Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

BelegU$ Story - "Za Zakrętem"

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: BelegU$ Story - "Za Zakrętem"

BelegU$, kiedy nastepny odcinek??

Komentarz

Moich nie będzie... wczoraj wyszła Część 6 "Królów Nocy" autorstwa ghost_rider'a - rozgrywa się w całości w Istebnej i na Salmopolu, więc ogień jest :mrgreen:

Komentarz

Niespodzianka!

Premiera mojego Opowiadania w realiach "Za Zakrętem" pod tytułem "Powrót" (w serii Urban Legend) a także Część Siódma FanFic'a "Królowie Nocy" autorstwa ghost_rider'a - na stronie!

http://www.zazakretem.vot.pl

Komentarz

Na ferie przeczytam całe "Za zakrętem" razem ze specjalnymi odcinkami. Fajnie, że ciągle dodajecie coś nowego

Komentarz

Soundtrack Sezonu Trzeciego GOTOWY!

Z wielką przyjemnością mogę oficjalnie ogłosić, że Sezon Trzeci "Za Zakrętem" został w pełni UDŹWIĘKOWIONY!

Razem z Deluxo odwaliliśmy kawał (mamy nadzieję) dobrej roboty, z której efektami zapoznać możecie się już teraz w Sezonie Trzecim. Pokłony dla Deluxo za pomoc w doborze utworów, dziesiątki spędzonych nad tym godzin, a także mnóstwo roboty, jaką pochłonęło samo "wsadzenie" muzyki w ZZ.

Efekt jest - moim zdaniem - co najmniej znakomity, lepszy nawet, niż w SI i SII.

W tym miejscu muszę jednocześnie zaznaczyć, że ST dostępny jest tylko i wyłącznie dla ZAREJESTROWANYCH użytkowników.

To tak a'propos "czegoś nowego"

Komentarz

Powiem ci że to jest naprawdę super opowiadanie
              Przeczytałem narazie do odcinka z prelude a juz mi sie strasznie spodobało
              Szkoda że nie wydajesz już nowych odcinków (tak zrozumiałem) :C

Komentarz

Czasem wydaję, ale raczej takie "psychologiczne" w ramach Urban Legend... po maturze się zobaczy...

Komentarz

To z koncem swiata bylo zaje*iste. Przeczytalem 5 razy :wink:

Komentarz

Kolego BelegU$ mial bys cos przeciwko jak bym te wszystkie opowiadania zrobil w PDF ??
                    Bo Chcialbym je sobie wydrukowac teraz duzo podrozoje i milo sie by czytalo twoje opowiadania
                    Daj Znac Co i Jak Jak sie zgodzisz to ci je wysle bedziesz mogl wstawic na strone ze kazdy bedzie mogl sobie pobrac

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez SebastianVanMarx
                      Kolego BelegU$ mial bys cos przeciwko jak bym te wszystkie opowiadania zrobil w PDF ??
                      Bo Chcialbym je sobie wydrukowac teraz duzo podrozoje i milo sie by czytalo twoje opowiadania
                      Daj Znac Co i Jak Jak sie zgodzisz to ci je wysle bedziesz mogl wstawic na strone ze kazdy bedzie mogl sobie pobrac

Pozdrawiam
                      Jak chcesz drukować "na swój użytek", i na swój użytek robić PDF'y - to śmiało <lol>

Tam nawet przy tych opowiadaniach jest na górze taki klawisz, ze od razu to do .pdf'a przesyła...

Komentarz

• Re: BelegU$ Story - &quot;Za Zakrętem&quot;

Może wyjdę na idiotę (nie pierwszy raz), ale zapytam się, o co chodzi z tą stronką. Byłem na niej, i co, ogląda się tam filmy, czy jak?

Komentarz

Czyta sie :wink: Z boku masz sezony i odcinki^^

Pozdrawiam^^

Komentarz

Ahm, chyba że, znajdę czas, to zobaczę o co kaman.

Również pozdrawiam^^

Komentarz

Ej a jeżeli ja chciał bym napisać opowiadanie to gdzie można by je opublikować?

Komentarz

Na swoim blogu?

Komentarz

Pracuję...
                                X