Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najnowsze zakupy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Najnowsze zakupy

Nie lepiej było samochód kupić ?
    Za te cenę to ten telefon musiał by gotować, prać, jeździć i robić mi dobrze... Ludzie bez przesady żeby za dzwoniące coś tyle kasy dawać
    Chociaż przypuszczam że Lukas kupił to w jakiejś promocji :wink:

Komentarz

ale kilka tysięcy musiał dać,ale dla niego liczy się tylko styl,który w tym wypadku dużo kosztuje

Komentarz

No i co z tego że styl, ale tyle kasy?

Komentarz

http://allegro.pl/search.php?string=Nok ... nge_view=1
          Kilak tysięcy nie :wink: . Ja bym tyle za telefon nie dał, ale każdy ma swoje upodobania (tak samo ja jestem dziwny dla konsolowców ).
          http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
          GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
          GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
          GranTurismo 5 99%
          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez janki96
            ale kilka tysięcy musiał dać,ale dla niego liczy się tylko styl,który w tym wypadku dużo kosztuje
            Nic nie wiesz o mnie a wypisujesz takie pierdoły..."dla niego liczy się tylko styl", co to są za teksty w ogóle, człowieku..
            Zamieszczone przez Kamil 12
            Ja bym tyle za telefon nie dał, ale każdy ma swoje upodobania (tak samo ja jestem dziwny dla konsolowców ).
            A skąd wiesz ile dałem za ten telefon, ehh...
            Zamieszczone przez Biesiadnik
            Chociaż przypuszczam że Lukas kupił to w jakiejś promocji :wink:
            Otóż to. Kosztowała mnie nawet nie 1/3 tych pieniędzy o których tutaj piszecie, panowie... :wink:

Komentarz

Pisząc "nie dałbym tyle za ten telefon" sugerowałem się linkiem do allegro, który sam podałem czyli ok 1500zł. Skoro dałeś dużo mniej to ok
              GranTurismo 5 99%
              GranTurismo 6 100%

Komentarz

Powiedzmy, że to była okazja i telefon wyszedł mi naprawdę tanio. Tyle w temacie.

Póki co jestem zachwycony. Idealnie się jej dotyka.

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                  Idealnie siÄ™ jej dotyka.
                  FUCK YEA!

Komentarz

Dosłownie na 10 minut w samochodzie zostawiłem ten telefon...10 minut, kurwa.

Ulica Dąbrowskiego w Poznaniu - popołudnie...parkujemy z ojcem, idziemy do sklepu odebrać torebkę dla jego kobiety, telefon zostawiłem w samochodzie między fotelami...

Wracamy, i co zastajemy? Telefonu nie ma, schowek jest przegrzebany, szyba zbita, a tapicerka na siedzeniu niespełna rocznego BMW E61 pocięta szkłem...

Jestem zniesmaczony tą całą sytuacją po prostu...kurwa mać. Pierdolone buractwo...jebane chuligaństwo.

Już nie mówię o tej szybie i siedzeniu...samochód jest ubezpieczony we wszystko co możliwe + firma leasingowa daje tam jakiś pancerz ochrony, więc z własnej kieszeni pewnie nic robić nie będziemy musieli. Ale na litość boską...dwa dni miałem ten telefon. Dwa dni, kurwa...

Komentarz

No to żeś się nacieszył komurą ...

Komentarz

Takie to beztroskie życie jest....

Poza tym, okazja kusi złodzieja. To nie są Niemcy gdzie u większości ludzi jest wbite w łeb, nie Twoje to nie ruszaj. To jest Polska.
                        Najgorsze jest to uczucie bezradności i wściekłości na takich ludzi.

Komentarz

Współczuje.Widać że nadal jest w Polsce amatorów cudzej własności

Komentarz

W sumie teraz sie nie dziwię, czemu starszy każe mi właśnie takie rzeczy wyciagać z samochodu nawet jak idziemy gdzieś na chwilę.. . Dzięki temu uniknę w przyszłości takich sytuacji, bo już o tym wiem. Mam nadzieję, że nie zostawisz tak tego i zgłosisz na policję, bo jakaś szansa zawsze jest, powodzenia :wink:
                            GranTurismo 5 99%
                            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Pierdoleni chuligani, ehh...nie ma chuja, nie można uszanować tego, że kogoś stać było na porządniejszy samochód, telefon czy co tam jeszcze - japierdole po prostu jak myślę o tym.

A najbardziej to dopierdala mnie nie fakt kradzieży tego telefonu, czy wybicia tej jebanej szyby tylko to, że jakiś jebany chuj w koszulce jp i białych skarpetach bawi się teraz tym kurewskim telefonem, mając zdjęcia oraz numery telefonów kilkunastu najlepszych osób chodzących po tym świecie.

Takich ludzi prać po pyskach byłoby nawet szkoda...ich pod piasek wpakować należy.

Oczywiście policjanci od razu spisali zeznanie, szansa się im należy...telefon kupi się drugi, szybę się zamontuje, siedzenie wymieni, czy co tam...ale fakt jest faktem. Kradzież, kurwa mać...kradzież. Jeszcze dzisiaj wystąpiłem do operatora po wydanie drugiej karty i zablokowanie tamtej, ale na litość boską...nie musiałoby w ogóle tego być, gdyby ludzie zachowywali się godnie wobec cudzej własności i potrafili ją uszanować.

Bo ja nie rozumiem tej patologii...czy jeśli ktoś ma coś lepszego niż ja, to znaczy że muszę mu to ukraść? No kurwa...w Niemczech, czy gdziekolwiek nie przeszłoby to. W zeszłym tygodniu w Berlinie telefony, nawigacje, laptop zostawialiśmy w samochodzie...i co? I szybę mamy wybitą na Poznańskiej ulicy, kurwa...

Komentarz

Nastepnym razem pamietaj, ze mieszkasz w Polsce

Komentarz

PracujÄ™...
                                X