Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Rodzice vs Ty i Twoja konsola

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Rodzice vs Ty i Twoja konsola

U mnie przez pewien czas od przeprowadzki (grudzień) grałem na naszym 40 calowym TV tak z godzinę dziennie ponieważ siora prawie cały dzień go okupowała a wieczorami rodzice narzekali na hałas dlatego mogłem się tylko na godzinkę wcisnąć no chyba że dom był pusty. No i w lutym wkurzyłem się i zakupiłem sobie nowy monitorek SAMSUNGA SA300 21 cali, FULL HD, 1x HDMI bez głośników. Teraz stoi na biurku tak z 30 cm ode mnie, podpinam sobie kierę i PS3 przez HDMI kiedy chce Dźwięk idzie do głośników oddzielnym wyjściem AV z PS3.
    Koniec przygody z forum: 08.10.2012 16.00

Komentarz

Moi mi na początku nie dawali żyć jak zakupiłem PS2. Było to jakieś 4/5 lat temu, błagałem ich i dopiero po dwóch miesiącach w moje łapska trafiło PS2. Potem po dwóch tygodniach brat skoczył do Krakowa na małe zakupy i wrócił z Gran Turismo 4 i Tekkenem 5. Ahh dobre czasy. Mnie czasami nawet przeganiali, mówili żebym tak długo nie siedział bo sobie oczy popsuję itp. Teraz odkąd mam PS3 również wymieniłem telewizor na 40 calowy Samsung niestety nie posiadający funkcji 3D. Ogólnie mój sprzęt nie jest jakiś kosmiczny. Mam podłączoną konsolę do kina domowego, dlatego na słaby dźwięk nie można narzekać (100 w telewizorze i 50 w kinie).

Komentarz

Ze mną takich problemów nie było. Tata nie narzeka bo kiedy mi kupił na urodziny PS2 i Burnout 2 Point of Impact graliśmy do upadłego, na nazajutrz pojechał do Oświęcimia i wrócił z Colin McRae rally 2003.. ahh się grało, i jeszcze później doszła kierownica Apollo Monte Carlo (którą mam do dzisiaj) Z komputerem i PS2 rodzice mi nie narzekają, prawdę mówiąc teraz mniej gram ale nie odganiali mnie z komputera, no chyba że miałem lekcje do odrobienia. W końcu ubłagałem mamę na drogie Gran Turismo 4 i się jechało! Potem był Ratchet and CLank 1 i 2, Jak And Daxter The Lost precursor Legacy i Jak 3,Colin McRae rally 2005,NFS Carbon,Tekken 5,NFS Undeground,Demlution Derby, F1 2004 i wiele, wiele innych

Komentarz

Pracuję...
        X