Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zabezpieczenia - Passy, VIP Codes ITD

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zabezpieczenia - Passy, VIP Codes ITD

Rozwinela sie dyskusja w jednym temacie i zeby nie robic off-topu zalozylem ten temat do dyskusji ))
    Wypowiadajcie sie co o tym sadzicie ??

ja rozpoczne od koncowki naszej dyskusji na temacie Dirt 3:

Zamieszczone przez Kamil 12
    Ale do czego się odnosisz? Nie jest prawdą, że zabezpieczenia czyli wszelkiej maści DRMy itd tak naprawdę najwięcej szkodzą legalnym użytkownikom? Nie miałem tu na myśli samego PS3. Nie uważasz, że np ograniczona liczba aktywacji i instalacji na PC zakupionej gry jest poronionym pomysłem? Albo konieczność stałęgo połączenia z internetem bodajze w ktoryms Assasin's Creed? Braknie internetu to nie pograsz...
    Żeby nie było - nie jestem piratem, jeśli chodzi o gry posiadam same oryginalne. Ale, przykładowo BC2 sprzedać nie mogę, bo jest przypisane do konta.. Na którym mam inne gry, więc podanie loginu kupującemu odpada. Tworzenie osobnych na każdą grę też jest bezsensu.

Zresztą, nieważne.. Punkt widzenia zależy od pukntu siedzenia. EOT, to temat o Dirt3 :wink:

wiem ze chodzi ci o assassin's creed brotherhood.... i chcialem cie poinformowac ze ta gra zostala zrobiona online.... od samego poczatku byl taki plan wiec sie nei dziw ze potrzebujesz polaczenia... a po 2 dla mnie aktywacja na jednym pc jest dobra... tak jak steam dla mnie to bardzo dobry pomysl przeciwko piractwie i przegrywaniu plyt a nawet wymianach gier.... to oczywiscie moje zdanie ale za gry z drugiej reki trzeba poniesc konsekwencje... po ta sa "nowki" i "uzywki" )
    Dla mnie jest to troche nie echt ze kupujac nowke placisz 110zl a kupujac uzywke placisz 60zl i masz miec dostep do wszystkiego jak w nowce )) (te ceny to tylko przykladowe)

Pozdrawiam

Re: Zabezpieczenia - Passy, VIP Codes ITD

Czy aktywacja na jednym PC jest dobra? Kompletnie się nie zgodzę, odniosę się tu do PC.. Zmiana systemu lub sprzętu to kolejna, a jest ich ograniczona ilość. W Far Cry 2 juz mi brakło (na szczęscie Patch usuwa całkowicie aktywację), w Crysis Warhead też, na szczęście Support pomógł. Teraz wyobraź sobie że jesteś testerem sprzętu.. I aktywacja leci co chwilę. Niesprawiedliwe że ktoś kupił używke za 60 a Ty za 100? Nikt nie każe kupować nówek :wink: .
    Tak samo chociażby zabezpieczenia w GTA4. Poszły na nie miliony, legalni userzy mieli problem odpalic i sie porejestrować, piraci grali po kilku dniach.
    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
    GranTurismo 5 99%
    GranTurismo 6 100%

Komentarz

Re: Zabezpieczenia - Passy, VIP Codes ITD

Platforma steam jest genialnym rozwiÄ…zaniem.

Komentarz

PracujÄ™...
      X