Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

KONTROWERSYJNE TEMATY

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: KONTROWERSYJNE TEMATY

Poprostu wyrażam swoje poglądy, nie każdy musi sie z nimi zgadzać, ale to chyba nie powód, żeby rzucać wyzwiskami w innych

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
    Za szyjke mocno chwyć i napij się!
    Jabol punk!

Komentarz

Ja nie komentuje Twoich poglądów, tylko Twoją błędną logike i zaprzeczanie samemu sobie.
      Z resztą po co ja się wypowiadam. Twój awatar mówi sam za siebie.

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
        Twój awatar mówi sam za siebie.
        Dokładnie...

Komentarz

ale w pajacyka to kliknij
          narancs alternativa

Komentarz

Cała polska mentalność, a potem pretensje, że kraj zły, że rząd zły...

Komentarz

Mi generalnie chodzi o to, że jeśli żyjemy w wolnym kraju, to prańswo nie powinno mi zabraniać wypicia piwa w parku/ na chodniku czy jakiejs innej ławce czy skwerze, nie robię tym przecież nikomu krzywdy. Co do łamania prawa dopóki mnie nie złapią, to dostałem już kilka mandatów wyższych czy niższych oraz kilka pouczeń, i jakoś nie zamierzam zaprzestać pić piwa w miejscach publiczbych
              Nie atakuje nikogo. Zauwaz, ze nawet przy cytowaniu nie uzylem Twojego nicka mysi.

Nie powinno, ale zabrania. Dura lex, sed lex.

I to jest wlasnie ten przyklad polskiej mentalnosci. Zawsze na przekor wladzy. Nie byc od nikogo uzaleznionym. Samostanowienie i samosad. Wystarczy spojrzec do tylu w historie panstwa polskiego. Polacy wrecz uwielbiaja przeciwstawiac sie wladzy. Roznica polega na tym, ze kiedys byl sens i powody. Teraz, gdy nikt nas nie okupuje, nikt nas nie gnoi od gory, Polacy wciaz szukaja miejsca, by "zyc po swojemu".

Nie mowie, ze jestem swiety, bo sam caly czas lamie prawo, ale zdaje sobie z tego sprawe, ze pod tym wzgledem nie roznie sie niczym od innych "przeciwnikow wladzy i zwolennikow wszelkich swobod publicznych". Prawo porzadkuje. Bez niego mielibysmy Ugande czy inne Burkina Faso.

Komentarz

ja na przykład nie widzę nic złego w wypiciu piwka czy dwóch gdzies w parku na przykład
                To ze czegos nie widzisz nie znaczy jeszcze ze tego nie ma. Zwyczajnie moze tylko nie widzisz...
                Kauris_is_dead

Komentarz

Odszkodowania dla rodzin ofiar katastrof "smoleńskiej" i "casowskiej".

Niby dlaczego mają cokolwiek dostawać? Te rodziny do najbiedniejszych nie należą. Przepis o odszkodowaniach wszedł w życie po katastrofie Casy. Z tego co wiem to PRAWO NIE DZIAŁA WSTECZ

Komentarz

a przypadkiem już czegoś nie dostali od państwa?
                    A-Spec- 40 lvl
                    B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Niech pobiorą materiał genetyczny i im ich po klonują.
                      Przesada, tragedia tragedią ale jak thooorn wspomniał to nie są biedne rodziny. Pieniądze im nikogo nie zwrócą.
                      Jest wiele Polskich biednych rodzin walczących z państwem o odszkodowanie z różnych powodów i to nimi powinni się urzędasy przejąć zamiast na pokaz rzucać chajsem na lewo i prawo udowadniając jak to kraj łączy się w bólu z rodzinami smoleńskimi.

Komentarz

Polacy od zawsze mieli skrzywienie na punkcie męczeństwa

Komentarz

Zamieszczone przez saruto
                          a przypadkiem już czegoś nie dostali od państwa?
                          Coś mi się kojarzy, że po 40 tyś, ale nie jestem pewien.

Komentarz

Dokładnie, najpierw dostali po 40,000cr., a teraz jeszcze ma być 250,000. Wygląda na to, że ofiary były nie tylko "żywicielami" swoich rodzin, ale całych dzielnic, w których mieszkali :/
                            Nie podpis zdobi post...

Komentarz

PiS robi sobie kampanie wyborcza. Wymusza na rządzie działania, a rząd kompromituje się na oczach kraju i świata. Potem PiS krytykuje za nieudolną politykę. Rząd, by nie wyjść na kompletnych idiotów i nie stracić poparcia wśród ludzi, dalej musi brnąć w to błoto. Tańcz jak ci gram.

Komentarz

Aż wstyd mieszkać w tym kraju
                                GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                                Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Pracuję...
                                X