Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wiek graczy :)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

wiem fajne nie :wink: takie na topie pocieszanie starej mlodziezy

Komentarz

hiprap...jak ciebie mama w brzuchu nosiła to ja na Simpsonów patrzyłem...ech..

Komentarz

co ty tez kiedys miales 11 to wiesz chyba ze nie miales i sie wyklules od razu z 12

Komentarz

Kyjgel się w brzuchu zasiedział 10 lat

Komentarz

Tak naprawdę mam 178 lat liczonych wg lat saturna czyli 679 lat Ziemskich

Komentarz

a ja mam 200 lat hipergeogalalatyczne czyli na ziemiana mam ok 2.000.000 lat :wink: :wink:

Komentarz

Koniec OT dziady
                Gram, bo lubię!

Komentarz

heh..... No więc mam 23 lata(kiedy to zleciało?: ), a w GRAN TURISMO pogrywam od 4 lat. Pozdro

Komentarz

92 rok urodzenia. Od kiedy pamiętam słucham karamby i gram w GT.
                    http://www.rajdowefoty.ovp.pl - poszukuję moderatora! Pilne!

Komentarz

w dzien rocznicy zjednoczenia Niemiec skoncze 27 lat- nie wiem czy sie cieszyc czy plakac GT tluklem 1 i 2, troche 3 i teraz katuje 4...
                      "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

Miło jest widzieć na forum równolatków, mam obecnie 26 lat skończone i troszkę mnie przeraża mój wiek, znajomi już mają dzieci, rodziny itd. a ja wolę tłuc w Gran Turismo Fanem jestem od niedawna czyli od premiery GT4. Aktualnie gram w GT3, a w starsze części grałem dawno temu sporadycznie u kolegi na PSOne, ale wtedy nie wciągnęło mnie tak jak mnie wciągnęło jak grałem w GT4 na własnej PS2.

Komentarz

rocznik acht koma acht 88' GT od 5 lat, najpierw GT2 przez emulatorek na kompie, potem na PS2 GT3 i od ponad roku w GT4 (GT 4 dostałem nówke, ale mi sie zepsuła wiec miale przerwe taka sporą....ale kupiłem kilka miesiecy temu znowu, ui mam )

Komentarz

1980 tak jak w profilu
                            top gear and gran turismo ist the best

Komentarz

'88 rocznik, a przygode z gran turismo miałem 9 lat temu. Od tamtej pory męcze każdy tytuł z tej serii. Pierwsze dwie na PSX następne 2 na Ps2 i znowu powrót do GT2 na ePSXa i teraz czekam tylko na GT5 chociaż mam zamiar sobie kupić PSP i GT4
                              Wiem, moge wejść na szczyt tych schodów;
                              bo mam, Wiare i siłe by iść do przodu...

Komentarz

Jestem dzienciołem

Komentarz

Pracuję...
                                X