Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najnowsze zakupy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Najnowsze zakupy

Zamieszczone przez Kamil 12
    Gigabyte Geforce GTX275, zrezygnowałem z 4850 CF. 789zł, Komputronik.

Dołożysz drugie 800 zł i masz PS3 Slim, z 2 grami i jakimś dodatkiem/

Komentarz

Chyba chciałeś napisać 500zł... Bo po 1300zł chodzą w Media itp...

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
        Chyba chciałeś napisać 500zł... Bo po 1300zł chodzą w Media itp...

Ale + 2 gry i np. headset.

Komentarz

Nie poruszajcie tego tematu bo był bardzo dawno temu taki sam i każdy miał swoje racje, a i tak nikt nikogo nie przekonał. Osobiście nie dałbym 800 zł za SAMĄ grafikę. Od ładnych paru lat nie inwestuje w PC, tylko PS3 i wychodzę na tym dużo lepiej, ale z drugiej strony nie mam nic przeciwko jeśli ktoś lubi wydawać dużo na komputer. Nie moje pieniądze, nie mój interes. Na mnie też pewnie niektórzy mogą krzywo patrzeć gdy wstawiłem zdjęcie nowej repliki za 500zł(to i tak niższy przedział cenowy), ale cóż, takie hobby :wink:

Komentarz

mam pytanie do wszystkich...Wg was co jest lepsze? Pakować kasę w 11 letnie auto (mowa o moim Mondeo), w takie bajery jak zderzaki, grill, wnętrze z Mondeo ST, czy lepiej od razu zbierać na następne auto powoli?

Komentarz

Ja na swojego kompa wydałem w grudniu 2000zł. A Shift sie kuźwa tnie. Aż mnie głowa boli na myśl o kolejnych wydatkach na na przykład grafike...

Cóż, chyba sobie kupie tego Xboksa/PS3 i bedzie spokój
              ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

Kyjgel myśle, że lepiej pozbierać na nowe autko, w to auto i tak będziesz musiał wkłądać od czasu do czasu jakieś pieniądze, a jak nazbierasz troche + sprzedasz tego w stanie takim jakim jest - napewno szybciej pojdzie niz taki ze zderzakami itp. To wtedy bedziesz miał pule pieniędzy na naprawde fajne autko
                http://mwiszniewski.carbonmade.com/
                http://motoblog.blog.pl - Najświeższe njusy i ciekawostki ze świata motoryzacji widzianej okiem szarego ludzika.

Komentarz

Zamieszczone przez Quattro
                  Zamieszczone przez Kamil 12
                  Gigabyte Geforce GTX275, zrezygnowałem z 4850 CF. 789zł, Komputronik.
                  Dołożysz drugie 800 zł i masz PS3 Slim, z 2 grami i jakimś dodatkiem/
                  Kup mi telewizor :wink: . Jak już mówiłem, tu mam tańsze gierki (tańsze, nie mylić z darmowymi) no i bardziej mnie rajcuje granie na PC niż na konsoli. Nie podejmujmy zresztą tego tematu, każdy wydaje kasę na co chce, tyle :wink:

Zamieszczone przez Dreadlock89
                  Podzielam zdanie...Trochę inwestycja bez przyszłości i zbytek łaski, bo za rok ta karta będzie warta 200zł.
                  Rok temu GF 9600GT - 300zł, dzisiaj 200zł. HD4850 - 400zł, sprzedałem za 300. Czy ja wiem

Zamieszczone przez Biesiadnik
                  Wybaczcie... Ale przeraża mnie kiedy widzę jak ktoś buli 800zł za grafikę do Pc... A za miesiąc już mu jakaś gra nie pójdzie...
                  Nie ma takiej opcji :wink:
                  http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                  GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                  GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                  GranTurismo 5 99%
                  GranTurismo 6 100%

Komentarz

Kyjgel - jeśli chcesz nim długo jeździć to czemu nie, ale jeśli masz zamiar go sprzedać za 2-3 lata to chyba nie ma sensu

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                      Wg was co jest lepsze? Pakować kasę w 11 letnie auto (mowa o moim Mondeo), w takie bajery jak zderzaki, grill, wnętrze z Mondeo ST, czy lepiej od razu zbierać na następne auto powoli?
                      Po co ma udawać coś czym nie jest? :wink:

Tunningowane Vectry, Mondeo itp...nie kojarzÄ… siÄ™ najlepiej. :wink:

Ten Twój 1.8TD to takie zwyczajne auto do wożenia dupy na codzień...i fajnie gdyby taki został.

Komentarz

Vectra B od Irmshera jest bardzo ładna. Generalnie to ja bym radził żeby zostawić go takiego jakim jest. Co najwyżej jakiś felunek na lato i fotele jak Ci nie odpowiadają a reszty nie ma co tykać takie moje zdanie.

Komentarz

Kyjgel-Ja na Twoim miejscu zbierałbym już na następne

Komentarz

Tuningować Modeo Kombi ? Raczej nie... Za dużo kasy byś musiał zainwestować a tak jak już koledzy wyżej pisali. Odłożysz kasę, tego sprzedasz i kupisz naprawdę fajne autko... :wink: A pakować w takie Mondeo... Nie ma sensu... Bo dużo nie poprawisz a tak jak jest, jest dobrze :wink: Chyba że jesteś maniakiem Mondeo i się z nim już nie rozstaniesz do końca życia to proszę bardzo... :wink:

Komentarz

Zakup odbywał się przy zerowych emocjach, ale miałem już parę wizji, komplet oryginalnych zderzaków i felg z Forda ST200+ fotele recaro+lakieorwanie na czarno, ale wtedy modyfikacje przekroczyłyby cenę auta. Powoli rozglądam się za czymś takim, ale to z 2 lata zbierania
                              http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10156349
                              Przede wszystkim nie kupiłbym Passata, bo wiadomo, rzygam już na jego widok, Avensis też nie bo kumpel ma :mrgreen: , a Mondeo...hmm...nie jestem fanem tej marki

Komentarz

No tak... Ale pod maską nadal słabe 1.8TD... Trochę wieś mieć body z ST220 ( były w ogóle Mk1 st220 ? ) a na światłach byle Focus Cię bierze... Szporuj lepiej na coś lepszego... :wink:

Komentarz

PracujÄ™...
                                X