet smierc, niestety sie zdarzaja.
    A jesli ktos nazywa wrestlerow pajacami, sugeruje samemu zrobic cokolwiek to, co oni robia czyli np skoczyc z 3 metrow na kogos bez szkody dla tego drugiego albo przytyc do 130kg i zrobic salto w tyl z wysokosci upadajac na przeciwnika - nie wspominajac o akcjach "hardcore".
    A, BTW, The Rock (jesli ktos kojarzy) z wrestlingu przerzucil sie na aktorstwo - pokazcie mi aktora z pseudo swiata aktorskiego w Polsce, ktory ma taki talent.
    Brock Lesnar - z wrestlingu przeszedl do MMA - obecnie mistrze wagi ceizkiej w UFC. Phiii, ale to pewnie kazdy moze osiagnac...
    "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

Moze nie pajace ale.. cyrkowcy na sportowej arenie
      Gdybym mial oceniac "poziom artystyczny" takiego widowiska... hmmm. Typowa amerykanska tandeta, co nie zmienia w sumie faktu, ze miesci sie w definicji performance'u. Rzecz gustu. Dzieciakom sie podoba i jako ze do nich jest to przedstawienie adresowane, nie musi wygladac zbyt powaznie. Kazdy chyba kiedys wierzyl (zalezy ile mial lat gdy sie z tym spotkal) ze oni naprawde sie bija i ze to jakis sport
      maruda
      A-spec 17,839 km

Komentarz

WWE każdy morze lubić i nie lubić. Ja jestem starym koniem a lubię sobie popatrzeć na takie udawanki a sprzeczać nie ma się o co :wink: sporty walki są bliskie mojemu sercu nie ważne czy to koleś leje się na chamca czy sztucznie krzesłami jedynie boks mnie nie ciągnie dla mnie jest nudny ale dostać też bym nie chciał np. od Naszego T. Adamka. Wracając do WWE oni w ciągu roku zarobią więcej niż nie jeden bokser wagi ciężkiej więc cyrk zawsze musi się udać ale nie zawsze. Pamiętam jedną relację w której zginą brat HITMANA HARTA. Owen Hart który chciał mieć fajne wejście ale właśnie nie wyszło Z dość dużej wysokości spadł na jakiś metalowy rant uderzając w niego głową. Śmierć na miejscu Gdyby spadł na ring to było by możliwe żeby przeżył Ale kloc. Od tamtej pory WWE jest coraz spokojniejsze jeśli mogę tak powiedzieć Wejścia zawodników nie są już takie extremalne jak kiedyś. Wspomniany przezemnie Owen Hart zjeżdżał na linie w stronę ringu. Więc szacunek należy się nawet takim cyrkowcą jak to ich nazywają. Każdy podobny zawód wiąże ze sobą jakieś ryzyko.

Komentarz

Jeszcze mała rzecz jak jesteście ciekawi jak zginą Owen Hart To na YOUTUBE są filmiki

Komentarz

wrestling jest tak tepy, ze az boli. ogladanie "aktorow" udajacych walke...
            oni i ich sport sa zalosni. o przepraszam... tego nie mozna nazwac sportem bo zhanbilbym prawdziwy sport.
            wrestling to kupa gowna za przeproszeniem. takie jest moje zdanie

Komentarz

trochę grzeczniej.

Są osoby, które lubią oglądać, jak to mówisz "aktorów", więc trochę szacunku

Komentarz

Zamieszczone przez Sawo
                oni i ich sport sa zalosni. o przepraszam... tego nie mozna nazwac sportem bo zhanbilbym prawdziwy sport.
                Chociaż tez nie przepadam za tym rodzajem rozrywki, to chciałbym Cię zobaczyć jaki jesteś dobry na ringu i umiesz grac :wink:

Komentarz

ja sie nie uczylem udawania walki. wiec w zadnym sporcie nie jestem taki jak zawodowcy. zaden z nas nie jest zawodowcem.
                  ale poprostu nie uwazam tego za sport, tylko za marne show. bardzo nie lubie takie jest moje zdanie

Komentarz

Nie masz pojęcia ile kosztuje pracy i wysiłku takie udawanie. Też nie mogę tego strawić ale mam szacunek dla tych gości, że potrafią przyciągnąć tłumy fanów. Dla mnie są po prostu kaskaderami, można by powiedzieć że wiele ich łączy.

Komentarz

The Undertaker 17-0!! Nie mogę już z tego kolesia :wink: Po raz kolejny wygrał! Bez cenny Jasio odzyskał pas mistrza! A Orton Dostał baty od TRIPLE H Tym razem jego pieski mu nie pomogły :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Sawo
                        Wiesz, mozna to lubiec lub nie, ale jak ktos uzywa slowa "udawana walka" jako okreslenie wrestlingu jest dla mnie komletnym lamerem. Moge poudawac i strzelic Ci 30 razy chopa? To trzasniecie dlonia w klate - tak zeby pojawily sie siniaki i krwiaki. C hoc poudajemy co? Albo, choc poudajemy, ze skocze na Ciebie z 5 metrow co? Nie lubie po prostu jak nieroformowalny beton ubliza ludziom, odwalajacym show.
                        Pewnie, ze sa jakies storyline´y, ktore zakrawaja na brazylijska telenowele, ale sa tez ciekawe, a same walki emocjonujace - ale kto oglada to z doskoku, moze myslec, ze to czerstwy spektakl, ale jesli ktso w tym siedzi, wie jak to wszytko wyglada od srodka (a od srodka jest ku*** ciekawiej niz w wielu filmach, zyciu, polityce itd - chocby Montreal Scr Job) ten bawi sie dobrze.

PS. Wrestlemania zlamala kolejny rekord - ponad 72000 fanow, dzien pozniej, witryna wwe.com zaliczyla ponad 100 milionow odwiedzin. Takie info.
                        "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

Polecam stronkę:
                          http://www.wrestlinggonewrong.com/pages/worst.html
                          Znajdziecie na niej krwawiących i płaczących wrestlerów :mrgreen: Dla rozumujących ludków którzy poczytają i pooglądają zmienia diametralnie zdanie o wrestlingu :wink:

Komentarz

Całkiem niezła stronka :mrgreen:

Komentarz

Wrestling - newsy, raporty z gal, felietony, informacje, historia, wywiady, biografie, rostery federacji WWE, WWF, WCW, ECW, TNA. Pierwszy polski serwis pro wrestlingu.

według mnie najlepsza polska stronka o wrestlingu (newsy na bieżąco, forum , raporty z gal itd itp)

Komentarz

ja tam jestem od zeszłego roku i często tam zaglądam

Komentarz

Pracuję...
                                X