Witam.
Chciałbym, żebyśmy umieszczali tu najzabawniejsze, najciekawsze, i najbardziej zastanawiające "teksty" użytkowników naszego forum. Proszę aby zawsze napisać autora danej "sentencji" i kontekst w jakim została wypowiedziana...
Czekam na wasze propozycje, te najciekawsze zostaną dopisane poniżej do tego postu. :wink:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Quattro - "O Poznaniu." :
"Wszystkie rejestracje PO^^"
DLX - "Zmiana biegów al'a Bryan O'Connor...":
"wciskam sprzęgło to tak szybko gazu nie puszczam bo zmieniam bieg w sekunde i cały gaz"
blade90 - "Dyskusja na temat kompaktowych samochodów":
"Czy Chevy Chevelle to kompakt?"
blade90 - "Krótka refleksja?"
"soory za brata byłem się załatwić a on to napisal"
Biesiadnik - "Lekcja wyprowadzania samochodów z poślizgu":
"Hamulec...Kontra...Hamulec...Kontra..."
Quattro - "Postanowienie dobrego ucznia":
"[...]nie będe BARDZO, głupi tylko tak trochę."
Lukas - "Łukasz Hołowczyc":
"Jeździłem 17-letnim Jeepem po zaśnieżonym lotnisku...i zdaję sobie sprawę, że choć może Cię to zawstydzić...o prowadzeniu auta 4WD wiem więcej niż Ty."
Quattro - "A w gardle tworzyła mu się coraz to większa kula...":
"Co myślałeś, Lukas, że można mnie bezkarnie poniżać, że będę wiecznie Twoim popychlem, tak?! Że można mnie kopać w dupę a ja nic, miarka się przebrała, przejmuję godność i władzę nad forum, no i kto jest debeściak?!"
nick187pl - "Pożegnanie Nicka":
Odchodzę i nigdy nie wrócę!A gran turismo spale!
Banzai94 - "Kruchość istnienia...":
"EDIT: Czemu nie oceniacie moich fotek!
"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Temat ten nie ma na celu "walenia" bezsensowych haseł gdzieś na forum, tylko po to by znaleźć się w tym temacie - Lecz odrobinę uśmiechu. :wink:
Zapraszam. :mrgreen:
Chciałbym, żebyśmy umieszczali tu najzabawniejsze, najciekawsze, i najbardziej zastanawiające "teksty" użytkowników naszego forum. Proszę aby zawsze napisać autora danej "sentencji" i kontekst w jakim została wypowiedziana...
Czekam na wasze propozycje, te najciekawsze zostaną dopisane poniżej do tego postu. :wink:
Quattro - "O Poznaniu." :
"Wszystkie rejestracje PO^^"
DLX - "Zmiana biegów al'a Bryan O'Connor...":
"wciskam sprzęgło to tak szybko gazu nie puszczam bo zmieniam bieg w sekunde i cały gaz"
blade90 - "Dyskusja na temat kompaktowych samochodów":
"Czy Chevy Chevelle to kompakt?"
blade90 - "Krótka refleksja?"
"soory za brata byłem się załatwić a on to napisal"
Biesiadnik - "Lekcja wyprowadzania samochodów z poślizgu":
"Hamulec...Kontra...Hamulec...Kontra..."
Quattro - "Postanowienie dobrego ucznia":
"[...]nie będe BARDZO, głupi tylko tak trochę."
Lukas - "Łukasz Hołowczyc":
"Jeździłem 17-letnim Jeepem po zaśnieżonym lotnisku...i zdaję sobie sprawę, że choć może Cię to zawstydzić...o prowadzeniu auta 4WD wiem więcej niż Ty."
Quattro - "A w gardle tworzyła mu się coraz to większa kula...":
"Co myślałeś, Lukas, że można mnie bezkarnie poniżać, że będę wiecznie Twoim popychlem, tak?! Że można mnie kopać w dupę a ja nic, miarka się przebrała, przejmuję godność i władzę nad forum, no i kto jest debeściak?!"
nick187pl - "Pożegnanie Nicka":
Odchodzę i nigdy nie wrócę!A gran turismo spale!
Banzai94 - "Kruchość istnienia...":
"EDIT: Czemu nie oceniacie moich fotek!

Temat ten nie ma na celu "walenia" bezsensowych haseł gdzieś na forum, tylko po to by znaleźć się w tym temacie - Lecz odrobinę uśmiechu. :wink:
Zapraszam. :mrgreen:
Komentarz