Czyli co jak zawsze przed świętami życzymy sobie wszystkiego najlepszego
Ode mnie dla was to tylko zdrowia i spełnienia marzeń bo w tym mieści się wszystko :wink:
Tutaj tez będziemy się chwalić prezentami i planami na Sylwestra :mrgreen:
Ja wam moi drodzy życzę spełnienia wszystkich marzeń zarówno tych najgłębszych jak i tych motoryzacyjnych że o erotycznych nie wspomne Pozatym zdrowia i miłości bo ich kupić nie można za masę pięniędzy których również wam życzę. No i abyście w tym szczególnym dniu pamiętali o tych którzy są przy was i tych którzy patrzą na was z góry żebyście w nadchodzącym nowym roku dawali im dużo powodów do dumy i radości.
Jeśli chodzi o prezenty,to jako pierwszy się pochwalę Zupełnie nie wiedziałem co się kroi i byłem w pełni zaskoczony,bo dostałem PS3 SLIM 360GB+Fifa 11 i do tego PS Move Starter Pack.Heh trochę ten mikołaj nie trafił w gust z tą fifą,bo oczywiście z GT5 bardziej bym się ucieszył A w zamian Move'a kiera by była Oprócz tego 2 sweterki,czekolada Milka i 8 dych :mrgreen:
PS:Może zaraz tekst "dostajesz a jeszcze wybredny",ale byście się nie zirytowali na moim miejscu Gdy ja przebieram nogami i rękami za tą grą A już ostatnio przestałem wchodzić na forum,bo myślałem że i tak nie kupię Plejka No ale jednak zostaję na pokładzie :wink:
Komentarz