Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najnowsze zakupy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Najnowsze zakupy

Ktoś się chyba zna na telefonach. Przepraszam...mam nadzieję że od razu zastrzegłeś tel. (blokada IMEI) która jest trudna do zlikwidowania i działa nawet gdy w tel. nie ma karty SIM) więc bardzo łatwo namierzyć gagatka, chyba że tel poszedł na części, choć wątpię. Polecam śledzić Allegro. I nic tu nie tłumaczy iż mieszkasz w Polce=uważaj. Ni chu1a. Jeśli będziemy bezczynni w takich sprawach to jeszcze długo tak będzie tutaj.
    Co do JP na 100% Firma popiera złodziejstwo w piosenkach, w swojej filozofii a później sami płaczą na YT żeby nie kupować podróbek i jeśli coś takiego znajdziemy to zgłaszać na Policję. Jebana hipokryzja.

Komentarz

Nie jestem bezczynny. Telefon zastrzegłem. Jest bezużyteczny - nawet jeśli ktoś włoży do niego inną kartę.

Z tego co czytałem, w naszym kraju istnieje wiele "gwiazdek" jeśli chodzi o namierzanie telefonów przez policję po blokadach IMEI - ale jutro coś tam znowu podziałamy, bo dzisiaj wieczorem już niewiele można było.

Lubię sprawiedliwość. I lubię bezpieczeństwo. Dlatego już chyba bardziej zależy mi na odnalezieniu tego gościa co to zrobił, niż na samym tym telefonie. Zobaczymy, zrobię co będę mógł.

Kurwa sam już nie wiem...kupię to swoje wymarzone Porsche 996, pojadę tam znowu, zaparkuję tak samo, poczekam na skurwysyna, dam mu spokojnie szybę wybić, a później dogonię i włożę ten telefon w dupę przy wszystkich na tej ulicy. No japierdole...

Komentarz

Telefonu szkoda, moze sie odnajdzie.

Zamieszczone przez kyjgel
        Co do JP na 100% Firma popiera złodziejstwo w piosenkach, w swojej filozofii a później sami płaczą na YT żeby nie kupować podróbek i jeśli coś takiego znajdziemy to zgłaszać na Policję. Jebana hipokryzja.
        Gdy czasem mijam tych JP, idiotow w kapturach i dresach, sluchajacych jakis polski szajs z komorki, czlowiekowi az sie noz w kieszeni otwiera. Ze tez musial czlowiek dozyc takich czasow. Pieprzone scierwo uliczne, bezrobotni zlodzieje, kombinatorzy i debile z ilorazem inteligencji kaktusa pokojowego.

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
          Nie jestem bezczynny. Telefon zastrzegłem. Jest bezużyteczny - nawet jeśli ktoś włoży do niego inną kartę.

Z tego co czytałem, w naszym kraju istnieje wiele "gwiazdek" jeśli chodzi o namierzanie telefonów przez policję po blokadach IMEI - ale jutro coś tam znowu podziałamy, bo dzisiaj wieczorem już niewiele można było.

Lubię sprawiedliwość. I lubię bezpieczeństwo. Dlatego już chyba bardziej zależy mi na odnalezieniu tego gościa co to zrobił, niż na samym tym telefonie. Zobaczymy, zrobię co będę mógł.

Kurwa sam już nie wiem...kupię to swoje wymarzone Porsche 996, pojadę tam znowu, zaparkuję tak samo, poczekam na skurwysyna, dam mu spokojnie szybę wybić, a później dogonię i włożę ten telefon w dupę przy wszystkich na tej ulicy. No japierdole...
          Trzymam kciuki za to by gdy ten pasożyt zostanie złapany poszedł na konfrontację z Tobą, po prostu popatrzysz mu prosto w oczy i zaśmiejesz mu się w jego skazany ryj!

Komentarz

A myślałem że takie akcje to tylko na warszawskim Bródnie albo Pradze. Szkoda straconych pieniążków ale najbardziej to numerów i zdjęć... Swoją drogą jak go złapią to pewnie dostanie zawiasy i będzie dalej biegał na "dziesiony" albo wsadzą go do pierdla i będzie utrzymywany z podatków. Dopierniczyć takiemu prace społeczne przynajmniej pożytek byłby a potem nauczyć uczciwej pracy odrazu nauczyłby się szacunku dla cudzego mienia gdyby zobaczył jak ciężko trzeba na co kolwiek zapierdzielać. Takich osobników kształtuje środowisko kradzieże są dla niego niczym złym bo tak został nauczony przez koleżków z podwórka. Mnozą się jak mrówki i brną w złodziejke jak stado owiec bo dla nich to norma...

Komentarz

Proponowalbym przeniesc ta rozmowe w inne miejsce. Moze Kontrowersyjne Tematy albo Czateria? :wink: Widze, ze zaczyna sie z tego tworzyc niezla dyskusja.

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                Trzymam kciuki za to by gdy ten pasożyt zostanie złapany poszedł na konfrontację z Tobą, po prostu popatrzysz mu prosto w oczy i zaśmiejesz mu się w jego skazany ryj!
                Hmm...bardzo chętnie. Ale wiadomo jak to u nas...na COKOLWIEK i tak będę musiał poczekać sporo czasu. Z sądownictwem w tym kraju mieliśmy z ojcem już wystarczająco dużo do czynienia, żeby wiedzieć że takie sprawy ciągną się tutaj naprawdę długo.
                Zamieszczone przez ViluC36
                Szkoda straconych pieniążków ale najbardziej to numerów i zdjęć...
                Wiesz...nie chodzi o samą utratę - bo zarówno pełną książkę, jak i całą zawartość tego telefonu mam jeszcze w kilku innych miejscach. Znieść nie mogę myśli, że jakiś skurwysyński bydlak w tej chwili ogląda sobie zdjęcia moich przyjaciół, czy też mógł mieć do nich dostęp. No, ale jest blokada IMEI więc teoretycznie powinienem być spokojny...teoretycznie jestem. Chociaż wiesz co? Wcale nie jestem. Wcale kurwa spokojny nie jestem. Wkurwiony jestem...

Sam nie zarabiam. To co mam (jeśli chodzi o sprawy finansowe-materialne) zawdzięczam tylko i wyłącznie swojej rodzinie. Ale na miły Bóg...gdybym nagle stracił wszystko, znam siebie - NIGDY w życiu nie posunąłbym się do tego, żeby zrobić dla zarobku komuś krzywdę lub zabrać coś co do niego należy. Jaaaaaapierdole.

Zamieszczone przez thooorn
                Proponowalbym przeniesc ta rozmowe w inne miejsce. Moze Kontrowersyjne Tematy albo Czateria? :wink: Widze, ze zaczyna sie z tego tworzyc niezla dyskusja.
                Proponowałbym to olać. Moderator jest na wakacjach.

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                  Sam nie zarabiam. To co mam (jeśli chodzi o sprawy finansowe-materialne) zawdzięczam tylko i wyłącznie swojej rodzinie. Ale na miły Bóg...gdybym nagle stracił wszystko, znam siebie - NIGDY w życiu nie posunąłbym się do tego, żeby zrobić dla zarobku komuś krzywdę lub zabrać coś co do niego należy. Jaaaaaapierdole.
                  Problem w tym, ze wiekszosc tych bezmozgich ciemniakow mysli wlasnie na odwrot.

Komentarz

Więc...

Dostałem od operatora zgodę na przetworzenie przez służbę policyjną danych dotyczących ostatniego położenia w którym aktywna była blokada IMEI - właściwie jest to okolica miejsca w której BMW straciło szybę...

Teraz musimy udać się z tym na policję - oni muszą otrzymać zgodę na działanie od jakiś swoich "wyższych organów" i tak w kółko...do tego, sam nie mogę tam iść (gdyż jestem niepełnoletni) - a ojciec wyjechał służbowo, wraca jutro dopiero, w piątek chcemy nad morze jechać...także sam nie wiem. Jutro postaram się zadziałać tam z nim, żeby "coś mieć" już gdy po tym tygodniu wrócimy do Poznania. Ale wiadomo jak jest...czas, czas, czas + combo with cierpliwość x100.

Pożyjemy zobaczymy, jak to się mówi - "sprawa w toku".

Komentarz

Ponoć fajna gra, a że cena atrakcyjna...29,99zł

Transmiter do samochodu, dobrze gdy ma sie fabryczne radio a chce się posłuchać MP3 w samochodzie (obsługuje wejście USB oraz mini Jack)do tego pilot. 50zł

Komentarz

Przyszedł czas wymienić mój stary wysłużony kask Więc jedzie do mnie całkowita odmiana

LS2 Delta Matt Black hiszpańskiej produkcji,z otwieraną szczęką.Średnia półka w sam raz na skuterka

Komentarz

Witam po dłuższej nieobecności!

Be quiet! Pure Power 530W L7

Certyfikat 80+ Bronze, 420W 22/35A na liniach 12V

64.90 € :wink:

jak na razie wystarczy. ZastÄ…pi mojego "blacklist" ColorSit 400W

Komentarz

Casio FX-991ES, 74zł + 14zł przesyłka, Allegro.

Jestem dość dobry z matmy (byłem finalistą wojewódzkiego konkursu z matmy ), ile razy by mi się przydał w gimnazjum, a takto musiałem jechać na komórce (na szczęście 5310 ma rozbudowany kalkulator), więc postanowiłem sobie kupić na przyszłe 8 lat
                            1+1=10

Komentarz

Interesujesz się matematyką? Liczysz dla przyjemności?

Czy po prostu jesteś z niej dobry, bo dużo ćwiczysz - i na takiej zasadzie "przechodzisz przez nią"? :wink:

Komentarz

z takim dużym chcesz na sprawdziany chodzić? :mrgreen:
                                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                                keep calm & carry on
                                digart - lastfm
                                ---
                                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

PracujÄ™...
                                X