Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

KONTROWERSYJNE TEMATY

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• KONTROWERSYJNE TEMATY

Zacznę od pewnej rzeczy z którą napewno się spotkaliście. Chodzi o 2012. O poczatek końca (nie chodzi o nasze EURO) ale o pojawieniu się pewnego zagrożenia jeśli można to tak nazwać. PLANETA X (Nibiru) czy jak kto woli. Moje zdnie na ten temat jest takie że ludzie lubią się straszyć na wzajem. Ale może w tym jest część prawdy? Istnieć może istnieje tak samo jak leci w kierunku Ziemi. Jedni gadają że jest wielkości naszej planety drudzy że jest wielkości naszego JOWISZA. Sami nie wiedzą co to jest. W googlach jak się wpisze Nibiru lub PLANETA X wychodzi tyle wieści o końcu swiata. Każdy podaje jeden i ten sam scenariusz [ZAGŁADA] Wszystko ma zacząć się w 2012 dokładnie na święta ani śniegu ani nic tylko syf. Po Nowym Roku 2013 dokładnie jakoś w marcu czy jak bedziemy pod oddziaływaniem tej że planety. W tym czasnie ma nastąpić przebiegónowanie naszej planety chodź ta rzecz dzieje sie przez bardzo długi okres czasu. A nie jak pisza na różnych stronach że przez okres 2012-2014 zamieni się biegunami [fajnie bedzie chodzić do góry nogami :mrgreen: ] Najgorsze co nas niby ma spotkacć to po marcu czy kwietniu jakoś tak 2013r. aż do lipca nastepnego roku 2014 bedziemy mieli prawdziwy hardcore. Różne trzesienia ziemi fale tsunami i takie tam.
    2/3 poulacji ma być zgładzona a ci którzy by przetrwali zginą z głodu.

Ale nie dawajcie się nabrać na rózne oferty ratowania życia :mrgreen: kiedyś w necie wyczytałem że jakiś koleś nie pamietam jak się nazywał ale chyba jest HOLENDREM. Tworzy osiedle przetrwania gdzieś w Afryce na zajebistej farmie Ale żeby dostać się tam musisz przelać na konto tego pana cos koło 50 000 euro? Wtedy dostaniesz wskazówki ajk tam dotrzeć. Koleś postawił kilka warunków które trza spełnić 1. który zapamietałem to trzeba mieć go za swojego władcę i opłacać mu podatek czy coś takiego. :mrgreen:

Jak widać każdy chcę się dorobić nawet na ludzkim strachu. Najlepsze jest to że już kilka set osób gościowi uwierzyło! :mrgreen: Pojadą do tej Afryki nibi na tafarmę a tam nic nie ma tylko swanna i słonie i antylopy pasące się :mrgreen:

Wracając do tego Końca Świata jeśli to prawda to zróbcie sobie schrony pod ziemią. :wink: Albo jak w tym filmie DZIEŃ ZAGŁADY na TVN leciał kiedyś to zbudujmy schron w górach mam przecierz TATRY :mrgreen:

Podzielcie się waszą opinią na ten temat. Wieżycie czy nie? Jak tak to co zrobicie jak to jest prawda?
    Ja leje na to jak przyjdzie co do czego to włącze se GRAN TURISMO NA PSP i nie bede zwracał uwagi na to co się dzieje.

PS. Ale poważnie skupiając sie trochę na sprawie i pomyśleć logicznie co to bydzie, jak tak bydzie? Gryzie mnie to trochę pod tym względem bo mam półtora rocznego bombla i nie po to go zrobiłem zeby za 2 lata stracił życie. Trochę hujowo sie człowiek czuje jak tak myśli

Re: KONTROWERSYJNE TEMATY

Bullshit. Taki sam koniec świata jak i w 2000r .

Komentarz

Gdyby cos podobnego NA PRAWDE nam grozilo, juz dawno byloby to naglosnione. Jeden wielki BULLSHIT.

Komentarz

Albo co jakiś gościu podróżował w czasie i mówił że w 2005 będzie III wojna światowa .

Komentarz

Zamieszczone przez VSpeed
          Albo co jakiś gościu podróżował w czasie i mówił że w 2005 będzie III wojna światowa .

A o tym to nie słyszałem :mrgreen: ale dobre!

Może i to gówno byka [BULLSHIT] ale co by gdyby? niektórych spraw się nie nagłaśnia żeby syfu nie robić. Ale spoko.
          A wieżycie w istnieni tej niby PLANETY X?
          no coś tam musi być prawdą?

Komentarz

Nic nie musi

Pożyjemy, zobaczymy. IMO nic takiego się nie stanie :wink:. Nawet ja przeżyłem bodajże dwa czy tam jeden koniec świata :mrgreen:
            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

z tego co słyszałem to chyba były 3 konice świata ale dwa kojarze jeden w 1999 na 2000 coś gadali o trzech dziewiątkach ale nie pamiętam

Komentarz

Jedyny stwierdzony obiekt, który może zagrozić Ziemi (prawdopodobieństwo zderzenia: 0,0065%) uderzy w nas około 2165 roku (czy jakoś tak). Słowem:

BULLSHIT

A jeśli już - będziemy mieli chociaż fajne miejsca do obserwacji Końca...

... byleśmy tylko GT5 doczekali. Amen.

Komentarz

chyba wścieklizny bym dostał jak by doszło do zagłady a nie zagrał bym ani razu w gt5 No naprawed huj czlowieka by strzelił

Komentarz

Takich końców świata to już było a było...

Wychodzę z założenia, że jeśli coś ma się stać - I tak się stanie. Dlatego szkoda mi czasu na myślenie na zasadzie "a co by było gdyby...". :wink:

Nibiru przyleci 12.12.2012 i zniszczy ziemię. Można by zacząć tym straszyć dzieci w przedszkolach, nie?

Komentarz

Ksiądz mnie tak straszył na religii.

Komentarz

ostatni raz to mama mnie straszyła jak byłem mały że z nieba przyjdą po mnie jakieś baboki :mrgreen: :mrgreen: Do dnia dzisiejszego nie wiem co to są te [BABOKI]

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
                          ostatni raz to mama mnie straszyła jak byłem mały że z nieba przyjdą po mnie jakieś baboki :mrgreen: :mrgreen: Do dnia dzisiejszego nie wiem co to są te [BABOKI]

:mrgreen:

Komentarz

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Komentarz

Eh, ja tam słyszałem, ze na tej planecie przyleciały ufole, stworzyły ludzi żeby ich w przyszłości wykorzystać jako niewolników na własne potrzeby, a Jezus miał ich wszystkich (ludzi) nakierować na wiarę w nich właśnie Albo inne że Nibiru zderza się z ziemią co kilka tysięcy lat. Ale jeśli zderzą się 2 planety to raczej potem nic nie zostanie Ja nie wieżę w te bzdury.

Komentarz

Pracuję...
                              X