Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

PayPal - konto

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• PayPal - konto

Tak jak w temacie więc. kolega pytał czy mu się to opłaca bo gra w te ,, Gry '' typu Plemiona i takie tam i zbiera kasę na Konto Premium czy jak to się tam zwie . Ja w te sprawy wtajemniczony nie jestem więc mu nie mogę odpowiedziec czy PayPal mu pomoże .

Re: PayPal - konto

Nie wiem jak inni ale ja zupełnie nie rozumiem o co Ci właściwie chodzi.

Komentarz

Zamieszczone przez VSpeed
      Tak jak w temacie więc. kolega pytał czy mu się to opłaca bo gra w te ,, Gry '' typu Plemiona i takie tam i zbiera kasę na Konto Premium czy jak to się tam zwie . Ja w te sprawy wtajemniczony nie jestem więc mu nie mogę odpowiedziec czy PayPal mu pomoże .
      yyy... aha. ale Ty nas informujesz czy sie pytasz? Napisz porządnie, bo ciężko cokolwiek skminic.
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Wypowiedź na zasadzie:
        Kumpel to kumpel tamto a kumpel kumpla ma kumpla i on pytał bo nie wie ale ja też nie wiem a może wy wiecie...

Tekstu pół strony a nawet nie można się doszukać jasno sprecyzowanego pytania.

Komentarz

sory :wink: . Kumpel się pyta czy dzięki koncie na PayPal i klikaniu reklam dostanie pieniądze za które będzie mogł wykupic Konto Premium i takie tam ..

Komentarz

Odpowiedź brzmi: nie.

To bujda na kółkach, kumpel miał już multum polecających, klikał, klikał, klikał aż wyszło 100 dolarów. Chciał to przelać na paypala, czekał, czekał, czekał i nic nie przyszło. Ponowił żądanie o przelew i znowu czekał. Jak się łatwo domyślić pieniędzy nie dostał

Tak samo jest z tą grą VSonline. Ludzie wpłacają po 10 zł SMSem, męczą się by ustukać 100 zł i co ? Lipa kasy nie ma a właściciel cieszy się z waszego 10 zł w kieszeni.

Nie ma czegoś takiego jak bezwysiłkowe zarabianie w internecie. Zarobić trzeba własnymi rękoma, darmo nikt nam nie da

Komentarz

Jeżeli mówimy o naciągaczach w internecie to uważajcie na Pobieraczek5

Poniżej link do całej sytuacji, w której znalazła się siostra jednego z userów F1WM.

Kod:
              http://www.f1wm.pl/forum/viewtopic.php?f=5&t=6984&start=0

Komentarz

Też mi się to dziwne wydało . ale łosiu się sprzeczał więc się zapytałem . Dzięks :wink:

Pozdro all ziOm :mrgreen:

Komentarz

Pracuję...
                X