Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[FB] Car Town

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [FB] Car Town

Jeśli trzeba zrobić Road Trip, to trzeba kogoś zaprosić, czy jak to działa? Bo mam takie zadanie.

Zamieszczone przez ZieLarz24
    Ja. Od dzisiaj :mrgreen:
    I jak Ci idzie?

Komentarz

No cóż, nie zdążyłem wygrać Chevy Sonic w Brazilian Adventure ( ;( ), ale jakoś się garaż rozkręca
      Niestety jak na mój gust za bardzo ta gra jest uzależniona od płacenia prawdziwymi monetkami.
      Nie spodziewałem się tam też TG i F&F
      A w Road Trip nikt się do mnie nie przyłączył, a zadanie miałem zaliczone :mrgreen:

Komentarz

Natomiast u mnie...

Sonic jest w garażu, udało mi się go zdobyć :mrgreen: . Skubany, bardzo wartościowy jest, z 3 LVL wartości mojego garażu, podskoczył aż na 5 o.O Ogólnie bardzo spodobało mi się Brazilian Adventure, myśllałem na początku, że ukończę bez problemu, a skonczyłem na 106 etapie. Wkrótce ma pojawić się nowy adventure, tym razem w San Fransisco. Zielarz, dzięki za odpowiedź, ale mam jeszcze jedno pytanie. Wiesz gdzie można zaliczyć jakieś wyścigi Nitto, czy coś takiego? Bo mam w zadaniach.

Komentarz

A Nitto to nie wiem Ten Adventure będzie chyba w Kaliforni a nie w SF. A powiedz mi jakie autko odrestaurowujesz? Ja naprawiam Thunderbirda 66' :mrgreen:

Komentarz

To auto od Ghostbusters. Można niezłą kaskę za tego questa zdobyć. A co do tego Nitto, to znalazłem, to po prostu Road Trip xD No i dziś wpadł 16 LVL :mrgreen:

Komentarz

Ponad 1,5 roku w to nie grałem

Z tego jestem dumny. Do tego dwie się budują...

Miało być więcej Ferrari, ale panowie z CT się nie popisali porzucając projekt "Ferrari coś tam".

Syf.

Komentarz

Auta z F&F jak zdobyć?

Komentarz

Auto Dom'a można odrestaurować (lokalizacja Dom's garage czy coś w ten deseń), są też chyba inne lokalizacje dla różnych części FF

Komentarz

Link do rzeczy, które można na chwilę obecną dostać za darmo
                    http://www.facebook.com/CarTown/app_137185979747441

A tutaj parę ciekawych zdjęć:

Komentarz

Jakieś kody znacie?

Komentarz

Dałem linka przecież, kliknij. (wskazówka: 2 posty wyżej)

Komentarz

Ale na jakieś inne auta

Komentarz

Sam chciałbym coś. :mrgreen: Jedynie Teslę można za free dostać, klikając jedynie "Lubię to"

Komentarz

No to jak, ma tam ktoś zbędne części? Auto buduję .

Komentarz

Ja rok nie wchodziłem , a jak odpaliłem grę w zeszłym tygodniu to wreszcie IndyCar'a dokończyłem :mrgreen:
                                GT5 - 100%
                                GT6 - 100%
                                GTS - 100%
                                GT7 - 100%

Komentarz

Pracuję...
                                X