Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najnowsze zakupy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Najnowsze zakupy

Zamieszczone przez Witek Enzo
    słuchawki dużo lepsza opcja.
    I nie wiesz, co sie dookola ciebie dzieje, zajezdzasz wszystkim droge, stwarzasz zagrozenie dla innych PELNOPRAWNYCH uzytkownikow ruchu

Komentarz

Słuchawki w ruchu publicznym są dużym zagrożeniem, ponieważ drastycznie zmniejszają naszą osobistą przestrzeń i obiekty które znajdują się obok nas wydają się dużo dalej.

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
        ee tam, skuter nie jest zły, można sie fajnie przemieszczać. dla mnie fajna opcja, bo prawka nie mam, a nie wszędzie mi sie chce na rowerze jechać albo autobusem. i alarm też mam, ale nie używam, bo mi akumulator pada. :mrgreen:

a co do tego audio - to ono ma głośniki zamontowane pod siedzeniem? niezbyt fajna sprawa, takie dudnienie w dupę w dodatku ograniczone przez siedzenie - słuchawki dużo lepsza opcja.
        Dokładnie Witek skuter jest dobry gdy nie ma się prawka i rower się już przejadł bo tak jest w moim przypadku.
        Również nie używam alarmu z tego samego powodu wolę aku oszczędzać.

Co do audio to tak jak ktoś tam powiedział że podczas ognicha czy grilla się sprawdza ^^ moje założenie jest takie samo
        człowiek gdzieś zajedzie do znajomych i niema czym zagrać a każdy ma teraz fona czy jakiś odtwarzacz więc się podpina i się przytupuje :wink:

Jeśli co niektórym by chodziło o sam lans na skuterze z jakąś muzą z pod siedzenia to trochę nie bardzo bo jak to Lukas powiedział by śmiesznie to wyglądało.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn

I nie wiesz, co sie dookola ciebie dzieje, zajezdzasz wszystkim droge, stwarzasz zagrozenie dla innych PELNOPRAWNYCH uzytkownikow ruchu
          Dlatego pisałem o tym wczesniej :wink:
          http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
          GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
          GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
          GranTurismo 5 99%
          GranTurismo 6 100%

Komentarz

..i dlatego też sam słuchawek nie używam na skuterze, chociaż często mi bardzo muzyki brakuje. źle sformułowałem tamto zdanie.
            http://najalternatywniej.blogspot.com/
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

89zł

Komentarz

Wybaczcie koledzy

899zł, w Vobisie, do tego jeszcze Pure i Lego: Batman.

Wybacz kolego ale zostaniesz powieszony za paznokcie JI

ignac8: Mniejsza o to, że tam nie ma GT, ale żeby kupować xboxa
                ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

spalić go za zdrade

Komentarz

spalić go za zdrade
                    to nie zdrada to chwila jego zawahania, niech Bóg będzie z nim. Może się człowiek nawróci ! i niech kolega opisze wrażenia z forza 3

Komentarz

Oto dzisiejszy mój zakup
                      1. Dla Mychy

2. Dla mnie wkońcu się przemogłem do macanych fonów

Cena za Dwa fony nie przekroczyła 600zł^^

Komentarz

Bardzo dobrze zrobił, też chciałem kupić dla forzy, ale wyszedł Gow III i git :mrgreen:

Komentarz

No cóż - Miałem wybór między Forzą 3 która jest, albo GT5 które niewiadomo kiedy będzie. I do tego na Xpudle jest więcej gier które mnie interesują - Alan Wake, PGR, niższe ceny gier... Ale kiedyś dokupie sobie PS3, choćby dla Gran Turismo :wink:.
                          ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

Kupiłem Saphire Arte 8800.

Komentarz

http://www.ceneo.pl/1367311
                              Jeśli to ma takie ceny, to Ty chyba nie mówisz poważnie

Na mnie krzywo świeciliście oczami jak kupiłem kartę za 700zł (tak tylko dodam, że minął rok, sprzedałbym za niewiele mniej niz kupilem, wszystko dziala tak jak chce, z zadna gra problemu nie mam jak pisaliscie, a gier nie odstawilem ). Teraz ja odbiję piłeczkę i powiem, że taki telefon nie ma sensu :mrgreen:

ZigCiacho - bardzo dobrze, zapewne zrobiłbym podobnie.. Musiałbym się tylko do pada przyzwyczaic xboxowego
                              http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                              GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                              GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                              GranTurismo 5 99%
                              GranTurismo 6 100%

Komentarz

Wątpię czy ktoś kupuje takie telefony za tyle pieniędzy...

Komentarz

PracujÄ™...
                                X