Re: Najnowsze zakupy
No faktycznie, wykonanie AutoArt'a to już jest górna półka, aczkolwiek powiem Ci, że ja najbardziej lubię Revelle - Nie wiem czemu, po prostu jak dla mnie 150-200zł za model w skali 1/18 to jest taki kompromis pomiędzy ceną a jakością i te modele faktycznie takie są :wink: Jakaś Tamiya, Kyosho, czy inne jest perfekcyjna, ale cena......to za dużo jak dla mnie
Jeśli chodzi o 1/18 to całkiem sporo ich tam było, aczkolwiek jeśli byś chciał można zamówić przez producenta model który Cię interesuje :wink: Nie powiem Ci jakie konkretnie były, bo jest ich tam pełno.....a jeszcze więcej w katalogach :wink:
Faktycznie coś słyszałem, że tam był.....teraz pozostaje tylko "Pantera" w Kupcu Poznańskim lub sklep modelarski na ul.Paderewskiego, ale w tym drugim to raczej ceny samochodów 1/18 zaczynają się od 300zł - To już jest absolutny szczyt jeśli chodzi o jakość - Herpa, Kyosho, Tamiya, Revell, Minichamps itp. :wink:
W zeszłym roku kupiłem sobie we Włoszech a konkretnie w miejscowości Solaro, Hondę Integrę - Taką wiesz.....ładnie "stiunigowaną" :wink: W skali 1/24, a neonami, światłami, car audio, nitro itp. - Przy okazji tego tematu może też wrzucę foty. Dałem wtedy równowartość 120zł - Ale model co prawda bez skrętnych kół - Był tego wart
Pozdrawiam
Zamieszczone przez Witek Enzo

Pozdrawiam

Komentarz