Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Darmowe minuty i sms od Orange w ramach Bonusu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Darmowe minuty i sms od Orange w ramach Bonusu

Pozwolę sobie skopiować tekst z jednej ze stron poświęconej telefonom komórkowym.

Od dzisiaj do 15. maja klienci ofert pre-paid i mix sieci Orange mogą wziąć udział w ciekawej zabawie. Operator publikował będzie w tym czasie w Internecie „Tajemnicze Kody”, po znalezieniu których można otrzymać bonus. Jaki? Rzecznik prasowy sieci sugeruje, żeby po prostu sprawdzić samemu…

Pierwszy opublikowany między innymi na blogu rzecznika kod to W9GTH33 – kryje się pod nim 15 minut rozmów do sieci Orange. Co będzie w pozostałych? Zgodnie z regulaminem:

„Tajemnicze Kody Orange” to promocja umożliwiająca [...] uzyskanie dodatkowych minut lub SMS-ów wymiennych na MMS-y („Bonus”) w zamian za wysłanie poprawnego kodu/hasła pod określony w Promocji numer.

Można się więc spodziewać, że bonusy będą różne. Warto sprawdzić, ile można za te kody rozmawiać i SMS-ować.

W jaki sposób wziąć udział w promocji?

Znaleziony kod należy przesłać SMS-em pod bezpłatny numer 80101. Promocja nie wymaga rejestracji, jest dostępna dla wszystkich, wystarczy więc samo wysłanie kodu.

Później można znaleziony kod rozesłać do wszystkich znajomych korzystających z pre-paidów i mixów Orange, ponieważ nie działa w tym przypadku zasada: kto pierwszy, ten lepszy. Z jednego kodu może skorzystać wiele osób, ale niestety ten sam użytkownik otrzyma za niego bonus jedynie raz. W przypadku wysłania przez danego abonenta ponowny raz tego samego kodu/hasła otrzyma on automatyczną odpowiedź z systemu, że dany kod/hasło już został przez niego wykorzystany.

Hasła/kody od momentu rozpoczęcia promocji będą pojawiać się w Internecie. Od 4 maja natomiast informacje o kodach będą dostępne na oficjalnym profilu Orange na portalu Facebook.

Rzecznik prasowy operatora obiecał też, że kolejne kody, „jak tylko je zdobędzie”, zamieści w komentarzach. Warto więc zaglądać także na blog – blog.tp.pl/wojciechjabczynski

Po wysłaniu prawidłowego kodu w ciągu 24 godzin dostaje się bonus. O jego przyznaniu i o tym, co konkretnie się zdobyło, poinformuje SMS zwrotny od operatora.
    Lista kodów jakie testowałem i wiem że działają na 100%

ORANGE pod numer 80101 - 50 minut do Orange ważne przez 7 dni
    POP pod numer 80101 - 100smsów do orange lub MMS
    83JE7KAY pod numer 80101 - 5min do wszystkich sieci
    SM4F4F pod numer 80101 - 15 sms wymiennych na mmsy
    ONE pod numer 80101 - 60sms/60mms do Orange ważne 10 dni
    WIOSNA pod numer 80101 - 50 minut do Orange
    KOCHAM ORANGE pod numer 80101 - 60 minut do wszystkich sieci
    123456789 - 60 min
    987654321 - 60 min

Na początku myślałem że to wkręta ale to naprawdę działa i żadnej wkręty tutaj nie ma

Źródło

Re: Darmowe minuty i sms od Orange w ramach Bonusu

Ho, ho, to extra, ja akurat mam Orange. Trzeba przetestować te kody .

Komentarz

o, a ja mam abonament, czyli lipa.
      a ten sms z kodem na ten numer nie kosztuje z 15 zł czasem? czy normalna stawka? bo nie wiem czy mamie pokazywać.
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Ten sms jest raczej darmowy, przeczytaj cytat.

Komentarz

Niech sobie wsadzą te darmowe smsy/mmsy/minuty do Orange. Niech zrobią porządny pakiet sms poza sieć. Tak, jest jeden, ale wymusza 2x większe wydatki niż zwykły 600sms wewnątrz sieci.

Komentarz

Witam Mam orange pop a niestety przy używaniu tych kodów dostaje esa że takowy bonus został wykorzystany, a ja wogle go nie użyłem.. help

Komentarz

mozliwe że te kody działały jakiś czas temu bo teraz na pewno już nie działają, wypróbowałem wszystkie i lipa

Komentarz

Właśnie od niedawna Orange wznowiło te kody.Teraz trzeba aktywować tą usługę smsem za 20 gr.
                Tutaj można przeczytać o kodach które nadal są czynne ale mogą niedługo zniknąć http://komorkomania.pl/2011/06/29/orang ... al-aktywne

Komentarz

Pracuję...
                X