Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Stymulacja mózgu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Stymulacja mózgu

http://darkwarez.pl/forum/muzyka/319404 ... w-mp3.html

Co o tym myślicie? Spotkał się ktoś z tym? Próbował ktoś?

Re: Stymulacja mózgu

Tak ja. Już jakiś rok temu. Ściągłem Idosera imitującego działanie Marichuany i Alkoholu. Włożyłem słuchawki zamknąłem oczy i ponad pół godziny słuchałem tych pisków. Efekt to strata czasu i ewentualny ból głowy od głośnego słuchania tego hałasu. Na Yt widziałem filmiki że niby tam komuś działa. Ale bawiłem się tym i nie wierze.

Komentarz

Nigdy nie próbowałem, ale myślę, że efekt może być jedynie przypadkowy zależny od osoby.

Komentarz

Chcesz to sprawdź. Nic groźnego. Mi kiedyś kolega powiedział o tym i śmiał się że "darmowa bomba" więc z ciekawości posłuchałem tych doserów.

Komentarz

Rownież się w to próbowałem bawić, podobnie jak kilku znajomych, z dwa lata temu to było. Efekty - zerowe :wink:
          http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
          GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
          GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
          GranTurismo 5 99%
          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Raz na jakiś czas sobie to włączam, moim zdaniem niegroźne, bardziej męczące i jak się długo słucha, albo kilka pod rząd to może głowa boleć. Zapuściłem Marihuane dla testu. Przez jakiś czas miałem banana na twarzy i było wesoło. W sumie podobnie jak po skręcie, tyle że trochę szybciej schodzi, ale ja nic nie wiem Testowałem jeszcze inne dosy i było różnie, niektóre działają inne nie. Wydaje mi się, że to zależy od podejścia do tematu. Na pewno też niektórzy są bardziej podatni na działanie idosera. Lepiej słuchać na dobrych słuchawkach niż na głośnikach, można sobie zapuścić jakąś muzykę to mniej wkurza. Dobrze jak się siedzi/leży wygodnie. Nie można się rozproszyć podczas słuchania, bo raczej nie będzie efektów. Polecam na początek łagodniejsze dosy (tam jest jakaś skala).
            Zapraszam tutaj.

Komentarz

Kompletnie nieskuteczne

Komentarz

ja nie wierze w takie rzeczy za bardzo
                odszkodowania - odszkodowania

Komentarz

Ciekawe, ale raczej nie spróbuje. Nie wierze w takie "cuda"

Kiedy drift staje siÄ™ pasjÄ…...-driftujmy.pl