Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najnowsze zakupy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Najnowsze zakupy

Parametry V6 TB

1996 cm³ 202 KM (148 kW) +overboost przy 6000 obr/min 285 Nm przy 2400 obr/min 0-100 7.0 240 km/h

Czyli w porównaniu do TS'a to zysk 52KM i 100NM jedyna wada to waga silnika... Musiałem zakupić twardsze amory żeby nie nurkował a i pewnie wypatroszyć ją troche będe musiał żeby uzyskać zadowalający efekt. Oczywiście silnik z całym osprzętem i skrzynią.

Komentarz

Jeżeli można to jeszcze tylko napisz jaka cena za all, bo tak szczerze to zyskana moc - waga to wychodzi na niewiele na + :wink:

Komentarz

Wychodzi dużo na + bo V6 ma większy potencjał w prównaniu do TS'a w którego musiałbym włożyć najpierw około 2tyś żeby doprowadzić go do stanu używalności i potem kolejne 3tyś żeby uzyskać podobną moc do V6 TB. Koszt silnika to 5,5tyś +1tyś na swap i po przestrojeniu mapy wraz z podniesieniem ciśnienia czyli wykładając +/- 1,5-2tyś uzyskuje mniej więcej 230koni co wydaje mi się lepszym biznesem niż pchanie kasy w wyokoobrotowego TS który jest delikatniejszą konstrukcją.

Komentarz

Drogo się cenią za te silniki Nie no jeżeli masz silnik do roboty to nie ma sensu, jednak musisz też brać pod uwagę że Turbo jest fajne póki się nie spier*oli :wink: 7,5k to jak dla mnie astronomiczna suma jak za takie coś, ale nie znam cen silników do Alfy więc spoko Czekam na jakiś progres i zdjęcia z prac Chętnie popatrzę na bebechy tej GTV :wink:

Komentarz

Długo długo trzeba będzie czekać narazie odstawiona do speca od swapów w Alfach. Narazie jak chcesz zobaczyć jak latało 2,0 na stożku to zobacz w filmikach o samochodach w dziale motoryzacja tam wrzucałem jeden mój przejazd xD

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
              7,5k to jak dla mnie astronomiczna suma jak za takie coś, ale nie znam cen silników do Alfy więc spoko
              A za swapa B-serii to ile wychodzi, nie mówiąc już o H-serii :wink:

Komentarz

http://img12.allegroimg.pl/photos/orygi ... 1134557416

79zl

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                  Zamieszczone przez Biesiadnik
                  7,5k to jak dla mnie astronomiczna suma jak za takie coś, ale nie znam cen silników do Alfy więc spoko
                  A za swapa B-serii to ile wychodzi, nie mówiąc już o H-serii :wink:
                  B seria jest wbrew pozorom tania, u mnie na swapa B16A1 2-3k wystarczy w zupełności
                  H seria jest za ciężka więc po co to komu

Komentarz

Mój ostatni zakup

Aby czekanie za GT5 szybciej mijało

Komentarz

Menedżer Kolarski 2009 w Media Marktcie za... 5zł :mrgreen: Do tego płyta White Stripes - Under Great White Northern Lights.
                      http://najalternatywniej.blogspot.com/
                      keep calm & carry on
                      digart - lastfm
                      ---
                      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Aeropostale - Twill Cargo Short

Troll - Graphic Design

Komentarz

No wreszcie kurde! Wreszcie! Nareszcie wybrałem się do mojej ulubionej dekoratorni, do mojej ulubionej ślicznej, mojej i tylko mojej pani sprzedawczyni i wreszcie kupiłem ten obraz! Wreszcie!

Sorry za burdel na biurku...

Komentarz

http://media.giantbomb.com/uploads/3/30 ... _large.jpg

W MM, prawie 50 zł.
                            1+1=10

Komentarz

-Buty Adidas
                              -Koszula Diverse
                              -Spodenki (unknown)
                              -Dresy materiałowe (unknown)
                              -Skarpetki stopki xD

Komentarz

hehe, a to mój dzisiejszy zakup.

żeby nie było jedno pod drugim to tutaj z dzisiejszych zakupów przywiozłem 2 koszulki top gear jedna czarna druga czerwona:
                                a zdjęcia czerwonej nie mam później zrobie aparatem i wrzuce

Komentarz

Pracuję...
                                X