Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[FB] Car Town

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [FB] Car Town

Pinto ^^

No i general Lee ^^

Komentarz

Fuck u Im Bumblebee! :mrgreen:

Komentarz

Kur*a mac kupilem bronzowego boxa i gdybym nacisnal 0,001s. wczesniej to mialbym NSX Type-R i moglbym denerwowac dredzia obklejajac ja karnymi...ku*wa
        Edit: Albo w sumie dobrze ze wygralem mercedesa....

Komentarz

Zamieszczone przez Naruciak14
          Kur*a mac kupilem bronzowego boxa i gdybym nacisnal 0,001s. wczesniej to mialbym NSX Type-R
          Hm?

Jaki wpływ ma naciśnięcie na zawartość boxa... i skąd wiesz, co wydropi?

Komentarz

Żałuję że przepiłem kilka niebieskich żetonów, ale teraz oszczędzam. Mam już niecny plan jak wejść w posiadanie Type R. To tylko głupia gra ale i tak muszę go mieć.

Komentarz

BelegU$, na tym aucie na ktorym nacisciesz "stop" to je wlasnie dostajesz ^^ No i mowie:
              SLR- juz prawie stoi...
              NSX- yeeeeah, mam NSX'a
              B-klasa- ku*wa
              Ostatnio weszlo mi tak z X5, i na kilku innych kontach to sprawdzalem.

Komentarz

Zamieszczone przez Naruciak14
                BelegU$, na tym aucie na ktorym nacisciesz "stop" to je wlasnie dostajesz ^^ No i mowie:
                SLR- juz prawie stoi...
                NSX- yeeeeah, mam NSX'a
                B-klasa- ku*wa
                Ostatnio weszlo mi tak z X5, i na kilku innych kontach to sprawdzalem.
                Aaa... czyli zmienili system dropienia z boxów...?
                Hmm... muszę to wypróbować...
                Możesz mi dokładnie opisać, co się dzieje? Wymaga to szybkiej reakcji, tak?
                Jak wygląda to losowanie?

Może numer ze spowolnieniem przeglądarki przejdzie...

Komentarz

raczej jakaś ściema, ja jak losuje to auto które wygrywam nawet mi się nie przewija podczas losowania wcześniej
                  http://najalternatywniej.blogspot.com/
                  keep calm & carry on
                  digart - lastfm
                  ---
                  REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Kupujesz box'a i stawiasz go w garazu. I potem masz takie cos jak w kasynach graja, hot seven czy jakos tak... no i na tym aucie na ktorym stop nacisniesz to je wlasnie dostajesz ^^

Komentarz

wiem jak to wygląda, ale myślę że to na którym aucie klikniesz nie ma żadnego znaczenia na tym właśnie polega hazard, że wybiera się całkowicie losowo
                      http://najalternatywniej.blogspot.com/
                      keep calm & carry on
                      digart - lastfm
                      ---
                      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

No a więc tak - mam sposób na boxy.
                        Mi się nie przyda, zmarnowałem 5 blue points, i skończyłem z FJ40 (do wyboru był jeszcze Mustang, Acura NSX, Power Wagon i DeLorean - ale NSX i DeLoreana mam, Power Wagon to paskuda, a Mustang jest tani) - ale wam na pewno. Potrzebne będą:
                        1. Przeglądarka Mozilla Firefox w możliwie najnowszej wersji.
                        2. Program Cheat Engine 6.0: http://174.142.61.111/downloads.php

Co robimy?
                        1. Instalujemy i uruchamiamy Cheat Engine.
                        2. Odpalamy Firefoxa, uruchamiamy na nim Car Town.
                        3. W okienku Cheat Engine klikamy "Select a process to open" - ikonka komputera z lupą.
                        4. Szukamy procesu, w którego nazwie widnieje "plugin-container.exe", klikamy go i dajemy Open.
                        5. Zaznaczamy "fajeczkę" obok "Enable Speedhack" i jako Speed wpisujemy oczekiwaną wartość - najlepiej 0.1 - po co sobie życie komplikować?
                        6. Klikamy Apply.
                        7. Przechodzimy do Car Town i cieszymy się spowolnieniem działania gry - i to WIELKIM spowolnieniem.

Już chyba wiecie, co nam to daje? Jeśli nie - krótka lista możliwości:
                        1. Przejście tych wybitnie upierdliwych zadań z serii Fast Five - wklikiwanie się w "idealne zmiany biegów", gdy każde przycięcie gry oznacza porażkę i 24 godziny czekania potrafi wpieprzyć nawet mnie.
                        2. Znaczne ułatwienie zadań z serii Nascar i innych.
                        3. Uczynienie banalnymi losowych wyścigów.
                        4. To, co interesuje nas w tym momencie najbardziej - spowolnienie losowania samochodu ze skrzynki. Gdy auta lecą w tak wolnym tempie, to chyba tylko osoba o refleksie szachisty nie da rady zatrzymać maszyny w momencie, gdy będzie się przewijał jej upragniony wóz.

Tyle ode mnie, 5 pointsów do tyłu jestem... oby teraz się Skyline R32 GT-R nie pojawił, bo się wścieknę...

P.S. Możecie napisać, co się pojawia w konkretnych boxach - jakie auta się przewijają.

Komentarz

Jak to zrobić na chromie?? I jak zdobywacie te coinsy ? Ja mam dopiero jedną monete i nawet nie wiem skad :/

Komentarz

Zamieszczone przez Sylwek1092
                            Jak to zrobić na chromie?? I jak zdobywacie te coinsy ? Ja mam dopiero jedną monete i nawet nie wiem skad :/
                            Nie da się na Chromie.

Co do coinsów - teraz nie wiem. Kiedyś za każdy level się dostawało.

Komentarz

Dalej dostaje się za każdy level. Kilka dni temu były filmiki z Heinekena do oglądania ale już ich chyba nie ma. Za każdy obejrzany filmik dostawałeś 1 FB point czyli 2 BC

Komentarz

Zamieszczone przez VSpeed
                                Dalej dostaje się za każdy level.
                                ja nie

Komentarz

Pracuję...
                                X