Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

KONTROWERSYJNE TEMATY

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: KONTROWERSYJNE TEMATY

Nasze prawo nie jest gotowe na karanie tych co jeżdżą pijani po drogach. Podobał mi się ten przepis co zabierał takim delikwentom auta. Gdyby był dalej to nie widzę problemów na zalegalizowanie "trawki".
    A-Spec- 40 lvl
    B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Więc, krótko. Osoby które biorą udział w dyskusji proszone są o przeczytanie tego tekstu. Czytania na kilka minut ale materiał za to treściwy i obszerny.
      Zawiera wiele odpowiedzi na wasze pytania i wątpliwości. Osoby które nie mają ochoty chwilę się skupić lepiej niech od razu wyjdą z Topicu :wink:
      Ta strona jest na sprzedaż! xt.pl to Twoje pierwsze i najlepsze źródÅ‚o wszelkich informacji, jakich szukasz. Od tematów ogólnych po wiÄ™cej z tego, czego spodziewasz siÄ™ znaleźć tutaj, xt.pl ma to wszystko. Mamy nadziejÄ™, że znajdziesz to, czego szukasz!

Sam jestem zaskoczony bo materiał zawiera wiele rzeczy o których już wspominałem. Zdziwiłem się tylko bo nie wiedziałem że nasionka można jeść Ale sięgając pamięcią to prawda, wystarczy kupić karmę dla papug falistych (pisałem ostatnio w czaterii że kiedyś miałem) i w niej znajdują się właśnie nasiona konopi. Wystarczy przeczytać skłąd na tylniej stronie opakowania

Komentarz

:mrgreen:

Komentarz

Weź już skończ ten temat, bo już robicie się nudni. Legalizacja powinna być, bo marichuana jest mniej szkodliwa niż alkohol, co jest potwierdzone na tysiące sposobów.

Komentarz

Zamieszczone przez Babka Kiepska
            Weź już skończ ten temat, bo już robicie się nudni. Legalizacja powinna być, bo marichuana jest mniej szkodliwa niż alkohol, co jest potwierdzone na tysiące sposobów.

Komentarz

:mrgreen:

Padłem i wstac nie moge. Skąd bierzesz takie filmiki?

Komentarz

Zamieszczone przez Babka Kiepska
                Idąc tym tokiem rozumowania, można by zamiast legalizować marihuany - zdelegalizować alkohol.

Komentarz

Co to za dzieciak ?! Jedyne co można chyba zrobić to usiąść i zapłakać.
                  Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

Zamieszczone przez lord_andre
                    Co to za dzieciak ?! Jedyne co można chyba zrobić to usiąść i zapłakać.
                    No nie gadaj że nie wiesz kto to Kula i jego ziom Omen

Komentarz

Nie oglÄ…dam takiego badziewia Rozumiem Wielki Mix YouTube Sooldiera , ale nie takie coÅ›
                      Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

Do takich dzieci powinni strzelać - nie pytać. Od razu.

Komentarz

No chyba nie do mnie.

Komentarz

Ten dzieciak rapuje jak dzieci z zerówki
                            GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                            Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Jest miły i nie obraża ludzi

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                                Do takich dzieci powinni strzelać - nie pytać. Od razu.
                                dokładnie
                                Już wiem czemu unikam youtube'a.
                                A-Spec- 40 lvl
                                B-Spec- 40 lvl

Komentarz

PracujÄ™...
                                X