Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

KONTROWERSYJNE TEMATY

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: KONTROWERSYJNE TEMATY

Zamieszczone przez SNJ
    Nie zapomnij, że na ciebie to działa że się cieszysz, ktoś inny w przypływie radości rozbije ci na głowie butelkę. Legalizacja marihuany - jestem na zdecydowane NIE
    Jestem tego pewnien, że gdyby zrobić badania to statystycznie wyjdzie, że znacznie większą szanse na "dostanie butelką" masz od wypitego kolesia niż od zjaranego. Dlaczego? Kolega Dealdlock89 wyżej napisał.
    A czy mógłbyś wyjaśnić dlaczego nie? Czy nie bo nie? :wink:

Komentarz

Nr.1 nie mówcie o dopalaczach w kontekście Mj. Bo to dwa odmienne bieguny.

Nr.2 Kyjgel =D

Nr.3 Snj- ale pier.olisz. Takie rzeczy to chyba bo śniegu albo kwasie. Głupkowate śmianie się to mit, rzadko bywa. Przeważnie u nowicjuszy, banan na ryju. Normalnie to działanie rozweselające ale nie na zasadzie że widzisz długopis i cieszysz ryj. Po zabiegu jesteś "wyczilałtowany" nie w głowie burdy czy agresja. Wzmaga smak, na bombie głupia kanapka smakuje jak ambrozja. Czasem też załącza się filozof i napływają głębokie rozkminy. Co tu dużo mówić, trzeba spróbować. Tylko nie z jakimiś łapsami bo obrzyganych klatkach, dobry sqad,miłe miejsce,coś słodkiego i ew.piwko. Gwarantuje relax. W dodatku po sesji super się śpi, rano wstajesz jak młody bóg. Zero obrzygań,kaca,urwanych filmów,agresji. Za to dobry fun time. Polecam po obejrzeć dobry film,np.komedię. Albo posłuchać dobrej muzyki, zmysły działają w taki sposób że rozpływasz się w nutach.
      Ten kto wie ten wie

Powiedzcie ile jest pobitych dzieci,żon lub morderstw pod wpływem alkoholu. A kto słyszał o agresji po Mj.

Komentarz

Problem w tym, że właśnie wielu ludzi marysię stawia na równi z innymi środkami

Komentarz

Polecam iść na 3 imprezy:
          1-chamskie techno pośród ludzi po fecie i extasy. (przepraszam uogólniam).
          2-do pubu pośród naje.anych ludzi.
          3-festiwal reggae w zjaranych kolesi.

Ciekawe gdzie szybciej zarobisz w czerep

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
            Nr.1 nie mówcie o dopalaczach w kontekście Mj. Bo to dwa odmienne bieguny.
            Sorry, bo ja o tym wspomniałem, ale dałem to jako porównanie do nagłaśniania tylko pewnych rzeczy a nie wszystkich problemów a TERMINATOR wyraźnie nie zrozumiał. Zdarza się :wink:

Komentarz

Spoczko,tylko nadmieniłem. Bo dopalacze pakowane były w kolorowe pudełeczka nierzadko z wizerunkami Boba lub barwami Rasta. Nawet wystrój lokalów przypominał jakiś Reggae burdel lub "kofiszop". A to tak jak na gównie napisać czekolada. Stąd dzieciarnia często myliła pojęcia, a zła sława dopalaczy ciągnie się za "naturalem".

Generalnie najwięcej krzyczą Ci co mało w temacie wiedzą Forum to nie miejsce na głębokie zwierzenia ale nie mam interesu w sianiu propagandy, mówię co "wiem". Poczytajcie,popytajcie, sprubujcie

Komentarz

Jestem za legalizacją wszystkich narkotyków.

Sam nie używam.
                narancs alternativa

Komentarz

Sorry ale nie zauważyliście,że wyraźnie oddzieliłem te dwie rzeczy Napisałem o dopalaczach,bo był w temacie taki kontekst.A o zielonym napisałem niżej

Komentarz

Te, nie musisz mnie pouczać, idę o wszystkie moje oszczędności, że w kwestii MJ mam co najmniej dwa razy większe doświadczenie od każdego z was

Na szczęście wyrosłem już z takich głupkowatych zabaw i unikam tego jak ognia. Fakt, dla większości ma ona skutki raczej łagodne ale to nie jest powód jej ewentualnej legalizacji. A teraz powiedz mi, "restamanie" czy masz jakiś kłopot z dostaniem tego specyfiku? Może za dużo mówię, ale ja jeśli bym tylko zechciał, mam obecnie szybszy dostęp do boczku niż do na przykład ruskich szlugów na które muszę czekać. U ciebie za pewnie jest podobnie, dzwonisz i masz. Czego więc chcesz więcej? Chodzić po ulicy z torbą na czole? Patrzyć zjaranymi i żałosnymi oczyma na ludzi na przystanku? Co ci przyjdzie z tej upragnionej jak woda na pustyni legalizacji?

Komentarz

Zamieszczone przez SNJ
                      że w kwestii MJ mam co najmniej dwa razy większe doświadczenie od każdego z was
                      Znasz któregoś z nas więcej niż z forum, żeby być taki pewien, zwłaszcza że jesteś tu ledwo od stycznia?
                      Poza tym "Was" z dużej litery.
                      Zamieszczone przez SNJ
                      Czego więc chcesz więcej? Chodzić po ulicy z torbą na czole? Patrzyć zjaranymi i żałosnymi oczyma na ludzi na przystanku?
                      Odpowiedz mi tylko na jedno pytanie:
                      Czy pijesz alkohol? (nie mówie tu o lampce wina do obiadu, tylko piciu na imprezie)
                      Jeżeli odpowiedź brzmi TAK, to jesteś po prostu hipokrytą błędnie rozumiącym i powtarzającym hasła telewizji.

Nie odbierz tego jako atak, bo masz inne zdanie. Może je mieć, ale argumentuj je w logiczny i racjonalny sposób, żeby można było podyskutować.

Zamieszczone przez TERMINATOR
                      Sorry ale nie zauważyliście,że wyraźnie oddzieliłem te dwie rzeczy
                      No tak średnio, ale już wiadomo, takze luz :wink:

Komentarz

Snj-Te, nie będę się z Tobą licytował. Nie wiem co znaczy "restaman" ale odpowiedź na Twe pytania była stronę wcześniej. Wystarczy prześledzić Topic,alfo i omego zapatrzony w swoje ego.
                        Zamieszczone przez Dreadlock89
                        W Polsce nieco ryzykowne, ogólnie jestem niezdecydowany. Jest wiele za i przeciw.
                        Za żeby nie karać i nie ścigać ludzi z małymi ilościami na własny użytek. Ewentualnie karać dilernie. W chwili obecnej ten kto wie co i jak to i tak sobie załatwi sztukę.
                        Uważam że gdyby alko zamienić na Mj nie byłoby tylu tragedii, pobić,morerstw i wypadków. Wódka ma o wiele bardziej niszczące działanie na społeczeństwo.
                        Policja zamiast łapać przestępców "trzepie kiermany" ludziom. I za torbe zielonego masz sprawę, bo szedłeś spokojnie do kolegi lub domu zakurzyć. O to mi chodzi, by znieść kary w stosunku do pewnych ilości na własny użytek.
                        Poza tym obejrzyj wnikliwie ten filmik:

Komentarz

Za alfe i omege się nie uważam, ale jeśli imponują ci tak bardzo moje posty to jest mi miło

Skasujmy alkohol i fajki, zalegalizujmy marihuanę bo ona NIKOMU NIE SZKODZI powodzenia

ps. boli cie coś?

Komentarz

Prubujesz być ironiczny lub czegoś nie rozumiesz. Podejrzewam jedno i drugie.

Komentarz

Próbuję zrozumieć twój tok myślenia, ale jak widać ciężko mi jest to zrozumieć. Naprawdę nie przeszkadza mi czy palisz sobie w domu, w ogrodzie czy w piwnicy, i tak zapewne robisz to jak chcesz, gdzie chcesz i z kim chcesz. Po co więc ci legalizacja? Czy wszystko co jest "niegroźne" może być swobodnie dostępne? Teraz pomyśl sobie, że jesteś ojcem a twoje dziecko zawala szkołę bo jakiś mądry kolega, napufał się i poczęstował twojego dzieciaka. To będzie ironia, ale wątpię żebyś pochwalił jego zachowanie i podał mu eleganckiego lolka. Jeśli zaczniesz pieprzyć o odpowiedniej kampanii informacyjnej to po prostu nie warto dalej dyskutować

Spróbuj odpowiedzieć na ten post spokojnie, bez ciśnień

Komentarz

Zamieszczone przez SNJ
                                Po co więc ci legalizacja?
                                Chodzi o to, że jeżeli alkohol jest zalegalizowany, a powoduje takie same jak nie gorsze skutki to mj też powinno być. Albo odwrotnie, wszystkie używki powinny być zakazane.
                                Zamieszczone przez SNJ
                                Teraz pomyśl sobie, że jesteś ojcem a twoje dziecko zawala szkołę bo jakiś mądry kolega, napufał się i poczęstował twojego dzieciaka
                                A jak jakiś mądry kolega poczęstować wódką to co? To wtedy nic się nie dzieje, bo w Polsce jest już utarte że każdy pije, tak?
                                Rozumiesz do czego zmierzam?

Poza tym, jak będziesz się interesował dzieckiem i mu tłumaczył że na wszystko jest czas, to nie będziesz sie musiał martwic. To co się dzieje, że dzieciaki palą piją, robią rozboje i w dupie mają zasady zachowania międzyludzkiego (nie prawo i paragrafy) to jest TYLKO winą rodziców i ich brakiem interesowania się dzieckiem, ale to inny temat.

Komentarz

Pracuję...
                                X