Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Nasze forum na Nasza-Klasa.pl ?

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Nasze forum na Nasza-Klasa.pl ?

Zamieszczone przez Quattro
    a wiem że Cie wkurzam Lukas, takie jest moje zadanie na tym forum. :mrgreen:

Mam konto fikcyjne PS3 na nk :wink:
    Tak, tak... Jeśli mam na Ciebie taki wpływ...chętnie nauczę Cię jak formatować system.

A teraz do rzeczy:
    Zamieszczone przez Biesiadnik
    Zdecydowanie Nie :wink:
    Na Naszej Klasie znajduje się zbyt wiele prywatnych informacji ( szkoły, znajomi i wiele różnych zdjęć )...
    Szanujmy swoją prywatność :wink:
    W sumie, po Twojej wypowiedzi...no, przyznaję Ci rację...w 100%. Ja mam na przykład kilka osób z tego forum w znajomych...i jakoś nigdy mi to nie zaszkodziło...ale oczywiście, nie każdy musi sobie życzyć. :wink:

ZastanowiÄ™ siÄ™ jeszcze.

Pozdrawiam

Komentarz

Ja jestem na tak.

Zdecydowanie Nie :wink:
      Na Naszej Klasie znajduje się zbyt wiele prywatnych informacji ( szkoły, znajomi i wiele różnych zdjęć )...
      Nie musisz wcale dodawać tego konta do znajomych
      i tyle..

Komentarz

Zamieszczone przez duffy20
        Wystarczy że poznają Imię i Nazwisko :wink: Do tego nie trzeba ich dodawać do znajomych :wink:

Nie no serio... LubiÄ™ was... :wink: Ale bez przesady... :wink:

Komentarz

Jak zobaczę czyjąś twarz na zywo to może zaproszę go do znajomych

Komentarz

Wystarczy że poznają Imię i Nazwisko :wink: Do tego nie trzeba ich dodawać do znajomych :wink:

Nie no serio... LubiÄ™ was... :wink: Ale bez przesady... :wink:
            No fakt, ale jeśli nie dołączysz do Klanu GT, to skąd mamy znać twoje imie i nazwisko?
            i tyle..

Komentarz

Oj, dajcie mu spokój. Przecież nie każdy sobie życzy oglądania zdjęć, znajomych, opisów, adresów...

Kto będzie chciał ten będzie w "klanie". :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Ja ogólnie nie mam nic przeciwko. Jednak jasno sprecyzowanego zdania nie mam.
                Są plusy i minusy takiego konta. Sam kiedyś o tym myślałem ale szybko o tym zapomniałem.

Biesiadnik też ma trochę racji, póki co na forum ujawniamy tyle ile chcemy ujawnić nie mniej nie więcej.
                Więc utrzymywany jest jakiś dystans.
                Z drugiej strony jeśli decydujesz się założyć konto w jakiejś społeczności to sam zgadzasz się na umieszczenie swoich danych.
                Ostatecznie nie trzeba dołączyć do znajomych ewentualnego fikcyjnego konta GT.

EDIT:
                Właśnie przegrzebałem NK i niejako fanklubów Gran Turismo jest 3

Komentarz

Ja ogólnie jestem przeciwnikiem kont fikcyjnych na nk, bo nie do tego została stworzona.

Komentarz

Faktycznie, na NK są już kluby Gran Turismo - ale miałem bardziej na myśli klub zrzeszający userów Granturismo.pl. :wink:

Myślę, że gdybyśmy chcieli tutaj coś takiego organizować - do takiego konta przyjmowalibyśmy jedynie osoby które są z nami już od jakiegoś czasu, i mamy do nich zaufanie - chciałbym uniknąć sytuacji w której ktoś przychodzi na to forum, dodaje się do konta na NK, i wertuje nasze fotki, znajomych i tak dalej...a potem nam tutaj o tym wspomina podczas "kłótni" na przykład.

Na dzień dzisiejszy w takim koncie byłoby jakieś 20 osób, czyli ta stała ekipa która tutaj z nami jest - nowi użytkownicy musieliby zapracować sobie na nasze zaufanie, by zostać dodanym. :wink:

Zupełnie nie jest moim celem założenie tego po to, żeby ktoś mógł sobie pooglądać moje koleżanki, czy komentarze na profilach znajomych...na ten przykład Ja i Wiktor...mamy się dodanych do znajomych...czasem napiszemy sobie jakiś komentarz pod zdjęcie, lub profil...ani on mi nie przeszukuje profilu, ani ja jemu...po prostu znamy się już od dość dawna...zarówno stąd, jak i z EC.pl - uważam go za godnego swojego zaufania, dlatego nie widzę problemu. Oczywiście podaję tylko przykład.

Ten temat...jest założony właśnie w celu poznania waszego zdania, nie narzucę przecież nikomu żeby się dodał do jakiegoś fikcyjnego profilu na NK. Widzę, że zdania są podzielone...ankieta trwa 7 dni, po tym czasie jeszcze pogadamy i wspólnie podejmiemy decyzję. Dzięki, chłopaki.

Pozdrawiam

Komentarz

Myślę że lepiej byłoby założyć "klasę" a później userzy byliby dopisywani do niej.

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                        Myślę że lepiej byłoby założyć "klasę" a później userzy byliby dopisywani do niej.
                        Można i tak...

Ogólnie, myślę że należałoby się tutaj na forum zobowiązać, to "nie wykorzystywania" danych i nazwisk z naszych profili...nigdy i nigdzie. I myślę, też że można by się z Panem Moderatorem dogadać....że gdyby nie daj Bóg komuś się zachciało "szwindel" wyciągać na forum...wzięty z czyjegoś profilu na przykład...użytkownik taki otrzymałby ban.

Pozdrawiam

Komentarz

No fakt, ale jeśli nie dołączysz do Klanu GT, to skąd mamy znać twoje imie i nazwisko?
                          Jest rozmowa o za i przeciw tak Więc rozważam opcje "Jeśli bym dodał"...
                          Czasami nie wiem w jakim świecie wy żyjecie...

Poza tym, róbcie co chcecie :wink: Tylko w sumie nie widzę sensu, to forum jak by nie było pełni nam taką funkcje :wink: Mamy zdjęcia, komentujemy je, rozmawiamy... Po co to całe zamieszanie skoro mamy to wszystko pod nosem :wink:

Komentarz

Ja jestem za może cos takiego byc akurat na n-k mam konto :wink:
                            GT jest bogiem
                            Escudo nałogiem
                            Tunning zabawÄ… a
                            S Licence PODSTAWÄ„ !

Komentarz

W sumie to masz racje, teraz sam nie wiem czy bym się do niego zapisał gdyby był. Z internetem trzeba ostrożnie. Do tej pory pisze tutaj jako PP89, a przez NK stane się "Janem Kowalskim z Warszawy"...

Komentarz

Zgadzam siÄ™ z PP89

Pozdro

Komentarz

PracujÄ™...
                                X