Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GT2-GT4-GT5 Battle!

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: GT2-GT4-GT5 Battle!

Zamieszczone przez Slik5
    Trasa tylko HSR...
    Auto? Może jakiś seryjny race car. Np. Castrol lub coś innego. No nie wiem sam...
    Więc sprawę trasy mamy z głowy. Trochę szkoda że tak mało liczyłem na więcej tym bardziej że ta jest dość krótka i mało wymagająca.

Jeszcze jedna sprawa:
    Panowie czasem się gubię w natłoku postów więc sprawdźcie czy wasze poszczególne zgłoszenia zostały prawidłowo zapisane. :wink: W razie pomyłki lub przeoczenia zgłaszać

Komentarz

Po pierwszej rundzie można zrobić tak, że jedna grużyna pauzuje ponieważ nie ma u siebie takiego toru. Np. GT2 vs GT4 - GT5 nie ma takiego toru więc pauzuje. Następna runda GT2 vs GT5 - GT4 pauzuje. GT4 vs GT5 - GT2 pauzuje. I już się kilka rund zrobi

Komentarz

Super Slik to ma sens!
        Czekam na dalsze propozycje.Nie ukrywam że ta mi się podoba.

BTW
        Przewidziałem pewne nagrody. Oczywiście nie materialne. Ale o tym później bo to kolejna kwestia gdzie chciałbym usłyszeć wasze zdanie na temat mojego pomysłu.

Komentarz

Szkoda, że nie ma systemu turniejów

Komentarz

Co by to nie było.... wygram to!!!
            Dobry pomysł z nagrodami.

Komentarz

Zamieszczone przez Slik5
              Co by to nie było.... wygram to!!!
              Dobry pomysł z nagrodami.
              Turniej będzie drużynowy więc wygrana indywidualna nie wchodzi w grę. Chyba że wygrana drużyna na koniec będzie chciała wyłonić lidera.
              Proszę jednak o konkretne posty,propozycje bo się druga czateria robi a sprawa nie nabiera rozpędu.

Komentarz

Troche posprawdzałem i wpólne samochody dla GT2, GT4 i GT5P to: Acura NSX, Lancia Delta HF Integrate Evoluzione, Lotus Elise, Suzuki Cappuccino, TVR Tuscan Speed 6 i Volkswagen Golf IV GTI Może się przyda :wink:

Komentarz

Swietny pomysl Slik5. Popieram pomysl "pauzowania" druzyn. W ten sposob turniej bedzie rozgrywal sie na wiekszej ilosci tras i z wieksza iloscia samochodow. GT2 i GT4 ma wiele wspolnych tras i samochodow. :wink:

Na poczatek mozna by zaczac od wspolnej rundy na High Speed Ring i... powiedzmy, seryjnej (moc jednostki) NSX Type S Zero.

Komentarz

Zamieszczone przez DTB89
                    Troche posprawdzałem i wpólne samochody dla GT2, GT4 i GT5P to: Acura NSX, Lancia Delta HF Integrate Evoluzione, Lotus Elise, Suzuki Cappuccino, TVR Tuscan Speed 6 i Volkswagen Golf IV GTI Może się przyda :wink:
                    Jeśli chodzi o GT2, to najlepiej samochody dostępne w salonach. Np. Suzuki Cappuccino i Tuscana Speed 6 trzeba zdobyć.

Popieram pomysł z pauzowaniem. Tak jak faza grupowa Pucharu UEFA.

Komentarz

A mnie tak zastanawia... skoro to ma byc turniej druznowy, to jak Dreadlocku rozstrzygniesz problem ilości uczestników w poszczególnych drużynach? W GT4 będzie pewnie prawie kilkanaście osób, a w GT5 ledwie kilka
                      http://najalternatywniej.blogspot.com/
                      keep calm & carry on
                      digart - lastfm
                      ---
                      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Średni czas grupy ;d
                        http://mwiszniewski.carbonmade.com/
                        http://motoblog.blog.pl - Najświeższe njusy i ciekawostki ze świata motoryzacji widzianej okiem szarego ludzika.

Komentarz

Wiecie co, ja się chyba wycofam z powodu uzasadnionych obaw, że moje czasy będą cienkie jak tyłek węża

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                            A mnie tak zastanawia... skoro to ma byc turniej druznowy, to jak Dreadlocku rozstrzygniesz problem ilości uczestników w poszczególnych drużynach? W GT4 będzie pewnie prawie kilkanaście osób, a w GT5 ledwie kilka
                            Ad.
                            Dobra robota mamy już ustalonych kilka wspólnych aut o to mi chodziło.

Ad.Witek
                            Otóż ilość uczestników będzie zależała od ilości uczestników w najmniejszej grupie. Np. jeśli GT5 będzie miało 5 uczestników to reszta też musi mieć 5.
                            Pozostali zawodnicy siedzą na ławce rezerwowych w kolejnej rundzie zmiana i ten co brał udział w poprzedniej rundzie siedzi a ten co siedział,gra. Jednak każdy musi przynajmniej raz zagrać i raz kiblować.
                            Składy same będą się dogadywać kto odpoczywa a kto gra.

I myślałem nad sumowaniem wszystkich poszczególnych czasów otrzymując czas całej drużyny.
                            Ewentualnie można wyliczyć średnią. Jednak z tym będzie więcej pracy.

Jestem otwarty na propozycje więc pomysły mile widziane. Jednak nadal upieram się by turniej był drużynowy.

Evil-Nie wymiękaj to ma być zabawa a nie mistrzostwo świata.

Komentarz

Wiem, ale pare faktów dla ciebie:
                              Po pierwsze primo jestem żałosnym cieniasem
                              Po drugie primo zdjęcie z czasem przejazdu muszę robić S. E. W200i
                              I po trzecie primo mój telewizor jest starszy ode mnie
                              Wniosek: słabe czasy będę musiał potwierdzać jeszcze słabszym zdjęciem

Komentarz

Zamieszczone przez Evil Prez
                                Wniosek: słabe czasy będę musiał potwierdzać jeszcze słabszym zdjęciem
                                Liczy się zabawa, a nie zwycięstwa :mrgreen:

Komentarz

Pracuję...
                                X