Z tego co się doczytałem na FB w jednym z komentarzy gość odpowiedzialny za informowanie o nowych zmianach napisał że taka opcja ma się pojawić wraz z powrotem wyścigów o wysoką stawkę.
Doszły 2 samochody. Mustang FR500S z wygranego mystery boxa (polecam sposób z Cheat Engine na spowolnienie i zobaczyć jak rozmieszczone są samochody na bębnie potem kliknąć 3 wozy wcześniej od tego który chcemy i będzie miód ) oraz już Ferrari California
BMW zniszczyłeś Ale Gofer całkiem zdrowo wygląda brakuje mi w tej grze BBS'ów strasznie... Dziś dojdzie nowa nagroda Ale widzę że robisz tak samo jak ja co kolwiek pojawi się przez limitowany okres czasu za złote monety odrazu kupujesz xD
Edit: Wygrałem dzisiaj w tych zawodach w których gromadzi się punkty z każdego wyścigu diamentowego mystery boxa a w nim do wygrania były Lambo Gallardo LP 570-4 Superleggera, Zonda Cinque, Ferrari 360 Modena i jesszcze jakieś lambo. Marzyłem o Zondzie ale Gallardo też jest zajebiste Oprócz tego dobił jeszcze Hummer H2 i Fiacik 500. Wieczorem zacznę kolejną odbudowe.
Bylo przegladarke Cheat enginem spowolnic i bys spokojnie zonde wygral ^^ U mnie tez Humme H2 doszedl. No i mini Cooper i Countryman, bo wkoncu Mini to juz BMW.
Komentarz