Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najnowsze zakupy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Najnowsze zakupy

Kyjgel- ładna koszulka

Mały prezencik dziś zamówiłem na Allegro.

W planach jeszcze ten ZTE Blade ale zobaczymy jak to wyjdzie po wypłacie.

Komentarz

kyjgel super koszulka, bardzo mi się podoba. Gdzie ja kupiłeś ? Może mają podobne z innymi motywami ?

Komentarz

Zamieszczone przez Angello
        kyjgel super koszulka, bardzo mi się podoba. Gdzie ja kupiłeś ? Może mają podobne z innymi motywami ?
        O tak, koszulki mają przeróżne, szukajcie na Allegro marki "THE MOUNTAIN" :wink: Jakość pierwsza klasa, no i made in USA a nie CHINA Motywy to przeważnie zwierzęta (psy, wilki, koty wszelkiej maści), abstrakcyjne krajobrazy, smoki i inna gadzina

Komentarz

O tak, koszulki majÄ… kozackie.
          Jak możesz to zrób zdjęcie jak masz koszulkę na sobie i podeślij mi, bo bardzo jestem ciekawy jak wygląda w rzeczywistości.

Komentarz

Technics SL-PG100A.
            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Przełom, w końcu przekonałem się do "dotykowców". HTC Mozart, 900zł (nowy)

Dlaczego Windows Mobile? Bo po porostu jestem zauroczony minimalizmem i prostotą tego systemu, płynność i lekkość określają idealnie działanie kafelek.
              Byłem zdziwiony bogactwem Marketplace, może nie ma tylu aplikacji/gier co w Android Market, ale za to każda aplikacja jest sprawdzona przez Microsoft i mamy pewność że nowsze gry dadzą radę na starszych modelach.
              Również zaskoczony jestem X-BOX Live, świetna sprawa, a dla posiadaczy X360 to już rewelacja, "wręcz must have"
              Jestem rozczarowany natomiast aparatem, bo pomimo deklarowanych przez producenta 8mpx zdjęcia są gorsze niż w Nokii X2-00 za 300zł.

Komentarz

Mogę Cię zapewnić że nowsze gry nie będą ci chodzić(już troszkę stary układ graficzny Adreno200 taki sam ma np X8 i inne low endy).To nie jest windows mobile tylko windows phone.Mobile zakończył się n 6.5.Szkoda że w Marketplace gry są płatne i do tego dość drogie(nawet Angry Birdsy są płatne).Akurat dorwałeś jednego z tańszych jak nie najtańszego WP.Ja bym wybrał Omnie 7,ale niech twój HTC ci się dobrze sprawuje.

Komentarz

Zamieszczone przez janki96
                  Mogę Cię zapewnić że nowsze gry nie będą ci chodzić(już troszkę stary układ graficzny Adreno200 taki sam ma np X8 i inne low endy).To nie jest windows mobile tylko windows phone.Mobile zakończył się n 6.5.Szkoda że w Marketplace gry są płatne i do tego dość drogie(nawet Angry Birdsy są płatne).Akurat dorwałeś jednego z tańszych jak nie najtańszego WP.Ja bym wybrał Omnie 7,ale niech twój HTC ci się dobrze sprawuje.
                  A założymy się że jest ogrom darmowych gier i aplikacji?

Komentarz

Wybór dobry, mój tata lubi HTC na Windowsach bo jest kompatybilny z system głośnomówiącym w BMW.
                    Ja mam HTC Touch 2 na win i powiem szczerze, że nic z tym telefonem się nie działo. Oczywiście nie korzystam z setek dodatkowych aplikacji ale system jest stabilny i nigdy mi się nie wiesza. Trzeba tylko kasować smsy jak ma się ich około 3tys.
                    Mam też HTC Wildfire S na Androidzie i też fajnie śmiga ten telefon.
                    Dużym plusem HTC jest wytrzymała obudowa w przeciwieństwie do Samsungów. Które jak spadną to nie ma co zbierać.
                    A-Spec- 40 lvl
                    B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Mozart ma obudowę z jednego kawałka aluminium (nie licząc klapki baterii i elementu wokół aparatu). Spasowanie jest świetne, telefon dobrze układa się w dłoni.

Komentarz

Też bym wziął teraz WP zamiast Andka
                        GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                        Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Może tak rozwiń swoją wypowiedź?WP jest obecnie najmniejszym liczącym się systemem(może Meego wyprzedza)Android i iOS są poza jego zasięgiem i wątpię żeby w ogóle się do nich zbliżył.Najwyżej może konkurować z badą symbianem i BBOS.Jedyną jego zalętą wg mnie jest pewność aktu,chociaż z drugiej strony ciekawe ile te starsze modele pociągną.
                          PS zdziwiony jestem twoim podejściem do gier.Teraz jest to rewelacja a wcześniej to był zbędny dodatek

Komentarz

dyskusjÄ™ kontynuujcie w temacie o telefonach
                            http://najalternatywniej.blogspot.com/
                            keep calm & carry on
                            digart - lastfm
                            ---
                            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

GT5 - 100%
                              GT6 - 100%