Kur*a mac kupilem bronzowego boxa i gdybym nacisnal 0,001s. wczesniej to mialbym NSX Type-R i moglbym denerwowac dredzia obklejajac ja karnymi...ku*wa
Edit: Albo w sumie dobrze ze wygralem mercedesa....
Żałuję że przepiłem kilka niebieskich żetonów, ale teraz oszczędzam. Mam już niecny plan jak wejść w posiadanie Type R. To tylko głupia gra ale i tak muszę go mieć.
BelegU$, na tym aucie na ktorym nacisciesz "stop" to je wlasnie dostajesz ^^ No i mowie:
SLR- juz prawie stoi...
NSX- yeeeeah, mam NSX'a
B-klasa- ku*wa
Ostatnio weszlo mi tak z X5, i na kilku innych kontach to sprawdzalem.
BelegU$, na tym aucie na ktorym nacisciesz "stop" to je wlasnie dostajesz ^^ No i mowie:
SLR- juz prawie stoi...
NSX- yeeeeah, mam NSX'a
B-klasa- ku*wa
Ostatnio weszlo mi tak z X5, i na kilku innych kontach to sprawdzalem.
Aaa... czyli zmienili system dropienia z boxów...?
Hmm... muszę to wypróbować...
Możesz mi dokładnie opisać, co się dzieje? Wymaga to szybkiej reakcji, tak?
Jak wygląda to losowanie?
Może numer ze spowolnieniem przeglądarki przejdzie...
Kupujesz box'a i stawiasz go w garazu. I potem masz takie cos jak w kasynach graja, hot seven czy jakos tak... no i na tym aucie na ktorym stop nacisniesz to je wlasnie dostajesz ^^
No a więc tak - mam sposób na boxy.
Mi się nie przyda, zmarnowałem 5 blue points, i skończyłem z FJ40 (do wyboru był jeszcze Mustang, Acura NSX, Power Wagon i DeLorean - ale NSX i DeLoreana mam, Power Wagon to paskuda, a Mustang jest tani) - ale wam na pewno. Potrzebne będą:
1. Przeglądarka Mozilla Firefox w możliwie najnowszej wersji.
2. Program Cheat Engine 6.0: http://174.142.61.111/downloads.php
Co robimy?
1. Instalujemy i uruchamiamy Cheat Engine.
2. Odpalamy Firefoxa, uruchamiamy na nim Car Town.
3. W okienku Cheat Engine klikamy "Select a process to open" - ikonka komputera z lupą.
4. Szukamy procesu, w którego nazwie widnieje "plugin-container.exe", klikamy go i dajemy Open.
5. Zaznaczamy "fajeczkę" obok "Enable Speedhack" i jako Speed wpisujemy oczekiwaną wartość - najlepiej 0.1 - po co sobie życie komplikować?
6. Klikamy Apply.
7. Przechodzimy do Car Town i cieszymy się spowolnieniem działania gry - i to WIELKIM spowolnieniem.
Już chyba wiecie, co nam to daje? Jeśli nie - krótka lista możliwości:
1. Przejście tych wybitnie upierdliwych zadań z serii Fast Five - wklikiwanie się w "idealne zmiany biegów", gdy każde przycięcie gry oznacza porażkę i 24 godziny czekania potrafi wpieprzyć nawet mnie.
2. Znaczne ułatwienie zadań z serii Nascar i innych.
3. Uczynienie banalnymi losowych wyścigów.
4. To, co interesuje nas w tym momencie najbardziej - spowolnienie losowania samochodu ze skrzynki. Gdy auta lecą w tak wolnym tempie, to chyba tylko osoba o refleksie szachisty nie da rady zatrzymać maszyny w momencie, gdy będzie się przewijał jej upragniony wóz.
Tyle ode mnie, 5 pointsów do tyłu jestem... oby teraz się Skyline R32 GT-R nie pojawił, bo się wścieknę...
P.S. Możecie napisać, co się pojawia w konkretnych boxach - jakie auta się przewijają.
Dalej dostaje się za każdy level. Kilka dni temu były filmiki z Heinekena do oglądania ale już ich chyba nie ma. Za każdy obejrzany filmik dostawałeś 1 FB point czyli 2 BC
Komentarz