Moich nie będzie... wczoraj wyszła Część 6 "Królów Nocy" autorstwa ghost_rider'a - rozgrywa się w całości w Istebnej i na Salmopolu, więc ogień jest :mrgreen:
Premiera mojego Opowiadania w realiach "Za Zakrętem" pod tytułem "Powrót" (w serii Urban Legend) a także Część Siódma FanFic'a "Królowie Nocy" autorstwa ghost_rider'a - na stronie!
Z wielką przyjemnością mogę oficjalnie ogłosić, że Sezon Trzeci "Za Zakrętem" został w pełni UDŹWIĘKOWIONY!
Razem z Deluxo odwaliliśmy kawał (mamy nadzieję) dobrej roboty, z której efektami zapoznać możecie się już teraz w Sezonie Trzecim. Pokłony dla Deluxo za pomoc w doborze utworów, dziesiątki spędzonych nad tym godzin, a także mnóstwo roboty, jaką pochłonęło samo "wsadzenie" muzyki w ZZ.
Efekt jest - moim zdaniem - co najmniej znakomity, lepszy nawet, niż w SI i SII.
W tym miejscu muszę jednocześnie zaznaczyć, że ST dostępny jest tylko i wyłącznie dla ZAREJESTROWANYCH użytkowników.
Powiem ci że to jest naprawdę super opowiadanie
Przeczytałem narazie do odcinka z prelude a juz mi sie strasznie spodobało
Szkoda że nie wydajesz już nowych odcinków (tak zrozumiałem) :C
Kolego BelegU$ mial bys cos przeciwko jak bym te wszystkie opowiadania zrobil w PDF ??
Bo Chcialbym je sobie wydrukowac teraz duzo podrozoje i milo sie by czytalo twoje opowiadania
Daj Znac Co i Jak Jak sie zgodzisz to ci je wysle bedziesz mogl wstawic na strone ze kazdy bedzie mogl sobie pobrac
Kolego BelegU$ mial bys cos przeciwko jak bym te wszystkie opowiadania zrobil w PDF ??
Bo Chcialbym je sobie wydrukowac teraz duzo podrozoje i milo sie by czytalo twoje opowiadania
Daj Znac Co i Jak Jak sie zgodzisz to ci je wysle bedziesz mogl wstawic na strone ze kazdy bedzie mogl sobie pobrac
Pozdrawiam
Jak chcesz drukować "na swój użytek", i na swój użytek robić PDF'y - to śmiało <lol>
Tam nawet przy tych opowiadaniach jest na górze taki klawisz, ze od razu to do .pdf'a przesyła...
Komentarz