Może ktoś powiedzieć jak zdobyć te niebieskie monety?Ja kupiłem kontener i wylosowałem mitsubishi lancera za 19 niebieskich punktów a zapłaciłem za kontener 5 monet.I jeszcze jedno.Mam 12 lvl i wyszło mi zadanie pass the test.Piszę że mam wyszukać w innym miejscu przeciwników tylko nigdzie nie mogę ich znaleść
za 13 lvl jest darmowa jazda próbna, a ta wskazówka to dotyczy po prostu już samego okresu jazdy próbnej - musisz wygrać ileśtam wyścigów żeby zachować auto - jedziesz do rio, kina, albo jakiejś restauracji i tam się ścigasz z autami na parkingu, tyle
Jest jakiś chętny mi pomóc.Potrzebuje jednej osoby żeby była moim pasażerem.
A o co chodzi z tymi ciężarówkami.Chodzi mi o Milcar Dogcar itp
to co jest napisane jak klikniesz.. możesz udostępnić na tablicy, znajomy grający w car town klikną, pomogą i pewnie jakąś korzyść za spamowanie ludziom tablicy dostaniesz
Dzięki. Vilu a jak zdobyć te niebieskie coinsy? Bo ja już window tint podbiłem do drugiego levelu i nie dostałem żetonika.
Jest bodaj 5 lvl dla każdej roboty przy ostatnim lvl wbija Ci jedna moneta i 20k kasiorry. Jeśli chcesz widzieć ile robót potrzebujesz do wbicia kolejnego lvl w okienku wyboru roboty klikasz te gwiazdki u góry i tam masz wszystko pięknie opisane. Dawniej w pyte kasy robić można było na wyścigach o wysoką stawkę po 500k za wyścig i nie było ograniczenia wyścigów w ciągu dnia tego paliwa całego tyle że nie było co z tą kasą robić bo samochodów było niewiele
Komentarz