Mama mówi do jasia
Masz tu moje ostatnie 50 zł ,kup mleko i majonez
Na to Jasiu
Dobże mamo
Więc Jasio idzie do sklepu ale w zabawkowym sklepie zobaczył piękne Audi R8. Niezastanawiając się długo kupił je i wraca do dom. mama się go pyta
gdzie są zakupy
niema, ale za to kupiłem sobie piękny samochodzik
więc idź do sąsiada i sprzedaj go
Więc idzie go opylić.Wchodzi do sąsiada a tam sąsiadka z jakimś fagasem wali się w łuszku. I nagle Puka jej mąż i wpycha Jasia razem z facetem do szafy
iJasio nato
Kup pan Autko
Niechce
Bo będe krzyczał
Dobra masz 50 zł
Oddaj autko
Nie Bo będę krzyczał
Dobra
Kup pan autko
...
I tak sytuacja powtarzała się kilkadziesięt razy aż Jasio zarobił 5000 zł. Kupił krewetki kawior itp. Wreszcie wraca do domu I mama mówi
Co ty obrabowałeś bank!!Idż do kościoła wyspowiadaj się!!
Jasio podchodzi do konfesjonału i mówi
Ja w sprawie Autka
Mama mówi do jasia
Na to Jasiu
Dobże mamo
Więc Jasio idzie do sklepu ale w zabawkowym sklepie zobaczył piękne Audi R8. Niezastanawiając się długo kupił je i wraca do dom. mama się go pyta
gdzie są zakupy
Więc idzie go opylić.Wchodzi do sąsiada a tam sąsiadka z jakimś fagasem wali się w łuszku. I nagle Puka jej mąż i wpycha Jasia razem z facetem do szafy
iJasio nato
Kup pan Autko
Niechce
Bo będe krzyczał
Dobra masz 50 zł
Oddaj autko
Nie Bo będę krzyczał
Dobra
Kup pan autko
...
I tak sytuacja powtarzała się kilkadziesięt razy aż Jasio zarobił 5000 zł. Kupił krewetki kawior itp. Wreszcie wraca do domu I mama mówi
Ja w sprawie Autka
Ilu fanów Arsenalu trzeba, żeby zmienić żarówkę?
Siedmiu: jeden zmienia, pięciu narzeka na strategię, a Arsene Wenger mówi: "Gdyby sędzia wykonał swoją pracę dobrze, żarówka nigdy by nie zgasła".
Mama mówi do jasia
Na to Jasiu
Dobże mamo
gdzie są zakupy
iJasio nato
Kup pan Autko
Niechce
Bo będe krzyczał
Dobra masz 50 zł
Oddaj autko
Nie Bo będę krzyczał
Dobra
Kup pan autko
...
Ja w sprawie Autka
Komentarz