Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

KONTROWERSYJNE TEMATY

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: KONTROWERSYJNE TEMATY

A co do tego zapominania czegoś itp. to też tak mam. Zawsze gdy muszę np. znieść talerz do kuchni (bardzo żadko mi się to zdarza) to kładę go na blacie i zaglądam do lodówki, zawsze. Czasem ustawiam sobie budzik na 7.45, budzi mnie, ustawiam na 8.45, budzi mnie i go wyłączam. A dzisiaj w nocy ,około 5 ,było ciemno kot mi na łeb wszedł mi od łóżka wszedł a jak się luknąłem to go nie było.

Komentarz

Jisaw, w Hinduizmie reinkarnacja jest tak bardzo zakorzeniona jak u Ciebie to, ze rano idziesz do toalety ...tak, wiec marny przyklad :wink:

Komentarz

Jako kontrowersyjny temat to poleciłbym podyskutować o piractwie - co o nim sądzicie? Temat - rzeka, nie do wyczerpania

Komentarz

Poruszany na forum wielokrotnie.
          Chyba niepotrzebnie po raz kolejny bo zawsze wywołuje niezdrowe emocje.

Komentarz

A to przepraszam. Co do reinkarnacji to ja w nią wierzę. Jestem bardziej przekonany do reinkarnacji, niż do nicości po śmierci. Chociaż "nicości" nie wykluczam.

Komentarz

JA jeszcze raz poruszę temat zjaw i duchów. Jeśli powiecie że ich nie ma to skąd taki wniosek? A może są ale o tym nie wiecie?
              Od jakiegoś czasu szukam różnych informacji. Na razie trafiłem na bardzo ciekawy przypadek trzech osób jadących samochodem którzy po drodze zabrali autostopowiczkę która okazała się duchem Teresy Fidalgo. Ta dziewczyna właśnie w tym miejscu zgineła. Gdy ta zjawa im powiedziała o tym że właśnie w tym miejscu miała wypadek! Oni też mieli wypadek dwie osoby zgineł a kamerzysta przeżył ale nie był w stanie wyjaśnić tego co sie stało w końcu siedział koło tej zjawy :mrgreen:

Na YouTubie (sorry że takie źródło) Ale tam jest to nagranie tego chłopaka
              http://www.youtube.com/watch?v=XnH9OJP6 ... re=related

Gdy lasa wsiada to jest ładniutka na twarzy fakt że blada jak byk ale czysta, a na samym końcu zobaczcie jak wygląda :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
                Jeśli powiecie że ich nie ma to skąd taki wniosek? A może są ale o tym nie wiecie?
                Tak jamo jest z Bogiem mówisz że nie wierzysz a skąd wiesz że go niema?

PS:
                Ten filmik to jakiś fake a Ty wierzysz jak dziecko

Komentarz

wiem że fake ale oparty na na faktach :wink:

ok a co z głosami???
                  Przykład?
                  Moja ś.p. babcia opowiadała mojej mamie że w jej okolicach gdy szło sie do kościoła przy jakiejś studni było słychać płacz niemowlęcia I to nie tylko moja babka słyszała ale gromada ludzi idąca do kościoła nie wie jak długo to trwało.

Luzie poszli ze skargą do księdza że tam kusi na drodze :mrgreen: Więc ksiądz nakazał jakimiś tam swoim kopaczom przeszukać to miejsce. Co się okazało!!?? 2 metry pod ziemią było zakopane nowo narodzone niemowlę Mało tego w główce miało wbity jakiś duży gwóźdź w sam środek czoła i zawinięte w jakąś szmatę zostało

Ksiądz ochrzcił to martwe dziecko i pochowano je jak należy i od tamtej pory jest cisza Wątpie żeby to co moja mama usłyszała od swojej było kłamstwem a ja też jej wieże bo coś w tym musi być.

A co do Boga to też są zdania podzielone :wink:

Komentarz

Właśnie. Zdania są podzielone, więc nie widzę sensu, by wracać do dyskusji.

Komentarz

Też napotykałem na różne dziwne historie.

Tego się nie da udowodnić, mimo to ,że nie wiem jak się bardzo będziesz starał.

A co do spraw paranormalnych , czy udało się wam kiedykolwiek wyjść z ciała? [fachowa nazwa "Eksterioryzacja"]

Ja byłem tego świadkiem niejednokrotnie i mój brat ,który doznał takiego zdarzenie ,ok. 2 tygodnii temu, opowiadał mi ,że zamknął oczy , otworzył i "tak jakby" wstał ,była to godzina 7 nad ranem ,rozejrzał się i jedyne co rozpoznał to ,że niektóre rzeczy były "zdeformowane" i kolory były w gammie błękitu i zieleni, to zjawisko trwało ok. 2 min. po czym już wstał normalnie i opowiedział mi jak to wyglądało, szukał mój brat jak i zarówno ja na necie i kolory ,które wymieniłem nazywają się "barwami niematerialnymi".

Ja mam często taką fikcję ,że wyskakuje przez okno ,albo balkon z 4 piętra ,po czym upadam z hukiem i leże dosłownie chwile ,po czym wstaję i lecę gdziekolwiek ,gdzie mnie poniesie. To są krótkie momenty, trwają od 2min. do nawet 30min.

O to przykład "kolorów niematerialnych" i mój brat właśnie takie coś miał.
                      Wiem ,że to nie do pomyślenia i 95% forumowiczów potraktowało by takich ludzi jak ja ,że jestem zdrowo je*nięty na mózg.
                      Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

To jak ktoś wychodzi z ciała świadomie to się nazywa OOBE, out of body experience, świadomy sen natomiast LD
                        tu możecie poczytać i spróbować :wink:
                        http://www.paranormalne.pl/index.php?showforum=212

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
                          A co do Boga to też są zdania podzielone :wink:
                          Wiem ale pokazałem to na tle duchów.
                          W duchy wierzysz Boha nie, osobiście nie rozumiem i nie widzę konsekwencji w Twoim toku myślenia.
                          EOT

Wilku-Momentami to mnie osłabiasz Może jeszcze powiesz że kiedyś byłeś świadkiem porwania przez ufo albo czytałeś o gadających ślimakach.
                          Naucz się racjonalnie patrzeć na świat i miarę możliwości weryfikować takie historię. Bo mam wrażenie że nawet najgłupsze historie łykasz jak małpa kit.
                          Sory za wypowiedź ale brak mi słów począwszy od badania backmaskingu poprzez inne archiwum X aż do tego...

Komentarz

JISAW- To o czym mówisz to autostopowicz widmo. Myślę że to nie istnieje ,ale na necie piszą różne historie.. :wink:

Ja jak narazie nie mam nic z duchami, ale jak byłem u babci mojej mamy to mówiła że jak była młoda to w kapliczce na rogu widziała zjawę. W sumie to może ma jakieś zaburznia bo ma 87 lat, ale no nie widomo. :wink:

Komentarz

Nie daleko mojej dziury jest wiocha CZARNOTKI i tam też kierowcy spotykali te widma to nie jest ściema mi sie wydaje Kolega mojego brata jechał tam przez tą wiochę i też zatrzymała go laska w bieli zabrał ją bo jechał do Środy Wielkopolskiej < To moje miasteczko> gdy dojeżdżał to już tej kobiety nie było

Obecnie w naszym powiecie Średzkim jest głośno na ten temat i faceci nawet sie nie zatrzymują jak widzą tą laskę albo podobną nawet jak by to obciągara (to po naszemu prostytutka)

Matka dzisiaj mi mówiła że ktoś jechał właśnie ta trasą i wiedział o tym że jest taka suka co straszy wiec jak ją zauważył to się nie zatrzymał to ta cholera mu się na maskę rzuciła że centralnie twarzą do szyby i mógł se jej pysk obejrzeć i po 100m znikneła koleś nie wytrzymał i wysiadł z samochody żeby się rozejrzeć a dzi**i nie było wiec coś musi w tym być. Nikt w to nie wierzy a może to prawda a nie jakieś wymysły :wink:

Komentarz

Or

You're choice.

Komentarz

Pracuję...
                                X