Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[FB] Car Town

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [FB] Car Town

A żeby zdobyć części do tego chargera to trzeba zapraszać znajomych czy można na złomowcu znaleźć?

Komentarz

Trzeba wysyłać znajomym "ask for gift" i można to robić codziennie. Na złomowisku są części do aut które składamy ze złomowiska.

Komentarz

Ja nie złożyłem jeszcze żadnego auta ze śmieci :/

Za to do kolekcji wpadła Toyotka Mr2 i tym samym czwórka "90 tuner zaliczona.

Komentarz

Gdyby ktoś szukał ile i jakie samochody są w grze to tutaj wszystko jest
          http://www.anthony9five.co.cc/ (po angielsku ale powinniście dać rade przetłumaczyć)
          No i doszła dzisiaj Toyota Prius 3 generacji

Komentarz

Plus upgrade kilku aut. Topowy wóz nadal jednak nie przekroczył granicy 600pkt ;/

Komentarz

A tak jeszcze doszła mi Toyota Prius 3rd Gen.

No hej.. 2 raz mi wtyczka poszła ( Flash player ) przy uruchamianiu Car Town ^^

Komentarz

Moje

Komentarz

Kowalik ale skrzywdziłeś te auta hie hie :3
                  Ej a po jakim czasie klijenci uciekają z zapłatą? Bo mam 7stanowisk ustawionych na 24h które za 5minut kończą prace i muszę odebrać dużo kaski i xp ale komp mi padł i nie wiem ile mógłbym zwlekać...

Komentarz

Jeśli ustawiłeś pracę na 24h to ci klienci uciekną, również po 24h
                    Analogicznie praca - 1min. czas na odebranie kaski - 1min.
                    Dawniej tak było ale raczej się nic nie zmieniło.

Komentarz

Ja z doświadczenia farmville'owego myślę że to połowa czasu pracy, ale nie jestem pewien..
                      Sam mam 10 lvl, ale póki co nie mam nic ciekawego do pokazania. Pinto, Fusion, Prius. Ciekawe kiedy mi się znudzi..
                      http://najalternatywniej.blogspot.com/
                      keep calm & carry on
                      digart - lastfm
                      ---
                      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

A jak przez ten cheat engine zmniejszyć prędkość wyścigu?

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                          Kowalik ale skrzywdziłeś te auta hie hie :3
                          Ej a po jakim czasie klijenci uciekają z zapłatą? Bo mam 7stanowisk ustawionych na 24h które za 5minut kończą prace i muszę odebrać dużo kaski i xp ale komp mi padł i nie wiem ile mógłbym zwlekać...
                          24h godziny pracy i 24 godziny na odebranie kasy co daje łącznie 48 godzin. Analogicznie jest z każdą inną robotą. Polecam zająć się tymi krótszymi max do 12 godzin za określoną liczbę ukończonych zadań podnosi się płaca za to a na końcu dostajecie niebieską monetę no i również exp za zadanie leci w górę.

Jak wam idzie składanie Chargera ? :>
                          Nie polecam zabawy z tym szkoda niebieskich monet i stanowiska... Potem jak go złożycie i wygracie w Rio te samochody to będziecie musieli zebrać drużynę a żeby zatrudnić każdego z członków musicie wydać 2 niebieskie a członków jest bodaj 6 albo 7. Ja Chargera składałem miesiąc używając niebieskich zdobytych za LVL i wykonywanie robót bo koleżka był cham i mi nie wysyłał części xD

Komentarz

Dzięki. Vilu a jak zdobyć te niebieskie coinsy? Bo ja już window tint podbiłem do drugiego levelu i nie dostałem żetonika.

Komentarz

Sory za spam ale jak można podziękować sponsorom w nascar.Mam 2/3 i nic nie mogę zrobić a niedługo mi się kończy termin

Komentarz

Z tego co pamiętam to chyba wystarczy przejechać wyścig i powinno coś wyskoczyć potem

Komentarz

Pracuję...
                                X