No to teraz ja:
-O Chucku Norrisie:
•Chuck Norris przeszedł Simsy
•Chuck Norris przeszedł Gran Turismo 2 na piechotę
•Chuck Norris przeszedł Tibię
•Chuck Norris kosi trawę zębami
•Chuck Norris kopie w kalendarz z pół-obrotu
•Chuck Norris potrafi ścisnąć złotówkę tak, że orzełek się zesra
•Chuck Norris umarł dwa lata temu, ale śmierć nie ma odwagi mu o tym powiedzieć
•Tylko Chuck Norris widział ostatni odcinek "Mody na sukces"
•Tylko Chuck Norris doliczył do nieskończoności...dwa razy
•Chuck Norris nie widzi koloru czerwonego...on go słyszy
•Tylko Chuck Norris potrafi trzasnąć drzwiami obrotowymi.
-Teraz zwykłe kawały:
•Wchodzi Jasiu do windy, a tam schody
•Zdenerwowana blondynka krzyczy do boya hotelowego:
- Pan sobie myśli, że jak jestem ze wsi, to może mnie pan wsadzić do tak małego pokoju?!
- Ależ proszę pani, jedziemy na razie windą
•Komisja sprawdza Szpital Psychiatryczny i po kolei wchodzą do sal i omawiają poszczególne przypadki.
Weszli do sali pierwszej a tam siedzi zakrwawiony wariat i wali się cegłówką w łeb.
Komisja pyta wariata: Co Ty robisz?
- wariat na to - narkotyzuję się.
Wchodzą do drugiej sali a tam siedzi wariat i w obu rękach trzyma cegłówki i na zmianę wali się w łeb.
Komisja pyta: co robisz?
Wariat odpowiada: -narkotyzuje się.
Komisja zszokowana patrzy a na końcu korytarza siedzi wariat, podchodzą do niego, patrzą gościu w ciemnych okularach, obwieszony grubymi złotymi łańcuchami, obok niego kupa cegieł.
Komisja pyta: A ty co robisz?
- Rozprowadzam narkotyki.
•Z jabłka wychyla się robak.
Patrzy, a z drugiej strony wyłazi drugi robak.
- Cześć stary! - pozdrawia go.
Na to ten drugi:
- Zgłupiałeś? Własnego tyłka nie poznajesz?
Jak chcecie, to mogę wrzucić więcej kawałów. Tylko napiszcie
Kłóci sie małe dziecko w wózku (około 4 miesięcy) z babcią. Po chwili malec ryczy na całe gardło:
- BABKAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! SPIE*DALAAAAJ!!!!!!!
Facet pyta kolegę o radę:
- Słuchaj, stary, czy lepiej iść do wojska, czy się żenić?
Na to odpowiada mu:
- No więc tak, jeżeli się ożenisz, to masz przerąbane, a jeśli pójdziesz do wojska to masz dwie możliwości: albo pójdziesz do garów, albo na wojnę. Jeśli pójdziesz do garów, to masz przerąbane, a jesli na wojnę to masz dwie mozliwości: albo przeżyjesz, albo zginiesz. Jeśli przeżyjesz to masz przerąbane, a jeśli zginiesz to masz dwie możliwości: albo cie pochowają pod drzewem liściastym, albo pod iglastym. Jeżeli cie pochowają pod drzewem liściastym to masz przerąbane, a jeśli pod iglastym to masz dwie możliwości: albo cie przerobią na papier biurowy, albo na toaletowy. Jeżeli cie przerobią na biurowy to masz przerąbane, a jeżeli na toaletowy to masz dwie możliwości: albo trafisz do męskiego, albo do damskiego, jeżeli trafisz do męskiego to masz przerąbane, a jeżeli do damskiego to tak jakbyś sie ożenił.
Komentarz