Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[FB] Car Town

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [FB] Car Town

Takie tam ^^
    Do tego jeszcze doszedl Bentley Continental GTC z daimond box'a.

Komentarz

jak to jest z tymi bluecoins i facebook coins. jak patrzylem to blue coinsy bodajze mozna kupic tylko placac dolarami, zas facebook coins za nasze pieniadze, np przelewem. czy jak kupilbym te facebookowe, to je sie wymienia na te niebieskie? czy tymi tez mozna samochody kupic? jak to jest z nimi?

Komentarz

Po wybraniu ile chcesz miec BC, przy wyborze platnosci przelicza Ci na polskie zlotowki.
        A tymczasem u mnie w garazu...
        Kolekcja F&F

A teraz super samochody.

Teraz troche muscle, i innych amerykanskich klasykow.

Teraz Grand Cherooke SRT8

A na koniec, moja perelka, z ktorej najbardziej sie ciesze :3

A teraz calosc.

Ferrari poszly na drugie pietro.

A na koncie jeszcze troche mam ^^

Komentarz

a jest albo bedzie w najblizszym czasie wprowadzona mozliwosc wyscigu o samochod z innym graczem?

Komentarz

Cześć wam szukam ludzi lubiących tą grę zeby pograć razem :-) jak by co to zapraszam na FB Didi1102 :-) pozdrawiam

Komentarz

martin275, CIE nic nie pisalo o tym, takze watpie. Ale kto wie :wink: Napisz w sugestiach na forum car town. Didi1102 zaproszenie wyslane ^^

Komentarz

mam 13 lvl i moj najlepszy jak narazie wozek to odpicowany prawie na maxa(nie mialem BC na najlepsze czesci) ford thunderbird z 62(610 to wszystko co teraz udalo mi sie wyciagnac z niego) i dzis mi wlecial 13 lvl i wybralem golfa gti, a do odpicowania czeka alfa 2600 sz. troche kasy mi poszlo na tuning forda wiec nie chce jej teraz na darmo marnowac, wiec co teraz wytuningowac? golfa gti czy moze w alfe jak ja juz wyremontuje?

edit. a i mam jeszcze jedno pytanie. moglby ktos wypisac jakie sa samochody w bronze mystery boxie? i jak uzyje cheat engine to mam kliknac centralnie na tym samochodzie ktory chce czy kilka przed?

Komentarz

Tuning Alfy moze okazac sie drogi. Golfa od razu odradzam gdyz po tuningu ( nie liczac czesci za bc) ma on 590PP. Cena tuningu auta dla ludu wynosi 14304GC. Szukalem mocnego auta w przystepnej cenie. Znalazlem Forda Mustanga GT. Kosztuje on 27000 GC. Po kupnie wszystkich ulepszen ma on 665PP, takze wiecej niz Thunderbird. Razem z ulepszeniami koszt Mustanga wynosi 43304GC. Do tego ma on pare pakietow zderzakow, spoilerow i masek. Moj wyglada tak:

Jak bedziesz chcial to Ci wysle template :wink:
                  W Brozne mystery box'ie sa np. BMW X5, Mercedes klasy B, Honda Civic '95, Corvette Pace Car, Camaro Pace Car, Priusy, Impreza, Lancer. To zalezy. Rozne auta sie losuja. Musisz nacisnac stop centralnie na samochodzie.

Komentarz

ok mustanga kupie tylko bede musial dobic poltora lvl zeby miec ten 15 bo od niego mozna. chyba ze szybciej sie skonczy te cale zawody, bo z nich juz mam odpowiednia ilosc pkt na box, chyba ze cos lipnego wyleci to sprzedam

Komentarz

jak to jest w ogole z tymi wyscigami nascar? bo nie wiem czy samochod sobie kupic za BC czy wydac je na zrobienie druzyny by moc startowac tam

Komentarz

Oszczedzaj BC. Nie wydawaj ich na Nascar i tego typu inne pierdoly ktore mozesz miec za darmo.

Komentarz

ma ktos jakis ciekawy, najlepiej w stylu jakiejs wyscigowki, skin do evory gte? albo zna jakas dobra stronke ze skinami? bo szukalem, bylem na kilku ale nie ma nic

Komentarz

Jest to chyba jedyny skin jaki do evory powstal ^^

Komentarz

sciagnalem ten, ale strasznie maly jest, wbilem tez na kolesia profil na fejsie ze skinami i tez tam jest maly i nie moge tego dopasowac ;/ ostatnio sciagnalem na toyote tundre i jak zaladowalem to na cale okienko byl zaladowany ze nie bylo problemu z dopasowaniem

Komentarz

3B8B-CF2F-D266-1197
                                Kod na Mazde Rx3 w wyscigowej wersji ^^

Komentarz

Pracuję...
                                X