nówkę z salonu to raczej trudno o to żeby był gówniany
Wiele było akcji że nowe samochody miały duże wady fabryczne,np silnik 2.0 TDI produkcji VW
Zamieszczone przez INITIALD
Dlatego chyba nienaruszony został Driver i CS
Nie no pi***sz głupoty na maksa,dlaczego tylko te 2 gry a nie 200 innych?Poza tym CS to tylko mod do Half Life,ale większość dzieciarni nie ma o tym pojęcia
bo większość developerów takich jak EA czy Rockstar Games robi gry tylko dla pieniędzy i dużego popytu.
wszystkie tak robią,jak chcesz gry robione z pasją,jest duże zaplecze gier niezależnych
GTA się skończyło na San Andreas
Dlaczego tak twierdzisz?Dlatego że w GTA 4 pojawiły się DLC?GTA 4 to jest jedna z niewielu gier gdzie DLC były zrobione porządnie i zapewniały naprawdę dużo dodatkowej zabawy
a sam Ultimate Crange to Flatout 2 z poprawioną grafiką
jakbyś nie wiedział Ultimate Carange to wersja 2 dla XBOXa 360,swego rodzaju konwersja
Kto to widział żeby gra mająca premierę w 2004 (The Sims 2) nadal kosztowała 70, 80zł!
zawsze można kupić używkę,ewentualnie poczekać na upusty na steamie/orgin
(TDU dlatego że to już bardziej The Sims Racing niż TDU)
Znowu nie wiesz że TDU to jedna z kolejnych odsłon jednej z pierwszych samochodówek Test Drive,Atari tworząc TDU chciało stworzyć coś w rodzaju samochodowego MMO,
Ja jednak myślę że w samochody z lat 1990-1995 też nie będę musiał wiele w nie wkładać,
akurat w przypadku "pełnoletnich" samochodów bd musiał na pewno coś wymienić i włożyć często sumę za którą kupiłeś samochód
np Subaru Impreza STI B1 z lat 1995-2000,
ale dałeś przykład samochodu bardzo drogiego w eksploatacji,igła tego samochodu osiąga pewnie astronomiczne sumy
bardzo dobry samochód do którego można łatwo dostać części albo Toyota Celica
eksploatacyjne pewnie znajdziesz,ale np turbosprężarkę bd musiał zamawiać pewnie z Japonii co pochłonie ogromne koszty,podałeś fatalne przykłady
już trudniej będzie z Polonezem ale to jakby odrębny temat
nie no padłem wg Ciebie łatwiej dostać części do Subaru Imprezy STI niż Poloneza?Dobrze się czujesz?
p. nastolatek sprawił sobie Toyote Crolle GT-S (Trueno AE86) z roku 1986
musi być naprawdę dziany nastolatek jak se sprawił AE86,te samochody osiągają bardzo wysokie ceny
jednak do tego modelu niektóre części trzeba sprowadzać z Niemiec i wielu innych krajów.
chyba raczej z Japonii,ale to jest egzotyczny samochód jak na polskie warunki
Kiedy kupujemy samochód trzeba brać wiele rzeczy pod uwagę, spalanie,wiek,stan i czy spełnia nasze wymagania.
No co Ty nie powiesz,każdy o tym wie,Ameryki nie odkryłeś
Nissana Pixo za 6 570 funtów a potem pokazali używane samochody w tej samej cenie. Mazda RX-8, Subaru Impreza WRX, BMW X-5,Chevrolet Crovet C1,Bentley, Mercedesa z pełnym wyposażeniem i silnikiem V12 a nawet Porshe!
Jest coś takiego jak spadek wartości,w Polsce za np cene Pandy znajdziemy naprawdę fajne wozidełko.Całkiem innym tematem bd utrzymaniem Merca z V12 a tego Nissana,nie tylko cena się liczy a także koszty utrzymania
Więc czasami warto kupić starszy model w dobrym stanie niż nowszy
tu akurat masz rację,ale przykłady do dupy
Zamieszczone przez tycha
Lata mijają a gra jest jedną z najpopularniejszych.
to jest mod do gry nie pełnoprawny tytuł,jest popularny,ale w dużej mierze dzięki bardzo małym wymaganiach sprzętowych(na mojej komórce odpaliłem sobie CS,ale gra się średnio) Otrzymujesz ostrzeżenie za złamanie drugiego punktu regulaminu forum. Za lekki offtop już Ci daruję.kyjgel
No i za bardzo się rozpisałeś, z Subaru przegiąłem trochę ale jednak łatwiej jest dostać części do Subaru bo jest coraz mniej sklepów specjalizujących się w częściach do Poldków.
CS mimo że jest modem do HF to jednak dzisiaj już inna gra, zrobiona na silniku gry Half-Life.
DLC do GTA 4 kosztują mniej (paczka 2 DLC) kosztowała mniej niż podstawka GTA 4! (Widziałem i porównałem w Media Markt)
jednak mimo wielu zalet to już dla mnie inna bajka, potrzeba komputera z kosmosu żeby płynnie się grało.. (mój może taki nie jest bo u mnie w GTA 4 nawet na ponad średnich detalach szło grać, ba! czasami było po 30, 40 FPS) przeszedłem całe i nie żałuję jednak to coś co czuję do SA mówi mi że seria się na nim skończyła, jeszcze to przemyślę
Ale wiesz nie musiałeś się tak wymądrzać
"nie no padłem wg Ciebie łatwiej dostać części do Subaru Imprezy STI niż Poloneza?Dobrze się czujesz?"
"Znowu nie wiesz że TDU to jedna z kolejnych odsłon jednej z pierwszych samochodówek Test Drive,Atari tworząc TDU chciało stworzyć coś w rodzaju samochodowego MMO,"
No dobra ale żeby już dodawać zmianę mebli i ubrań? więcej czasu będziemy spędzać na chacie wybierając kolor tapet niż ścigać się (no dobra lekka przesada ale tak jest)
"No co Ty nie powiesz,każdy o tym wie,Ameryki nie odkryłeś"
Mimo tego wielu ludzi o tym zapomina i kupuje sercem, nie rozumem.
Ale widać że samochodowe MMO jest dzisiaj bardziej popularne niż kiedyś. Motor City (NFS?) był pierwszym samochodowym MMO i nie odniósł wielkiego sukcesu, i serwery wygasły. A dzisiaj mamy już kilka a nawet kilkanaście samochodowych MMO i to całkiem niezłych.
Podałeś wersje STI,to nie zwykłe Subaru to jest coś pomiędzy prawdziwą rajdówką a zwykłym samochodem,na pewno łatwiej znajdę części do np Poldka Caro na szrocie niż do Imprezy STI
jednak to coś co czuję do SA
hmm czyżby to sentyment?4 osłona GTA nie była jakoś bardzo przełomowa,wprowadziła wiele zmian,ale na pewno nie oznacza to że seria się skończyła,gra musi się rozwijać żeby następne odsłony się sprzedawały
potrzeba komputera z kosmosu żeby płynnie się grało..
tu jest wina słabej optymalizacji,ale zawsze są konsole,które ciągle tanieją,a możliwe że niedługo wejdzie PS3 SuperSlim.
No dobra ale żeby już dodawać zmianę mebli i ubrań? więcej czasu będziemy spędzać na chacie wybierając kolor tapet niż ścigać się
to są tylko dodatki do gry,na pewno więcej czasu zajmie Ci ściganie,poza tym co złego że gra jest rozbudowana w tym aspekcie?
był pierwszym samochodowym MMO i nie odniósł wielkiego sukcesu
To był rok 2000,możliwe że jeszcze rynek nie był przygotowany na taki rodzaj wyścigów
"To był rok 2000,możliwe że jeszcze rynek nie był przygotowany na taki rodzaj wyścigów"
Argument dobry jednak mało przydatny bo to samo próbowałem powiedzieć.
"o są tylko dodatki do gry,na pewno więcej czasu zajmie Ci ściganie,poza tym co złego że gra jest rozbudowana w tym aspekcie?"
Mi to nie przeszkadza zbytnio, jednak inni fani ścigałek mogą być rozczarowani "zrąbanym" prowadzeniem w TDU 2 do którego trzeba przywyknąć.
"hmm czyżby to sentyment?4 osłona GTA nie była jakoś bardzo przełomowa,wprowadziła wiele zmian,ale na pewno nie oznacza to że seria się skończyła,gra musi się rozwijać żeby następne odsłony się sprzedawały"
Tak sentymenty
"tu jest wina słabej optymalizacji,ale zawsze są konsole,które ciągle tanieją,a możliwe że niedługo wejdzie PS3 SuperSlim"
Wolę wersje PC ze względu na ilość modów tworzonych do tej gry, niestety wybredny jestem
Janek, o ile pamiętam CS: Source jest już pełnoprawnym tytułem. Poza tym, co z tego, że mod, teraz nawet 1.6 kupujesz na Steam oddzielnie, a za HL musisz zapłacić.
Komentarz