Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Rodzice vs Ty i Twoja konsola

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

U mnie tez jest OK... Nie mam problemow czy z kompem czy z PS2. Tylko najpierw musze odrobic lekcje pozniej juz mam spokuj i moge grac okolo 3h na na PS2 ... Zazwyczaj nie wykorzystuje tego czasu. Czasami starsza popatrzy jak driftuje. Starszy czasami pogra w GT4 I Scara a na kompie to w Starcrafta , TT , Hard Trucka , itp. Nigdy jednak nie gramy razem

Komentarz

Ja własnie dzisiaj namówiłem aby moja mama pojeździła sobie w GT4. No i wyszło tak : Najpierw miałem ustawiony samochod Mazda BP Falken RX-7 D1 no i jej dałem a że samochod ustawiony był na drift to jej nie szło zbytnio, to jej dałem Forda Ka 62HP i tor Nurburgring a rezultatem tego było rzucanie mięsem co chwile, narzekanie że pad jest zbyt czuły no ale dojechala do mety z czasem 16'37.703 troche się naśmiałem ale jechała pierwszy raz a może wasi rodzice też mają jakieś rekordy? piszcie dalej pozdro

Komentarz

Taa mój ojciec mi kiedyś wparował jak sobie free drive robiłem audi s4 z 98.Ringa sobie jechałem.Czas miał ok 30 minut bo jechał strasznie wolno,więcej mu nie dam

Komentarz

hahahhaha moja Mama Impreza Spec-C 7.58 lepiej niż Kurosawa (nie no it's joke) Moja mama zrobiła czas Civiciem EG6 czerwoniutkim 14.56 i cos tam...
          Mój biedny Civic został tak zmasakrowany że musiałem olejek mu zmienić,umyć i zmodyfikować...biedaczek
          NO VTEC-NO FUN

Komentarz

No to widze ze jednak nasi rodzice też grają kiedys trzeba zrobić może mały konkurs kto zrobi lepszy czas z naszych rodziców ofc danym samochodem na danym torze

Komentarz

Mój ojciec dopiero się zainteresował konsolami, gdy nasz znajomy kupił PS3

Komentarz

Fajny wątek. Ja tam mam zasadniczo spokój ale czasem słyszę teksty: "Odejdź wreszcie od tej konsoli, mózg ci się zlasuje!" no i zawsze odpowiadam "Mózg? Już dawno mi się zlasował" Zasadniczo tylko ja gram w gry na PS2, a domownciy korzystają czasem z DVD Playera. Oczywiście wtedy jak mnie nie ma albo gram na PC.

Komentarz

moj rodzice nie mają nic do tego że gram w PS2 ale PC to już co innego.
                  tata kiedyś grał ze mną w GT3 ale odkąd mam GT4 już nie gra. czasem namówię siostrę żeby ze mną pograła ale bez sensu się jeździ z kimś kto nie używa hamulców, a żeby grać z bratem to najczęściej muszę mu zapłacić lub zrobić coś w zamian bo on preferuje gry typu; boks, tekken, itp. i to na tyle.

Komentarz

No.Umnie jest tak.Tata jest maniakiem Tekkena.Czasem zagra w GT4 ale przewaznie caly czas gra w Tekkena 5.Raz to mnie wkurzyl bo mialem zapauzowany przedostatni test licencion international A-Ten merc na nurburgringu.No i zapauzowalem na ostatnich kilku zakretach i poszlem do WC a on mi wzial i wpakowal sie w plot i uciekl z pokoju zeby nie bylo na niego,hehe.Ale ja wiedzialem ze to on-musialem si meczyc od nowa .No i moj tata jak na PC to gra naokraglo w Colina Medal of Honor i Call of Duty.Moja mama nie przepada za playstation.Zabrania mi grac ale jak jej pozmywam naczynia czy cos to moge chwilke zagrac ale utrudnieniem jest siostra mala ktora musze sie caly czas zajmowac.A na PC to tez mi broni troche.Wole tate bo jak mamy nie ma to robie co chce a nawet z nim gram i nic. :wink:
                    GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

Zamieszczone przez fikson
                      słyszę teksty: "Odejdź wreszcie od tej konsoli, mózg ci się zlasuje!"
                      Moja mama mówi,że już mam zlasowany
                      Jak siedzę przy kompie,to starzy narzekają,ale nic nie robią,żebym odszedł od kompa,więc git.
                      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                      GranTurismo 5 99%
                      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Zgedi
                        Taa mój ojciec mi kiedyś wparował jak sobie free drive robiłem audi s4 z 98.Ringa sobie jechałem.Czas miał ok 30 minut bo jechał strasznie wolno,więcej mu nie dam
                        moj ojciec gral na beginer's course Mazda 6 i jedno okrazenie robil (na padzie) po 5-7 minut, na kierownicy 10-15 minut a jechal po 30-40 km/h i hamowal do zera przed kazdym zakretem...

Komentarz

ja mam luz bo mieszkam tylko z psem chyba ze mnie pogryzie za to ze za dlugo gram albo ze sprzedalem po raz kolejny toyote rsc za 280 tys credytów :wink:
                          top gear and gran turismo ist the best

Komentarz

Re: Rodzice vs Ty i Twoja konsola

Ja mam tak:

Ja z mamą gram w NFS:High Stakes na PSX i moja mama [pozdrawiam gorąco ,niech walczy do końca i pokaże ,że kobiety też potrafią dać popalić zawodowym graczom] jest całkiem niezła jak jedzie BMW M5 czy Corvette [oczywiście wszystkie trzy Upgrades kupione, czyli max tuning] ,z tatą tak samo już na szybszych samochodach typu
                            Mercedes CLK-GTR ,czy McLaren F1 GTR ,ale do 15 stycznia 2003 roku wydażyła się tragedia i tego już nienapisze na forum ,ale wiem ,że w pamięci zostanie mi jego do tej pory nieprzebity czas na trasie "Raceway 2 na 4 okr. [5:34]" ,był naprawdę dobry i chwała mu pomimo późnego wieku i tak nieźle zasuwać w PSX'a .

A z bratem też pogrywam ,ale nie w wyścigówki ,tylko już bardziej gry logiczne typu "Bust-A-Move 99", zdarza się ,że gram z nim w "Crash Team Racing" ,ale jak to bywa w rodzeństwie zawsze zaistnieje wojna ,że np: "dłużej siedzę" ,w końcu go puszczam ,a na kompie ja z bratem sie zmieniam co 2 godziny.

PS - Ostatnio moją mamę "trenuję" w GT1 samochodem Mitsubishi FTO GPversionR i powiem ,że jak na początki to całkiem nieźle. Szkoda ,że mój tata niemoże uczestniczyć w tej grze , no ale cóż , trzeba iść dalej . . . . więc . . . . . "Hej przygodo "

To wszystko . . .
                            Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

A mi matula chowa pady i nie chce oddać ale tylko czasem :wink:

Komentarz

A PS2 zawinąlem starej z pokoju bo sobie kupila.. I ciagle grala a to w Crash'a a to w Maximo czy tam w cos.. W takie przygodowki.. Teraz starsza ma swojego kompa, ja mam swojego i PS2 wiec niema klotni.. Nie czepia sie wylacz to he he bo wie ze i tak nie wylacze..
                                -->W innych miastach mówią o nas "TO EKIPA CO SKAKAŁA..."<--

Komentarz

Pracuję...
                                X