Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Rodzice vs Ty i Twoja konsola

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Rodzice vs Ty i Twoja konsola

Jeśli mogę się wtrącić.
    Sytuacja u mnie wygląda tak (na kompie bo konsoli nie mam)
    Ja cały czas siedzę na kompie. Mama od czasu do czasu napiszę jakiegoś maila. A tatę wpuszczę na jakieś 15 a on w tym czasie przeczyta posty ja jakimś tam forum, sprawdzi pogodę, maila i to wszystko. Czasem z ojcem grywamy w DSJ3 i Pinballa

Komentarz

za to u mnie jest kolejka do kompa... kazdy z rodziny musi sobie pograc. uzaleznienie? :mrgreen:

Komentarz

Ja ps2 mam dopiero od 2tygodni, a GT4 od 3 dni. Pokazałem tacie jak jeżdżę, a tata powiedział, że to pewnie nic trudnego i dałem mu poprowadzić Spykera c8. Wynik? Laguna Seca: Ja: 1:31, tata : 2:09 .
        Ogólnie to tata nie ma nic przeciwko grze w ps2. Często sam lubi nawet podszkolić się . Zachwyciła go grafika, z którą nie mieliśmy dotyczenia na PC.

Mamę zaś denerwuje to, że w pokoju gościnnym (tylko tam mam duży telewizor -32cale) ciągle leży konsola na dywanie. A pozniej wkurzyła się gdy zobaczyła kable AV i zasilacz. Kazała mi to sprzątnąć. (ja oczywiście nic sobie z tego nie robię, skoro uruchamiam konsolę 4x dziennie po 2h

Witam na forum
        i tyle..

Komentarz

Niech Ci PS2 służy.

Pozdrawiam

Komentarz

Niech Ci PS2 służy.

Pozdrawiam
            Dzięki

Właściwie to PS2 bym nie kupił, gdyby nie to, że trafiła mi się okazja.
            Brat z Anglii sprzedał mi swoje 2 miesięczne ps2 slim z 8 grami i kartą 8mb gratis za jedyne 250zł. (no i może 2,50 za przejściówkę )
            i tyle..

Komentarz

No to i ja dodam coś od siebie

U mnie w czasie wakacji, to wiadomo.....ograniczeń nie ma, aczkolwiek nocne siedzenie nie jest mile widziane.....

W czasie roku.....nieco gorzej, konsola owszem, ale dopiero wtedy gdy Lukas wywiąże się ze Swoich obowiązków, aczkolwiek gra się bez względu na obowiązki......bo: "Jeśli GT przeszkadza Ci w nauce, rzuć szkołę !" :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                U mnie w czasie wakacji, to wiadomo.....ograniczeń nie ma, aczkolwiek nocne siedzenie nie jest mile widziane.....
                To dokładnie jak u mnie. W wakacje normalnie sobie pocinam (choć przyznam, że od jakiegoś czasu mniej gram, 4 godziny to max). Tylko jak sie rodzice kładą spać, to mówią poprostu, zebym nie siedział za długo. I tak by mogło być cały rok. Ale niestety. W szkołę często jak tylko zaczynam grać, to zaraz jest coś w stylu "a zrobiłeś już lekcje?", "lepiej byś się pouczył zamiast grać", "a kiedy zamierzasz sie pouczyć?", a jak mama wstanie lewą nogą to jak tylko dotkne klawiaturę lub pada to zaraz jest "nie ma grania, wyłączaj to i ucz się". Pomijając fakt, że czasami poprostu nie ma nic do nauki (czasem tak jest). Wtedy jednak staram się na chwilę (a jakże) odejść od kompa i wziąć jakąś książkę, która akurat jest pod ręką, by nie było jakiejś awantury znowu. Oczywiście za jakieś 5 minut, gdy już sytuacja się uspokaja wracam na swoje miejsce. Z tatą problemów zwykle nie mam, bo on raczej w godzinach kiedy gram, jest w robocie.

Komentarz

u mnie zapowiedzieli ze od roku szkolnego koniec z PC

Komentarz

Konsole mam u Babci do której jeżdze codziennie.Rodzice nie mają wpływu,więc gram przez cały dzień

Komentarz

Zamieszczone przez pagani56
                      Rodzice nie mają wpływu,więc gram przez cały dzień
                      No właśnie....rodzice nie mają wpływu, a szkoda - Bo mogliby mieć normalnego syna :wink:

A w dni szkolne też grasz cały dzień ? Ty chodzisz w ogóle do szkoły ?

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                        Zamieszczone przez pagani56
                        Rodzice nie mają wpływu,więc gram przez cały dzień
                        No właśnie....rodzice nie mają wpływu, a szkoda - Bo mogliby mieć normalnego syna :wink:

A w dni szkolne też grasz cały dzień ? Ty chodzisz w ogóle do szkoły ?

Pozdrawiam
                        Do budy muszę chodzić,a z tym że gram cały dzień to przesadziłem i jestem normalnym synem

Komentarz

u mnie jest tak ,że sie na kompie zmieniam z bratem co 2 godziny ,a mama jak już ma wolny czas grywa sobie na PSXie w Need For Speed: High Stakes ,często moja mama jedzie Lamborghini Diablo SV ,Corvette i BMW M5 ,rzadko kiedy zdarza sie pojechać Ferrari 550 Maranello ,ale i tak jest niezła pomimo swojego wieku ,ostatnio zaczynam mame uczyć w GT1 narazie samochodem Mitsu FTO GPX [364hp] ,albo Subaru Impreza z 1994 Sedan [404hp]
                          Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Ja akurat mam w tej materii całkiem dobrze. Czasami mamuśka posmęci chwilę, że "przestałbyś w końcu grać", ale wtedy jej mówię, że po pracy trochę rozrywki mi się należy i sytuacja jest opanowana. Teraz udało mi się ich namówić na kupno konsoli na święta (X360) na raty, za które będę płacił - żyć nie umierać, Gearsy i Forza wreszcie u mnie znajdą miejsce

http://crazypumpkinsnest.wordpress.com/

Komentarz

X360 - Bardzo dobre pudło, ale w GT5 sobie niestety nie pograsz. :wink:

"Trochę rozrywki po pracy mi się należy" - Dobre xD :mrgreen:

Pozdrawiam

Komentarz

oczywiście ,że tak ,należy sie przecież jakiś luz po pracy ,a jeżeli mowa o XBOXie to jest PGR4 ,też super gra
                                Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Pracuję...
                                X