Tak jak w temacie więc. kolega pytał czy mu się to opłaca bo gra w te ,, Gry '' typu Plemiona i takie tam i zbiera kasę na Konto Premium czy jak to się tam zwie . Ja w te sprawy wtajemniczony nie jestem więc mu nie mogę odpowiedziec czy PayPal mu pomoże .
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
PayPal - konto
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Re: PayPal - konto
Zamieszczone przez VSpeedTak jak w temacie więc. kolega pytał czy mu się to opłaca bo gra w te ,, Gry '' typu Plemiona i takie tam i zbiera kasę na Konto Premium czy jak to się tam zwie . Ja w te sprawy wtajemniczony nie jestem więc mu nie mogę odpowiedziec czy PayPal mu pomoże .Napisz porządnie, bo ciężko cokolwiek skminic.
Komentarz
-
Re: PayPal - konto
Odpowiedź brzmi: nie.
To bujda na kółkach, kumpel miał już multum polecających, klikał, klikał, klikał aż wyszło 100 dolarów. Chciał to przelać na paypala, czekał, czekał, czekał i nic nie przyszło. Ponowił żądanie o przelew i znowu czekał. Jak się łatwo domyślić pieniędzy nie dostał
Tak samo jest z tą grą VSonline. Ludzie wpłacają po 10 zł SMSem, męczą się by ustukać 100 zł i co ? Lipa kasy nie ma a właściciel cieszy się z waszego 10 zł w kieszeni.
Nie ma czegoś takiego jak bezwysiłkowe zarabianie w internecie. Zarobić trzeba własnymi rękoma, darmo nikt nam nie da
Komentarz
Komentarz